BestBingo ger dig bonus – alla dagar!

2009-04-30 | Bingo · 1 kommentar 

BestBingo ger dig bonus varje dag!BestBingo erbjuder något så ovanligt som bonus varje dag - visst låter det härligt! Varje dag får du bonus på en insättning, men olika mycket beroende på vilken dag i veckan det är.  100% bonus får du på fredagar, 50% bonus på måndagar och 30% bonus alla andra dagar - det blir en hel massa bonus det!

Bonus i all ära - men det som är riktigt bra och rentav unikt - är att det inte finns omsättningskrav som tidigare utan du kan ta ut vinster vunna på bonuspengar direkt!!

Som om det inte var nog med att BestBingo ger bonus varje dag och saknar omsättningskrav - de ger dessutom alla nya bingospelare 300 kronor i registreringsbonus! Japp, du läste rätt!
Du får 300 kronor bara för att registrera dig och testa deras nya bingo

Det är nästan så jag undrar när deras marknadschef ska få sparken, för så här generöst kan det knappast vara i längden...  Bäst att passa på innan det blir upptäckt!

Detta är bara några av godbitarna i deras nya satsning på sin bingo som bara blir allt bättre.
Jag kommer hålla ögonen på BestBingo även i fortsättningen och rapportera vidare - var så säker!

MamaMia Bingo fixar helgen

2009-04-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo - Sveriges snabbast växande bingo?MamaMia Bingo håller stilen och är ett säkert kort när det närmar sig helgen - denna helg liksom alla andra. Inte nog med att de förnyar sin bingo hela tiden, de gör det dessutom både snyggt och roligt! Så vad händer denna helg? Du kan se fram emot dessa höjdpunkter:

Fredagen blir det härlig fredagsbonus och feststämning i chatten när du spelar bingo. Veckans fredagsbonus dubblar din insättning upp till 400 kronor - bara det får en ju på festhumör!
Dessutom denna fredag får du köpa 3 men betala för 2 brickor o PIC-bingon. Detta kalaserbjudande gäller bara 2200-2300 och ger dig en extra chans att bättra på golvet i kassakistan där hemma.

Lördag hela veckan lång önskar man ibland att det vore, speciellt när man får tävla i "Pratbubblan". 200 kronor vinner den som hittar på fyndigaste kommentaren - och dessutom blir det publicerat i MamaMias egen blogg. Om inte "pratbubblan" räcker för dig så kan du ju alltid gå "Tipsrundan" - MamaMia populäraste event har jag hört. Rundan börjar 1700 i bingorummet TRIO och vinnaren får 500 kronor

På söndag får du "gissa vem" - ja alltså gissa vem som döljer sig på den förvrängda bilden. Alla som mejlar in svaret har chansen att vinna 200 kronor. Har du ingen aning om vem bilden föreställer föreslår jag att du istället ägnar dig åt trav, dvs "Söndagstravet" som spelas vid två tillfällen. 1400-1500 och 1700-1800 blir det trav i alla bingospel. Ditt jobb som "jockey" är att få din häst i mål inom de tre första bollarna och när du lyckats med det vinner du 100 kronor

Ser ut att bli ännu en bra helg hos MamaMia Bingo ;-)

BingoLotto med Lagerbäck under luppen

2009-04-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLottoVåren är här! Grillar släpas ut på terrasser, nunor vänds mot solen och på fotbollsplanerna runt om i landet pågår det ett febrilt spelande. En som vet mer om det senare är en av våra mest framgångsrika förbundskaptener genom tiderna - Lars Lagerbäck. Lars är mannen som gång efter gång lett vårt svenska landslag till de stora spelen runt om i världen. Men vem är han egentligen, bortom tränaryrket?

Nästa sommar smäller det. Då spelar världens bästa fotbollsnationer VM i Sydafrika. Hur stora är chanserna för att Sverige ska vara ett av dessa lag kommer Lotta att diskutera med förbundskaptenen Lars Lagerbäck i söndagens BingoLotto. Men det kommer inte bara att pratas fotboll. Vem är egentligen mannen från den lilla byn Ovansjö i Ånge kommun och vad är det som driver honom?

Sommar. Fotboll. Och grillning. En oslagbar kombination för många. Därför satsar BingoLotto på att lotta ut allt som behövs för en lyckad sommar. Bland vinsterna finns allt från grillar och utemöbler till cyklar och härliga resor.

