Alla vinner hos MamaMia Bingo idag

2009-02-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo - Sveriges snabbast växande bingo?Idag ägnas 2 timmar på MamaMia Bingo till att ge bort pengar till varandra! Alla blir alltså vinnare i dagens bingo!  Mellan 1500-1600 och 1900-2000 spelas chattspelet *GÅVA*. Samtidigt som du vinner en spelpeng, skänker du bort en slant till någon av dina kära medspelare. Det blir 2 vinnare i varje spel, så totalt 4 bingospelare som får vinst.

Låter det krångligt? Det är lättare att förstå när man själv är med, så spela bingo idag hos MamaMia Bingo!

Nya MariaBingo firas extra i helgen

2009-02-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo - Sveriges största bingo?Nya MariaBingo är äntligen här för alla att se och njuta av, vilket firas lite extra hela helgen med flera extrahärliga erbjudanden!

Både lördag och söndag kryddas Busenkelt/JP60 NOK/JP 63 DKK lite extra med att det spelas ut 500 kronor per timme mellan 1200–1500.

Helgens övriga kampanjer ser ut så här:

Fredag
Happy Hour – du får härliga 100% bonus på alla dina insättningar mellan 1900–2100.
Fredagsfestival – 500 kronor extra spelas ut två gånger i timmen.  När chattmoderatorerna är inne är det dubbla vinster i chattspelet  i Busenkelt mellan 1900–2200

Lördag
Melodifestivalen – Kom in i Melodifestivalsrummet mellan 1500–1700 och var med på uppvärmningen. Höjd stämning utlovas när det spekuleras i quizen om vem som vinner festivalen - vi vet nog redan nu att fel låt vinner....
1000 extra - Det spelas ut 1000 kronor extra i timmen mellan 1500–1700

Söndag
Veckofinal – Som avslutning på veckan blir det smått galet när du kan vinna minst 5000 kronor extra!! I Veckofinalen spelas det ut 5000 kronor klockan 2000 i Busenkelt/JP 60 NOK/JP 63 DKK

Helgen ser bra ut hos nya MariaBingo!!

BingoLotto kör Jackpot-vecka

2009-02-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto

På söndag höjs insatsen i BingoLotto. Det är Jackpotomgång vilket innebär extra av allt. Harley-Davidson motorcyklar, resa till Brasilien och 450000 kronor i kontanter ligger i potten! Lotta är denna vecka nyfiken på en av våra mest framgångsrika friidrottare genom tiderna - Patrik Sjöberg. På scen hittar vi inga mindre än melodifestivalaktuella E.M.D. samt pianisten och kompositören Robert Wells.

Våren gör entré på Vasalopps-söndagen när vi skriver den 1 mars i almanackan! Det firar vi genom att bjuda på en riktig Jackpotomgång i BingoLotto, ett extra spel i 3:ans bingo och hela 450000 kronor i kontanter att förgylla våren med. Våren hör också ihop med motorcyklar. På vinstbordet finns därför flera nya, glänsande kraftpaket från Harley-Davidson som väntar på nya ägare.

Lotta är denna vecka nyfiken på göteborgaren Patrik Sjöberg. Världens näst bäste höjdhoppare genom tiderna med svenskt och europeiskt rekord i höjdhopp (2,42 meter). Efter avslutad idrottskarriär och flera år utomlands bor nu Patrik återigen i sin barndomsstad. Men vad gör Patrik nu förtiden? Det kommer Lotta att ta reda på under kvällen.

Alla gäster hos Lotta får skänka 10000 kronor till en valfri förening i Sverige. Patrik Sjöberg har valt att skänka "sina" till sin gamla förening Örgryte Friidrott i Göteborg.

På scen hittar vi en välbekant pianist och kompositör som är känd för att ta musikalisk höjd -- Robert Wells. Välkänd från sina Rhapsody in Rockturnéer, Så ska det låta och nu senast i Körslaget. Wells förgyller BingoLotto med musik från sin nya close up-turné.

Men det blir mer musik av superheta E.M.D., som har en "knökfull gästbok" på sin hemsida efter framgången i Melodifestivalens tredje delfinal i lördags. På söndag kliver Erik Segerstedt, Mattias Andréasson och Danny Saucedo upp på BingoLottos scen.

Finalspelaren den här veckan heter Carina Strand och kommer från Blomstermåla. Hela 3 miljoner kronor står på spel när det är dags för henne att vända korten i Lottas spelhåla.

Fredag = bonus hos MamaMia Bingo

2009-02-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo - Sveriges snabbast växande bingo?Fredagsbonus! Idag ger MamaMia Bingo dig 100% i bonus på en insättning upp till 400 kronor.  Som grädde på moset på fredagsbonusen blir det dessutom extra chattspelsvinnare mellan 1800–2300. Det blir 2 vinnare i varje spel trots att det är 2 chattvärdar inne. Travet, kvartetten och andra flervinstspel spelas precis som vanligt.

BingoDay ger en smått fantastisk bonus!

2009-02-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoDay Bingo

BingoDay är ingen ny hall, men vi har inte skrivit om dem tidigare. De har funnits sedan 2006 och erbjuder riktigt rolig bingo på nätet. Du kan välja om du vill spela direkt i din webbläsare eller om du vill ladda ned ett program, en spelklient, till din dator och spela direkt i den. Båda möjligheterna funkar riktigt bra!

