Nyårspresent från MinBingo!

2008-12-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

Alla nya spelare som gör en insättning på MinBingo innan nyår är med och tävlar om ett presentkort på 10 000!

Vinnaren dras efter kampanjens slut och vinnaren kan själv välja i vilken butik han eller hon vill ha presentkortet.

Ta chansen, kanske blir det Du som vinner...?

Julklapp från BestBingo

2008-12-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

Best Bingo

I år har BestBingo en riktigt skön julklapp till sina bingospelare. De ger alla chansen att vinna 10,000 kronor, detta bara genom att sätta in pengar på sitt konto! Jepp, du läste rätt - sätt in pengar på ditt konto hos BestBingo så får du en lott till dragningen. Och du, det är inte bara 10,000 kronor som delas ut, utan 4 gånger 10,000 kronor! Det blir alltså fyra lyckliga bingospelare som vinner vardera 10,000 kronor!!

Dragningen sker dagen före julafton, i bingon och pengarna sätts in redan samma kväll, så årets jul kan bli den skönaste på många år. Med allt annat man måste komma ihåg inför julen är det lika bra att sätta in pengar direkt så du inte glömmer bort det! Din insättning kan bli din biljett till ett fantastiskt julfirande!

Du som inte är medlem kan bli det idag och delta i utlottningen. Du får då 50 kronor att provspela för och dessutom dubblas din första insättning upp till 1250 kronor!

Mer information och rolig bingo hittar du hos BestBingo

Andra advent i BingoLotto

2008-12-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLottoRedan andra advent! Julförberedelserna är många, stressen är stor men var lugn - i BingoLotto finns en hjälpande hand. I Lottas spelhåla är vinsterna ordentligt julinspirerade. Här finns julklappspengarna, julbordet och julresorna. Lotta är denna vecka nyfiken på Magnus Carlsson, schlagerikon som är välkänd både för pop- och dansbandspublik.

- Att slå sig ner framför TVn och BingoLotto på söndagskväll är avstressande i största allmänhet. Än mer avstressat blir det i juletider om man dessutom går och vinner någon av alla vinster vi laddat upp med! Tänk bara att få åka och hälsa på tomten i Rovaniemi... eller att vinna en avkopplande jul på en herrgård..., säger programledare Lotta Engberg som än så länge inte ens påbörjat sina egna julförberedelser.+

Veckans gäst hos Lotta är Magnus Carlsson. Magnus är numera en framgångsrik soloartist, starkt förknippad med schlager, glitter och glamour från tiden med dansbandet Barbados och popgruppen Alcazar. Aktuell i vinter med bland annat "En Julkonsert med Magnus Carlsson".

Förutom "hemliga gäster" finns även låtskrivaren och countrysångaren Hasse "Kvinnaböske" Andersson med i studion för att sprida julglädje och sjunga sin hit "Änglahund".

I varje program av BingoLotto får veckans gäst skänka 10000 kronor till en valfri ideell förening i Sverige. Magnus Carlsson har valt att skänka sina 10000 kronor till DHR i Borås.

Finalspelet producerar miljonärer på löpande band - om man har turen på sin sida vill säga. Förra veckan var det Joanna Sturesson från Dyltabruk som åkte hem med en miljon. Denna vecka är det Karl-Gunnar Olausson från Torshamn som ska pröva lyckan i direktsändning.