Fira Mors dag med Expekt – sen Madonna

2009-05-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

Expekt BingoExpekt bjuder på ett specialspel till helgen som de kallar Madonna. Vinner man jackpotten får man chansen att se Madonnas konsert i Göteborg. Skulle sitta riktigt fint!!

Expekt har ett av nätets bättre erbjudanden nu för de som börjar spela bingo eller annat hos dem - de har ju en del spel att välja mellan...

Alla nya kunder får 80 kr registreringsbonus, en tidningsprenumeration, upp till 1650 kronor insättningsbonus första gången och 20% på alla insättningar därefter. Inget dåligt erbjudande Expekt ger!

MamaMia Bingo ger bonus och har mjukislördag

2009-05-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo - Sveriges snabbast växande bingo?MamaMia Bingos fredagar är alltid lika roliga - då får jag ju en massa härlig bonus! Denna fredag får alla 100% upp till 400 kronor så det blir dubbelt så mycket bingo för pengarna.
Denna fredag blir det visst chattfest också och det har utlovats allsång och extra roliga chattspel, det pratas visst om bingo-rea också. Låter som en fest i min smak! Me happy!

När jag först hörde att det skulle bli mjukislördag tänkte jag "Jippi!!". Mjukisbrallor och sköna tröjan, kanske ett glas vin och så bingo så klart! Jag tror nog att fler än jag föredrar det framför uppsträckt, även om det kan vara kul ibland. Dessutom innebär mjukislördag dolda vinster i form av presentkort.
En tävling jag gillar men aldrig vinner på (nån gång måste det vara min tur...) är pratbubblan. Blir alltid lika facinerad över hur en del lyckas få till det när jag får ihop något som på sin höjd är småkul...

Ses vi hos MamaMia Bingo i helgen?

Blue1Bingo anordnar bingoturnering

2009-05-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

Blue1BingoBlue1Bingo anordnar en bingoturnering där du kan vinna 10 000 kronor!!! Det låter som en härlig möjlighet i mina öron och det verkar vara riktigt enkelt att delta.

Det enda man behöver göra är att spela precis som vanligt - enkelt va!

Blue1Bingo räknar ut ett snitt på vinstsumman delat på antalet bingobrickor man spelat och den som har högsta snittet vinner 10 000 kronor! Fina priser utlovas även till tvåan och trean. Turneringen har precis börjat och fortsätter till och med söndag kväll, så det gäller att passa på innan turneringen är över...

Nu får vi se vem som är den bästa bingospelaren har mest tur denna vecka.. ;-)

BingoLotto med Anders Lundin

2009-05-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLottoLotta eller Anders? Liseberg eller Skansen? Eller varför inte både och? I sommar kommer nämligen både Lotta Engberg och Anders Lundin att köra allsång i TV, fast från varsin stad och i varsin kanal. Detta kommer det att snackas om i BingoLotto på söndag då Lotta bjudit in Anders till programmet som stadigt få fler tittare. Vocalettes står för musiken och som grädde på moset - denna mors dag - är det Jackpotomgång. Detta innebär bland annat att det går att vinna 250 000 kronor direkt på bingospelen.

Jackpotomgång i BingoLotto betyder att Lotta har laddat med extra fina vinster i bingospelen: 50000, 100000 eller 250000 kronor går att vinna direkt på bingoraden. Dessutom finns det bland extravinsterna fina resor till Montenegro och Mallorca att vinna.

På söndag är Lotta nyfiken på Anders Lundin. Anders är i dag mest känd som allsångsledare på Skansen. Vad kanske inte alla vet är att Anders är en flitig låtskrivare och i mars släppte han sitt debutalbum. I sommar kommer både Anders och Lotta att synas i tv-rutorna då de leder varsitt allsångsprogram - ett från Göteborg och ett från Stockholm. Hur tar de nyblivna konkurrenterna detta?

15 miljarder kronor har Sveriges föreningar tjänat på BingoLotto sedan starten i början på nittiotalet. En av alla dessa föreningar, bandyföreningen Filipstad IF, kommer på söndag kunna dryga ut sin kassa med 10000 kronor då Anders Lundin - numera hedersprenumerant av bingolotter - valt att skänka veckans föreningsbidrag till just dem.

Högre eller lägre. Ja, det är frågan för Nina Gladh från Virsbo som på söndag spelar Finalspelet i Lotta Engbergs spelhåla. Tre miljoner står på spel när Nina ska ge sig in i gissningsleken som går ut på att lista ut om det upp och nervända klöverkortet på spelbordet är högre eller lägre än det som Lotta ögonblicket innan vänt upp.

Pressrelease

10 miljoner – bättre än bingo

2009-05-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

JackpotCity BingoJackpotCityBingo har ett sidospel som heter Clover Rollover - det är inte bingo men det struntar jag i när jackpotten ligger på 10,500,000 kronor. Tio och en halv miljon kronor!! Finge jag lägga vantarna på den potten skulle jag skratta hela vägen till banken - krypandes!