För musiken denna afton står Svenne Rubins som kommer att framföra sin numera klassiska hit Långa bollar på Bengt.

Veckans föreningsbidrag på 10000 kronor skänker Lars Lagerbäck till Alby FF. Lars blir därmed hedersprenumerant av bingolotter och allt överskott från dessa lotter faller föreningen till del.

Veckans finalspelare heter Bertil Persson och kommer från Åmotfors. Tre sköna miljoner står på spel när Bertil ställer sig i Lottas spelhåla för att vända kort i finalspelet.

Pressreleasen har publicerats på NewsDesk

Expekt bjuder på bingonyheter

2009-04-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

Expekt BingoExpekt bjuder just nu på en del bingonyheter. De ger dig chansen att vinna konsertbiljetter till Michael Jackson, de erbjuder gratis vårbingo och just nu har de ett extra bra erbjudande till alla som provar Expekt bingo.

Bingoutmaningen - vinn biljetter till Michael Jackson
Två lyckliga vinnare utses den 16 maj och dessa vinner följande smått otroliga paket:

  • 2 VIP-biljetter till Michael Jacksons show i London
  • 2 Flygbiljetter
  • Natt på hotell

Kan det vara något som lockar? I så fall ska du passa på innan Bingoutmaningen slutar den 16 maj!!

Spela gratis bingo!
Spela bingo minst 5 dagar mellan 1-7 maj så blir du inbjuden till gratis bingo den 15 maj där det delas ut över €500 i prispengar. Någon av deras chattmoderatorer underhåller dessutom under den tid gratisbingo pågår.
Missa inte din chans att vinna massa gratis pengar!

Erbjudande till nya bingospelare

  • 80 kronor gratis registreringsbonus
  • Valfri tidningsprenumeration värd 440 kronor
  • Upp till 1650 kronor bonus på första insättningen
  • 20% bonus på alla kommande insättningar

Expekt bingo bjuder som vanligt på lite extra - oavsett om du är ny bingospelare eller varit med ett tag

SveaBingo firar mor med Elle

2009-04-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

SveaBingo ger dig ElleSveaBingo firar Mors Dag under hela maj månad genom att ge bort 3 nummer av tidningen Elle till alla som sätter in 200 kronor eller mer under månaden. Välj själv om du ska ha tidningen att slappa tillsammans med i sommar eller om det kan vara en lämplig present till någon kär i din omgivning - kanske din bingokompis?
Tidningen finns i tre olika varianter så det finns något för alla smaker, eller vad sägs om följande:

Elle Mode
Sveriges största mode magasin. De presenterar desenaste trenderna för mode, skönhet, livsstil och resor.

Elle mat & vin
En modern mattidning för alla som har ont om tid men gottom lust att laga mat och umgås. De har även resereportage, köksinredningaroch dukningar!

Elle Interiör
En inredningstidning med smak för det lekfulla och sinne för det användbara. Klassisk stil blandas med det allra senaste

Vem vet, snart kanske de lanserar Elle Bingo - då vet jag vem som prenumererar... 
Tills dess får du besöka SveaBingo för din egen gratis tidning om annat än bingo

MariaBingos födelsedagskalas

2009-04-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo - Sveriges största bingo?MariaBingo fyller som tidigare nämnts tre år idag och erbjuder då ett digert kalasprogram. Under dagen delas det ut vinster på ett flertal olika sätt, ibland som extra radvinster och ibland som små minitävlingar och hela dagen är det dubbla chattspelsvinster. Dessutom bjuder Maria på en riktigt härlig födelsedagsbonus - eller vad sägs om 200% extra!

Extra radvinster kommer att läggas in i spelen lite då och då, så helt plötsligt kanske du vinner dubbelt upp - man vet aldrig med Maria...

Minitävlingar kommer det att bli flera stycken av och då gäller det tex att kommentera blogginlägg, skapa fotoalbum, klicka på en banner. Du får upp till 200 bonuspengar om du är en av vinnarna i minitävlingarna. Skulle det vara så att du inte hinner med så kan du bara se till att bli vän med CM-Maria under födelsedagen så får du 50 bonuspengar!

Dubbla chattspelsvinster blir det varje gång chattmoderatorerna håller chattspel!

