Superfredag hos MariaBingo

2009-10-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

Spänn fast dig för nu blir det åka av på MariaBingo! Helgens program lovar mycket gott för oss som gillar att ha riktigt kul när vi spelar bingo!

Från fredagmorgons frukostbingo med extra radvinster till kvällens fredagsfestival kan du räkna med att det blir full fart och massor av skoj! Förvänta dig dolda radvinster, enkronasbingo och annat kul!

Lördag och söndag dyker det upp spöken lagom till Halloween. MariaBingo påstår själva att det ska bli mörkt, kallt och ödsligt men det har vi svårt att tro, så varmt och gemytligt som det brukar vara. Deras speciella CM för helgen - Pumpan - håller lekstuga med massor av chanser till fina bonuspengar.

Självklart fixar MariaBingo dessutom lite extra - 100% bonus både lördag och söndag. Bingo!!

Det spökar hos ahaBingo

2009-10-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

ahaBingo Bingo

Om du under lördagen skriver en halloween-hälsning i en av dina ahaBingo-vänners gästböcker så får du 100 VIP-poäng...eller så skriver du hos alla dina bingo-vänner - det är ju trots allt helg!

Klockan 20:00 kan du vinna upp till 1000kr - förutsatt att du löser det kluriga Halloweenkrysset...
10 frågor, 10 svar, 1000 kronor - det låter ju som bingo det!! Var ute i tid och ladda ned krysset här

Besök ahaBingo på lördag - eller varför inte redan idag?

Halloweenbingo hos MamaMia Bingo

2009-10-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo firar dubbelt! För somliga är Halloween det viktiga och det firas på fredag med Halloweenbonus - du får upp till 200kr i bonus på deras 100%-iga skräckbonus.

På lördag firas Alla helgon hos MamaMia Bingo med Allhelgonajakten chattspelet med extra läskiga mönster. Vinster i bingon från 50 och ända upp till 1000kr.

Glöm inte att det dessutom blir Lådchansen på fredag, myskväll på lördag och Spöktrav på söndag.

Fullt schema denna helg hos MamaMia Bingo

Jackpotomgång i BingoLotto med Måns

2009-10-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

"Svärmorsdrömmen" Måns Zelmerlöw är gäst hos Lotta på söndag. Det blir en BingoLotto-kväll som lovar spännande samtal, unika framträdanden och massor av kontantvinster. Måns Zelmerlöw bjuder dessutom på ett musiknummer. Scenen delar han med Gino Vanelli, en av 70- och 80-talens största namn inom populärmusiken.
Läs vidare

Bingon.com – ny hall att hålla ögonen på!

2009-10-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

En relativt ny bingohall på den svenska marknaden är bingon.com och det ska bli spännande att se vad de kan hitta på för att locka oss kräsna bingospelare.

Jag har bara hunnit bekanta mig lite kort, men det första intrycket lovar mycket gott inför framtiden!

Bingon.com erbjuder lojalitetspoäng så är du tidigt ute och värvar kompisar så har du goda chanser att få höga lojalitetspoäng - gör det nu!

De kan tydligen även leverera vinster, för igår vann Davelucky13 bingo-jackpotten på 52 450 kr i 90 bollars bingo

Passa på att själv bilda dig en uppfattning om Bingon.com - de ger dig 50kr att prova deras bingo och dessutom får du 200% bonus på din första insättning och 50% på följande insättningar

Bingoramas nyhetsbrev

2009-10-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingorama

Plötsligt händer det... Nej, vi menar inte Triss, utan att vårt nyhetsbrev faktiskt kommit ut igen.

Du som inte prenumererar kan läsa nyhetsbrevet här och när du läst klart kan du anmäla din e-postadress i rutan till höger. Det är lika lätt att avsluta sin prenumeration som att starta den så du behöver inte vara orolig.

Vissa erbjudanden kontrolleras mot e-postadresserna i listan, så vill du ta del av alla erbjudanden bör du bli prenumerant idag!

I nästa nummer utlovas en liten tävling, kanske en tidig julklapp...?