Jag är inte den som är snål mot mina medmänniskor utan självklart bjuder jag in alla att vinna hos JackpotCityBingo - passa på idag innan jag tar potten ;-)

Blue1Bingo bjussar på SuperSöndag

2009-05-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

Blue1BingoBlue1Bingo bjuder verkligen till på söndagarna, eller vad sägs om 15,000 kronor i dolda radvinster. Gäller bara att hänga med i deras bingo på söndag då spelet körs någon gång mellan 20-22. Vill helst inte missa denna super bingo...

Ett annat kalasspel att få bingo på vore veckofinalen de kör i Busenkelt/JP60 - 5000 kronor extra

Jag har inte spelat så mycket på Blue1Bingo på sistone men de har då övertygat mig om att hänga där på SuperSöndag

MamaMia Bingo låter dig gissa vem…

2009-05-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo - Sveriges snabbast växande bingo?MamaMia Bingo kör varje söndag tävlingen "Gissa vem" - en tävling som många med mig uppskattar. Förra veckan var det Jennifer Garner bakom bilden (visste det!) och jag är ganska säker vem det är även denna vecka. Kolla här om du kan gissa vem det är. Gissar du rätt kan du vinna 200 kronor - lätt som en plätt!

Inte för att jag gillar hästar, men när det gäller söndagstravet så går jag igång. Ytterligare chans att vinna pengar lätt som en plätt - här gäller det 100 kronor.

På måndag tackar jag och tar emot den generösa bonusen på 50 kronor varje gång jag sätter in 200 kronor. Inte nog med att lönen kommer på måndag - här kommer dessutom bonusen att spela bingo för. På måndag måsta jag även hålla lite kolla på Monicas blogg då hon lovat ut små tävlingar hela dagen. Inte bara bingo för att ha roligt alltså!

MamaMia Bingo är - som ni säkert förstår - en av mina favoriter! Vilken är din?

Svenska Spel förlorar bingohallar

2009-05-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

Den första juni tas fem av Svenska Spels bingohallar i Stockholm över av Konsultbingo Norvac Svenska AB. Förhandlingar om Svenska Spels övriga bingohallar pågår.

Totalt är det 40 personer som berörs när Svenska Spels bingohallar i Stockholm byter ägare.
- Alla anställda har fått möjlighet att behålla sitt arbete när den nya ägaren tar över, säger HRF:s ombudsman Chaker Nassar.
Ett fåtal har dock valt att tacka nej till att fortsätta arbeta för den nya ägaren.
- De anställdas anställningsvillkor kommer inte att ändras. Ingen anställd ska drabbas av lönesänkning av ordinarie lön eller sämre anställningsförhållanden på grund av ägarbytet, säger Chaker Nassar.

BingoLotto i rallyfart med Tina Thörner

2009-05-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLottoRäkna med raka rör på söndag! Då kommer nämligen Sveriges rivigaste kvinna till studion - Tina Thörner. Med tre världsmästerskap i bagaget har denna rallydrottning som kompletterat sin karriär som livscoach massor av spännande minnen att berätta. Till alla med bingolott hälsar Lotta att hon siktat in sig på att dela ut vinster som går i hemelektronikens tecken - till tonerna av ingen mindre än Andrés Esteche.

Kombinationen Värmland och fyra bröder gjorde att Sveriges rallydrottning Tina Thörner tidigt i livet hamnade i en rallybil. De slingrande värmländska grusvägarna har i dag bytts ut mot krävande ökenrallyn. Och positionen som förare har ersatts mot kartläsare. Hennes förare heter i dag Nasser Al-Attiyah från Qatar. Tillsammans bildar de ett sällsynt par i den arabiska världen - en manlig bilförare från ett muslimskt land, med en svensk kvinnlig kartläsare. Och vägleder gör hon även i sitt andra yrke, som livscoach.

Tina Thörner är en kvinna som verkligen inte räds utmaningar. Tillsammans med Andrés Esteche vann hon Sveriges modigaste duettpar i TV4:s Rampfeber. Kanske får vi se en återförening då Andrés Esteche står på scen i söndagens BingoLotto.

Bland vinsterna denna vecka hittar vi massor inom hemelektronik - vad sägs om platt-TV, videokamera, hemmabio och en bärbar dator? Utöver de ordinarie vinsterna naturligtvis.

1,5 miljoner blev vinsten för förra veckans Finalspelare. Om Inga Nilsson från Strömsnäsbruk har samma tur - eller bättre - får vi se på söndag då det är dags för henne att gissa "högre" eller "lägre" på klöverkorten som Lotta lagt fram i sin spelhåla. 100 000 kronor upp till 3 miljoner kronor är vad Inga kan åka hem med.

Blue1Bingo firar 17 maj

2009-05-16 | Bingo · Skriv en kommentar 

Blue1BingoBlue1Bingo gillar helger och en av de riktigt stora helgdagarna i Norden är norrmännens "syttende mai" som firas på söndag. Då blir det extra festligt och dagen firas med pompa och ståt - och så bingo så klart!

Alla spelare får 100% bonus på en insättning både lördag och söndag och det kommer spelas NorgeQuiz i alla norska rum. Dessutom bjuder de på dolda radvinster i alla norska rum under hela helgen.

Signaturen "Sommerskole" - som låter lite misstänkt norskt - spelade bingo och vann 126 074 kr i Supernovarummet i onsdags - dagen efter att hon började spela hos Blue1Bingo.

Nästa sida »