Ser ut att bli en alldeles fantastisk födelsedag - men kan man förvänta sig annat på MariaBingo..?

MariaBingo fyller tre år

2009-04-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo - Sveriges största bingo?MariaBingo fyller tre år imorgon, måndag 27 april. Tänk att de redan funnits så länge och erbjudit oss bingoälskare så många härliga stunder med bingo! Självklart kommer jag spela bingo en stund på Marias födelsedag - för jag tror nog det kommer hända ett och annat roligt just denna dag...

Jag tar av hatten, stämmer upp i skön(?)sång och hurrar för MariaBingo - hurra, hurra, hurra!!

Bertil bjuder dig på en kryssning

2009-04-25 | Bingo · 1 kommentar 

Bertil - Hela Sveriges bingoBertil Bingo erbjuder ALLA bingospelare en härlig lyxkryssning med Birka Paradise. Alla som före den 17 maj sätter in 100 kronor får en kryssning värd 840 kronor och är du en nyregistrerad får du dessutom 100 kronor i extra bonus första gången du sätter in pengar.

Så här gör du för att få din kryssning:

1) Sätt in pengar
Logga in med ditt användarnamn och lösenord och gå till "Mitt konto" där du väljer "Sätta in pengar". Sätt in 100 kronor eller mer vid ett och samma och tillfälle. Om det är första gången du sätter in pengar får du 100 kronor i extra bonus

2) Kampanjkoden kommer med mejl
Några dagar efter att du satt in pengarna kommer ett mejl som innehåller din unika kampanjkod och en länk till bokningssidan hos Birka Cruises.

3) Boka din kryssning
Följ instruktionerna och använd kampanjkoden då du bokar. Koden gäller för en resa i mellan 1 juni - 9 juli 2009.

Med Bertil Bingo blir det vinst oavsett om man vinner eller inte - bingo!!

BingoLotto har jackpottvecka

2009-04-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLottoBingoLotto fortsätter att hålla delar av Sveriges föreningsliv på fötter. Under Guldkvälls-veckan bidrog alla som köpte en bingolott till att föreningslivet kunde dryga ut sina kassor med runt 6,3 miljoner kronor. På söndag kan summan bli ännu högre då BingoLotto satsar på Jackpotomgång, vilket innebär vinstregn med bland annat kontanter och härliga solresor. I Lottas intervjusoffa får vi träffa ingen mindre än Sveriges Frank Sinatra - Lasse Lönndahl.

Sveriges Frank Sinatra, Sveriges äldsta tonåring och Sveriges första tonårsidol - epiteten är många på artisten Lasse Lönndahl. På söndag är han gäst hos Lotta som har laddat med ett batteri av frågor. Lasse kommer även att ställa sig på scenen för att framföra några av sina stora hitar och sångerskan Louise Gerdtmann har lovat att framföra en egen version av Tangokavaljeren - låten och tillika namnet på skivan som blev det stora genombrottet för Lasse 1949!

Veckans föreningsbidrag på 10 000 kronor skänker Lasse Lönndahl till Edsåsdalens Slalomklubb. I och med detta blir Lasse också hedersprenumerant av bingolotter. Även överskottet från dessa lotter faller föreningen till del.

Veckans finalspelare heter Edith Sundström och kommer från Sundsvall. Tre sköna miljoner står på spel när Edith ställer sig i Lottas spelhåla för att vända kort i finalspelet.

Vinn stort eller smått hos MariaBingo

2009-04-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo - Sveriges största bingo?MariaBingo har just nu en jackpott, SuperNova, som är uppe i 120.000 kronor, vad sägs om att vara den som plockar hem den nu i helgen? Det skulle kunna räcka till den efterlängtade semestern och allt lull-lull du någonsin kan önska under en semester.

Nöjer du dig med att vinna lite mindre, men hellre vinner oftare så är lördagens Lördagsmys perfekt då det blir dolda radvinster och dubbla chattspelsvinster när deras CM är inne. Eller du kanske hellre siktar lite högre och satsar på att ta hem 5000 kronor i söndagens veckofinal?

Oavsett vilket du väljer - stort eller smått - så är bingo hos MariaBingo ett säkert kort...eller säger man boll till dem som gillar bingo?!?

Nästa sida »