Vad som gör BingoDay speciella är att de just nu ger dig 200% bonus första gången upp till $200 och därefter 25% på dina kommande insättningar upp till $100. Sätt in $20 och du får alltså $60 att spela för!

Ange bonuskod bingor när du registrerar dig

En mer utförlig recension av BingoDay kommer, men varför vänta på den när du redan idag kan njuta av deras enorma bonus?

MinBingo bjuder dig på bio!

2009-02-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

MinBingoBjud med en vän på bio - MinBingo betalar!

Alla nya spelare som sätter in och spelar för 200 kronor eller mer innan 8 mars får två biobiljetter på SF.

Så här enkelt får du 2 biobiljetter:

  • Registrera dig hos MinBingo
  • Sätt in och spela för 200 kronor eller mer innan8 mars
  • Mejla johan@minbingo.com

Biljetterna skickas efter kampanjens slut till den adress du anger vid registrering.

Blue1Bingo – vad har hänt?

2009-02-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

Blue1BingoNågot har hänt hos Blue1Bingo, för det enda man når är en så kallad parkeringssida som vanligtvis används för domäner som inte har ett innehåll. Vi har försökt nå vår kontakt för Blue1Bingo för att få veta vad som hänt och vart spelare med innestående medel kan vända sig för att få sina pengar utbetalda.

Förhoppningsvis har vi mer information inom kort.

Uppdaterat:
Blue1Bingo är nu tillbaka igen som vanligt.

LyckoBingo tävlar ut schlagerweekend

2009-02-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

LyckoBingo

LyckoBingo ger dig chansen att vinna en lyxig melodifestival-weekend i Stockholm 13-15 mars med boende på flott hotell och fina platser på finalen i Globen.

För att delta i tävlingen behöver du bara göra tre enkla saker:

  • vara en ny spelare
  • göra en insättning
  • veta vem som vann finalen 2008 (svaret mejlas till LyckoBingo)

Du som vinner får allt detta:

  • 2 biljetter till den stora finalen i Melodifestivalen 2009
  • 2 nätter på fyrstjärniga First Hotel Amaranten med välkomstvin och stor frukostbuffé
  • Transporter med tåg inom Sverige till och från Stockholm för två personer

Som ny medlem får du dessutom 100% matchningsbonus upp till 1250 kronor! Du har fram till 8 mars på dig att bli medlem på LyckoBingo och delta i tävlingen, men varför vänta när du kan agera nu!

Rekordjackpott & schlagerkalas hos Bertil

2009-02-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil - Hela Sveriges bingoSom vanligt händer mycket hos Bertil Bingo. Just nu är man mitt i Schlagerkalaset och därför kryddar man helgen med extra bonus, en bonus lika glittrig som Christer Björkman i paljett...  När du spelat för 200 kronor får du 50 kronor extra. Dessutom har du chansen att vinna härliga schlagerpaket på lördag.

Just nu kan du bli äckligt rik när du besöker Tivolit hos Bertil Bingo. Rekordjackpotten i Icy Wonders har passerat 910 000 kronor. Satsa bara några kronor och bli äckligt rik (likt Mia6103).

Vad skulle du göra om du vann?

Norge dominerar i BingoLotto

2009-02-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto

På söndag blir det norskt för nästan hela slanten i BingoLotto. Sveriges kändaste norrman, Runar Søgaard, och Norges bästa dansband genom tiderna, Ole Ivars, kliver in i studion. Även vinsterna i programmet har färgats av det röd-blå-vita temat: en härlig resa längs Hurtigruten finns att vinna för de som införskaffat en bingolott.

Till helgen sitter en omskriven person i Lotta Engbergs intervjusoffa. Som treåring läste han bibeln och blev med tiden predikant i femte generationen. Idag har Runar Søgaard bytt ut predikantrollen till ett mer individuellt själaförsörjande. Som ledarskapskonsult har han inte bara hjälpt nordbor till bättre leverne och beslut - även Hollywoodkändisar har fått stöd av vår kände norrman.

Runar Søgaard får, som alla gäster i BingoLotto, skänka 10 000 kronor till den svenska förening som står honom närmast. IF Brommapojkarna i Stockholm kan se fram emot en check de närmaste veckorna. Vad pengarna ska användas till får föreningen själv bestämma.

Även på scen är det kopplingar till Norge. Dansbandet Ole Ivars, som blivit utsedda till tidernas bästa norska dansband (2004), bjuder BingoLotto-publiken på prisade musikaliska tongångar. Under 2007 upptäckte även svenskarna våra grannars stolthet då bandet sålde guld. På söndag får tv-tittarna höra Verdens beste sjåfør. BingoLotto bjuder på ytterligare två musikgenrer på söndag kväll. Sångerskan Elin Lanto framför en av Runars favoritlåtar och Göteborgs Gospelkör tränger ihop 100 stämmor i studion - gissa om taket kommer att lyfta.

Söndagens flört med Fru Fortuna står Erik Gustafsson från Hjo för. Om bekantskapen faller väl ut kan han bli tre miljoner rikare.

Nästa sida »