Bet24 låter dig spela gratis slotmaskin

2009-09-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bet24 Bingo

Bet24 har lanserat en ny slotmaskin, Fortune Teller, i sitt kasino. En magisk slotmaskin med tarotkort i bonusspelet, där du kan välja ditt egna lyckokort som avslöjar din framtid och (förhoppningsvis) förmögenhet. Du kan gå hem med fickorna fyllda av pengar.

Logga in på ditt konto och prova spelet gratis - 10 gratis rundor väntar dig som redan är registrerad

BingoLotto har Superlördag med Jill och Christer

2009-09-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

19 miljoner kronor. Det är vad som ligger i vinstpotten då Lotta tar på sig festkläderna och bjuder in till kalas. BingoLotto fyller jämt, närmare bestämt 700 program. Det ska firas med makalösa vinster, fantastiska artister och spännande avslöjanden. Jill Johnson och Christer Sjögren framför flera hits och Per Andersson kommer att locka fram skrattet i oss. Allt detta - plus mycket mer - hos Lotta i TV4 på lördag, med start 21.00.

På lördag blir det ett vinstregn i BingoLotto som bara ett program som firar 700 kan visa upp - 19 miljoner kronor står på spel. Sju personer bland alla med bingolott kommer att vinna 100 000 kronor var och en spelare har chans att kamma hem Superjackpoten - som kan bli värd över en halv miljon kronor. Kvällens högsta vinst kan bli på hela tre miljoner. Dessa kan hamna i Tranås och hos Christine Kristiansson om den rätta turen infinner sig. Komikern Per Andersson är kvällens vinstvärd och kommer att lotsa tittarna genom vinstregnen i form av resor, bilar och kontanter.

Även denna kväll lovar BingoLotto avslöjanden. Sveriges bidrag till Junior Eurovision Song Contest kommer att presenteras i programmet. TV-publiken får för allra första gången höra låten som kommer att tävla i Kiev, Ukraina, den 21 november. Den något mer meriterade artister Christer Sjögren finns även han på gästlistan. Christer har lovat att framföra hiten Ge oss år tillbaka. En låt som tog form i djupaste förtvivlan. Historien bakom denna avslöjas också under kvällen. Födelsedagskalasets fjärde gäst, Jill Johnson, står för kvällens något mer riviga låtval: Bonnie Tylers It´s a heartache och Bruce Springsteens No Surrender finns i hennes födelsedagspaket.

BingoLotto är spelet som finns till för och ägs av Sveriges föreningar. Under kvällen får varje artist i studion var sin helårsprenumeration på bingolotter, där allt överskott går till en förening som han eller hon själv valt. Per Anderssons val föll på Gais ungdomssektion, Jill Johnson valde PRO Bridgeklubb sektion BL i Borås och Christer Sjögren vill att överskottet går till Hagfors Speedwayklubb .

Arne är tillbaka hos MamaMia Bingo

2009-09-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo har sin alldeles egen favotitfarbror, Arne Weise, som denna vecka är tillbaka i chatten för att umgås, leda frågesport och spela bingo så klart! Torsdag 1700-1830 är han i sitt alldeles egna bingorum och denna vecka bjuder han bättre priser som kompensation för att han var borta förra veckan.

Skulle det vara så att du missar Arne så bjuder MamaMia Bingo på härlig bingo på fredag. Du får upp till 250 kronor i bonus och har dessutom chansen att få en hemlig låda där det bland annat finns Soda Stream, chokladfontän eller kanske ett drinkschack.

MamaMia Bingo erbjuder något kul varje dag - vilken dag är din favorit?

Bet24 tar dig till Bingo Island

2009-09-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bet24 Bingo

Ta en tur till den exotiska och spännande bingo- ön Bet24 varje kväll mellan kl. 20-23 denna vecka. För att ta del i denna kampanj måste du vara i chattrummet.

På ön finns fem destinationer du kan besöka:

  • det kristallklart turkostfärgade havet
  • stranden med mjuk och varm sand
  • palmerna fulla av kokosnötter
  • parasollet där du kan avnjuta en god tupplur i skuggan
  • ..och sist men inte minst, skattkistan, där du kan vara helt säker på en bra belöning!

Ökryssningen startar en gång i timmen, så när timmens första spel startar måste du vara på plats och redo att ropa Bingo! För varje bingo du får, tar du dig ett steg närmare skattkistan. Kom ihåg att skriva den destination du befinner dig på varje gång du får bingo.

De tre bingospelare som kommer längst på timmens kryssning vinner 5, 3 och 2 BB.

Bet24 - mer spännande bingo

Bonus och hemlig låda – fredag med MamaMia Bingo

2009-09-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo gör denna fredag minst dubbelt så bra som andra fredagar eftersom de ger dig dubbelt upp för dina insatta kronor! Du får upp till 300 kronor i bonus och dessutom chansen att vinna en hemlig present bland följande; SodaStreamer, värmetofflor, chokladfontän eller kanske lite mer pengar på ditt spelkonto.

Det kan man kalla bingo! så passa på att besöka MamaMia Bingo på fredag

Hus, hem och en Uggla i BingoLotto

2009-09-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Caroline af Ugglas har alltid varit en person som syns och hörs. På söndag får vi träffa henne i BingoLottos soffa. Ett garanterat spännande samtal där Lotta gör en djupdykning i hennes liv som rymmer både sång och konst. På vinstsidan är det Hus & Hem som gäller för hela slanten.

Hösten står för dörren och vad passar då bättre än att ägna sig åt Hus & Hem? Det gör också Lotta med råge på söndag när hon drar igång alla spel. Extra vinstregn och extra bingospel kan innebära både möbler och vitvaror för den lyckosamma. Lottas "egen vinst" är denna vecka en upplevelseresa till mustiga Skottland.

I soffan får Lotta besök av sångerskan Caroline af Ugglas. Caroline som ligger bakom populära "Körslaget" tog den svenska TV-publiken med storm då hon slutade som tvåa i melodifestivalen med Snälla, snälla. Caroline ska inte bara sitta i Lottas soffa utan även framföra låtarna Vi blundar och Regera.

Veckans gäst i BingoLotto får skänka 10000 kronor till en valfri förening i Sverige. Caroline har valt att skänka sina till Riksförbundet för mag- och tarmsjuka.

Förra veckans finalspelare tog hem storkovan och åkte hem som mångmiljonär. Om veckans spelare Leif Danielsson från Borås har samma tur återstår att se. Kontanter från 100000 upp till tre miljoner kronor står på spel.