Klackarna av i BingoLotto

2010-01-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Vi är vana vid att se henne i full fart. Är det inte BingoLotto så är det Allsång på Liseberg eller annat evenemang. Alltid lika glad, öppen och entusiastisk. Men på söndag åker klackarna av då Lotta Engberg får besök av Malin Berghagen för att lära sig att koppla av, om än bara för några minuter. Malin delar nämligen med sig av ett av sina främsta intressen, yoga.

För några år sedan kom yogan in i Malin Berghagens liv, och hon menar att den gjort henne mer närvarande, harmonisk och medveten i nuet.

Många ser henne som hälsan själv och en god förebild för den som vill leva mer sunt. Hon beskriver att yoga och friskvård alltid varit ett viktigt inslag i hennes liv, och på senare tid blivit hennes stora sysselsättning.

Tidigare har hon varit verksam inom teater och skådespeleri och medverkat i bland annat Rederiet. Och många har säkert sett henne som programledare för Det Okända och hört henne och kollegan Peter Borossy på Lugna Favoriter.

Idag reser hon runt och håller yogakurser över hela Sverige. På söndag besöker hon Lotta, då åker morgonrockar på och levande ljus tänds. Om Malin kan få Lotta att koppla av får vi se i BingoLotto på söndag, och naturligtvis besöks Malin av en hemlig gäst.

Vi får även njuta av tonerna från Sveriges just nu bästa dansband, The Playtones, vinnare av Dansbandskampen 2009.

Bingon.com inför bonusstege

2010-01-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com har ändrat sin insättningsbonus och istället infört en bonusstege, där de erbjuder upp till 5000kr bonus på första insättningen, 1000kr bonus andra gången och 250kr följande gånger. Upp till 6000kr bonus på två insättningar - inte illa, eller hur!

Fram till sista februari har de dessutom ett extra erbjudande om 10% extrabonus om du använder Ukash

Är det kanske så att de vill att vi ska tänka Bingon.com = bonus månne..?!?

Bingokryssning med BingoDay

2010-01-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoDay Bingo

Vad sägs om att åka på en riktig bingokryssning i Västindien till hösten? Hos BingoDay tävlar man ut 3 platser - de luxe, all inclusive - värda £12,000! Denna fantastiska kryssning startar i Miami och passerar under 7 dagar flera exotiska paradis. Ombord kommer det spelas bingo, bingo och mer bingo - hela £80,000 spelas ut. Dessutom finns så klart tillgång till all annan lyx som förväntas på ett kryssningsfartyg av denna kaliber.

Allt du behöver göra för att ha chans att vinna är att spela bingo hos BingoDay där du även hittar all information om bingokryssningen

Bli bingoutropare på Bingolotto.se

2010-01-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Vill du bli bingoutropare åt BingoLotto på nätet? Nu har du chans att göra just din röst hörd i deras spännande tävling som nyligen startat. De söker en bingoröst till bingospelet Jackpot och det kan bli du som tar över Lottas roll som bingovärd i en hel månad.

För att delta
Ring 031-345 90 40 och följ anvisningarna. Du ska sedan prata in frasen: Bertil 12, Ivar 20, Niklas 43, Gustav 59, Olof 73 och avsluta med Bingo!

Sen kanske det blir du som sköter siffrorna hos BingoLotto i en månad

CaliberBingo har tävlingsvecka

2010-01-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

CaliberBingo

CaliberBingo har denna vecka ett specialerbjudande för alla spelare - nya som gamla. För varje hundralapp du sätter in fram till och med söndag får du en lott. Nästa vecka dras en vinnare som får tillbaka sina insättningar under veckan.

Om du inte redan är registrerad hos CaliberBingo får du:

 • 50kr att spela för när du registrerar dig
 • 100% bonus på din första insättning
 • gratis skraplott varje dag - vinstchans 100,000:-

Besök CaliberBingo idag

Bingo – på bröllopsdagen

2010-01-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

Hur skulle du vilja fira din 10-åriga bröllopsdag? Gary Barlow, som var med i Take That, firade sin och frun Dawns bemärkelsedag med att spela bingo! Istället för fin middag på tu man hand bjöds vännerna in till en kväll med bingospel på Mandarin Oriental Hotel i London.

Gary var själv bingovärd och ropade ut numren - när får vi höra honom som utropare i någon av våra hallar...?