Mera VIP hos BingoJoy

2009-10-21 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoJoy

BingoJoy har som vi tidigare skrivit sitt egna BingoJoy VIP. Nu finns dessutom möjligheten till Gold VIP och Diamond VIP - man blir ju lite sugen efter att ha sett de svenska Hollywoodfruarnas liv...  Vad sägs om att få exklusiva erbjudanden varje vecka eller kontanta gåvor två gånger per månad!?!

Min personliga favorit är ändå - och jag klipper direkt från sajten:

Medlemmar får inte bara exklusiva, skräddarsydda erbjudanden, utan även en chans att förverkliga sina drömmar – två gånger per år får du som Club Diamond medlem din dröm uppfylld, vare sig det är en exklusiv konsert, en första parkett plats vid Grand Prix, en gratis biljett för att stödja ditt favorit fotbollslag eller kanske en värde check till en exclusiv butik.. vad du än önskar gör vi det till verklighet....

Hmm, DET skulle jag kunna leva med - vad tycker du?

Tror det är dags att tillbringa mer tid hos BingoJoy och deras bingo - en dag kanske jag kan hoppas bli VIP..

BingoDay fixar julen – eller pensionen kanske..?

2009-10-07 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoDay Bingo

BingoDay är internets nya fräscha bingohall med gigantiska priser och finfina bonusar. Nu startar en bingofest du inte får missa! För att delta sätter du in $€£10 och du får $€£20 gratis direkt. Alltså 200% bonus upp till $€£100 på din första insättning - hur bra som helst.

Denna månaden rullar folket på BingoDay också ut extra stora överraskningar för sina bingospelare. Vad sägs om en resa för hela familjen till EuroDisney? Eller all julshopping betald? BingoDay har redan börjat julplanera och vinnaren av "Christmas All Wrapped Up" tar hem presenter värda 2500 pund!

Om inte det vore nog så har jackpotten klättrat till $4,300,000! Vem som tar hem den bamsingen ska bli intressant att se, men en sak är säker: livet blir aldrig detsamma för den lyckosten!

Det roliga tar inte slut där, det finns alltid skojiga sidospel såsom roulette, enarmade banditer, jack vegas, keno och mycket mer. Med så mycket att spela och vinna är hallen alltid är full! Chatten sprudlar av liv, med spännande bingoälskare från hela Europa. Fräscha upp skolengelskan eller varför inte italienskan medan du väntar på ditt turnummer. Behöver du hjälp finns alltid trevlig support till hands med svar på dina frågor. BingoDay är ju välkänt för sina chattvärdar!

Välkommen till BingoDay du också!!

Blue1Bingo har fredagsfestival

2009-10-02 | Bingo · Skriv en kommentar 

Blue1 Bingo

Blue1Bingo rockar in helgen med flera härligheter för oss som gillar bingo!
Eller vad sägs om:

  • Härlig fredagsbonus
    Du får 100% insättningsbonus på en insättning ikväll mellan 18-20
  • Fredagsfestival
    Festivalen för oss som älskar bingo
  • Veckans spelare
    Skriv i chatten och du har chans att bli veckans spelare och dessutom få 500 kronor

Äntligen härliga fredag - som denna fredag får bli bingo-fredag med Blue1Bingo

BestBingo slåss mot kvinnovåld

2009-10-02 | Bingo · Skriv en kommentar 

Best Bingo

BestBingo har fått nog av våld mot kvinnor och gör nu vad de kan för att stoppa detta! För varje bingobricka du köper i Markoolios rum under oktober månad går 5% till ROKS - Riksorganisationen för Kvinnojourer - som arbetar hårt för att ge trygghet och stöd till utsatta kvinnor och barn. Bingo för ROKS!!

Alla nya spelare som gör en insättning under oktober-november får ett snyggt rosa överfallslarm (utöver 100 kronor i registreringsbonus). Alla som redan har ett konto får delta i de utlottningar som görs under månaden där du som bingospelare kan vinna ett larm. Bingo för dig!!

Hjälp BestBingo i kampen mot kvinnovåldet - spela bingo i Markoolios rum snarast.