BingoLotto med Saidas son

2010-01-16 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På söndag kliver Dennis Andersson, son till Sveriges mest berömda sierska Saida Andersson, in i Lotta Engbergs spelhåla. Tre miljoner kronor står på spel i direktsända BingoLotto. Kommer Dennis att använda sin synska förmåga för att säkra vinsten?

Dennis Andersson från Boden är son till Sveriges genom tiderna mest berömda sierska, Saida Andersson. På söndag har hans chans att bli tre miljoner kronor rikare i BingoLottos finalspel. Spelet går ut på att gissa valören på liggande klöverkort. Men visst borde det vara en enkel match för en människa som är född med ”gåvan”?!

Förmågan att spå har i över hundra år gått i arv i familjen Andersson. Redan Saidas mor kunde spå om framtida händelser och blicka tillbaka på saker som hänt. Av Saidas barn i livet är Sol-Britt Rönnqvist den som är mest aktiv. Men även Dennis har ärvt förmågan att spå – genom åren hjälpt människor i hela Norden att hitta försvunna människor och förlorade saker, han har haft kontakt med bortgångna – och spått vinstchanser! Är det Dennis tur att vinna på söndag?

Utöver ett spännande finalspel finns chansen att kamma hem en av 15 extra bilar som står på spel i BingoLotto och dessutom är Martin Stenmarck gäst.

Spela bingo på Lyckobingo och få prenumeration värd 450:-!

2010-01-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

LyckoBingo

Lyckobingo ger under januari bort tidningsprenumerationer värda upp till 450:- till alla nya spelare som sätter in och spelar för 200:- eller mer. Du får välja fritt vilken tidning du vill ha från det stora utbudet på Tidningspresent.se så du hittar säkert någon favorit!

Så här tar du del av erbjudandet:

 1. Registrera dig på Lyckobingo
 2. Du får 50kr att spela för - helt gratis!
 3. Sätt in 200kr eller mer
 4. Du får 100% bonus på de pengar du sätter in
 5. Spela för 200kr eller mer. Chatta, träffa vänner och upplev spänningen!
 6. Välj din tidningsprenumeration
 7. Varje dag som du loggar in får du en skraplott med chans på 100.000kr

Allt att vinna, inget att förlora - bli medlem på Lyckobingo nu!

Du har väl inte missat Bingon.com?

2010-01-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com är inte bara en snygg bingohall med bra spel utan de erbjuder alla bingospelar lite extra. Eller vad sägs om:

 • Registreringsbonus
  När du registrerar dig hos Bingon.com får du 50 kr gratis att spela bingo för! Du behöver inte göra någon insättning för att kunna använda registreringsbonusen - bara spela bingo!
   
 • Bonus på din första insättning
  Din första insättning tredubblas med bonuspengar! Som välkomstpresent får du 200% extra som du kan spela bingo för!
   
 • Bonus på andra insättningen
  Bingi - deras maskot - dubblar din andra insättning med 100% extra i bonus. Sätt in 120 kr eller mer så får du samma belopp i bonus att spela bingo för
   
 • Löpande insättningsbonus
  Varje gång du gör en insättning belönas du med 50% extrabonus som du kan spendera i deras bingohall! Det låter väl trevligt?!
   
 • Lojalitetsprogram
  Du belönas varje gång du spelar hos Bingon! Programmet är enkelt; varje gång du deltar i ett spel får du poäng som kan omvandlas till bonuskredit att spela bingo för
   
 • Mega Bingo & Slot Jackpotts
  Missa inte deras fantastiska jackpotts! Delta 75 bollars eller 90 bollars bingospel och spela roliga enarmade banditer! Du kan vinna enorma priser även om du bara spenderar 50 öre!
   

Så i väntan på bättre väder - bege dig till Bingon.com och ta del av alla godsaker de bjuder på!!

Glöm inte Arne!!

2010-01-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

Ikväll är det dags för Arne Weise hos MamaMia Bingo igen. Torsdagar med Arne är alltid något att se fram emot. Vi får se vad som händer i Arnes bingo ikväll!!

Imorgon fredag bjuds du på 100% bonus och Lådchansen med chans att vinna bl.a. en Radioanka eller en Solburk

På lördag får du testa dina kunskaper i Tipsrundan och kan efter det slappna av i Myskväll

Alltid lika trevligt hos MamaMia Bingo

Nästa sida »