BingoLotto med Kikki Danielsson på scen

2008-11-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Lasse Holm är veckans pratgäst hos Lotta Engberg i BingoLotto. Lotta har även bjudit in Kikki Danielsson för en walk down the memory lane. På söndag gör även julen entré i BingoLotto. Lasse har hjälpt Lotta att komponera exklusiva julresor till New York, London och Köpenhamn.
På söndag har Lotta Engberg bjudit in en gäst som kan bli svår att intervjua, nämligen Lasse Holm. Lasse och Lotta har jobbat tillsammans i 20 år varför Lotta redan har svar på de flesta frågor. Räkna med att Lotta kommer att dela med sig av dessa kunskaper på söndag.
- Lasse kommer, förutom att delge insikter från musikvärlden, att hjälpa mig att lotta ut julresor till när och fjärran. Utöver det har vi vårt vanliga vinstregn med kontanter, bilar och motorcyklar. Och lite till, säger Lotta Engberg.
Senast Lotta och Lasse samarbetade var under sommarens Diggiloo-turné där de bland annat hade premiär av - den för artisterna något annorlunda - låten Det måste gå. En duett om dagens klimatförändringar.

I varje program av BingoLotto får veckans gäst skänka 10000 kronor till en valfri ideell förening i Sverige. Lasse Holm har valt att skänka sina 10000 till Vallentuna Hockey.
I söndags hamnade tre nya fräscha BingoLotto-miljoner i Hagfors, Värmland. Om Fru Fortuna är på lika strålande humör nu på söndag återstår att se. Då har turen nämligen kommit till Rigmor Sjöstrand från Osby i Skåne att gissa valörerna på klöverkorten. Som mest kan Rigmor åka hem med tre miljoner kronor och som minst 100000 kronor.

MinBingos ambassadör Lasse Kronér årets julvärd i SVT

2008-11-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

Programledaren och ambassadören för MinBingo, Lasse Kronér, kommer att vara SVTs julvärd i år. Han leder just nu tittarsuccén "Doobidoo".
- Jag tror det kommer att bli jättekul och lite annorlunda, säger Lasse Kronér vid presskonferensen där det avslöjades att det är han som får det ärofyllda uppdraget.
Lasse Kronér tycker att det är ett viktigt uppdrag särskilt för alla dem som firar jul ensamma med TVn som enda sällskap.
- Jag ser det mycket som min uppgift att hålla dem i handen. Det är en ynnest att få komma in i deras liv, säger Lasse Kronér.
Privat är Lasse Kronér en riktig julfantast men i år blir det TV-studion istället för hans vanliga jultraditioner.

MinBingo firar detta genom att alla som registrerar sig och anger koden "JUL" får 60kr gratis att spela för!

LyckoBingo ger dig mer sol

2008-11-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

LyckoBingo

Alla nya bingospelare som gör en insättning på LyckoBingo mellan den 25 nov och 15 dec deltar i utlottningen av ett presentkort värt 10,000kr på Fritidsresor. Vinnaren underrättas per mejl efter kampanjens slut.

Du vet väl också att LyckoBingo dubblar din första insättning upp till 1 250kr och dessutom kör en massa härliga kampanjer och roliga bingospel!!

Testa LyckoBingo idag - du kommer inte ångra dig!

Expekt Bingo korar månadens chattvärd

2008-11-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

Varje månad korar Expekt bingos spelare "månadens chattvärd" som därefter får hålla sitt eget lilla bingoevent. Simon och Markus (oavgjort) valdes till oktobers chattvärdar och kommer den 18:e november att hålla sitt event mellan 1900–2100.
Välkommen in och ta del av startpotter, gratis bingo, jackpott, turnering och annat skoj.
Du kan nu också rösta på din egen favorit och se fram emot decembers event.

Helgen börjar hos MamaMia Bingo

2008-11-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

Hos MamaMia Bingo inleds helgen med lite härlig bonus att spela bingo för. Du får 100% bonus på en insättning upp till 400kr - dubbelt så mycket bingo för pengarna alltså!

På lördag spelas en ny typ av chattspel. Mellan 19-21 kommer det att vara stegrande chattspelsvinster i EXTRA-Bingo. Det blir 3 vinnare i varje spel och vinsten startar på 10kr och ökar därefter med 5kr per spel. I slutet av den andra timmen är det alltså rejält höga vinster!

Söndagar är gissardagar! Gissa vem som gömmer sig bakom bilden och om du gissar rätt får du 200kr att spela bingo för!

Mysig bingokväll med Lotta och Ragnar Dahlberg

2008-11-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Höstmörkret verkar numera ogenomträngligt - även för BingoLotto-gänget. För att lysa upp tillvaron har Lotta bjudit in en gäst som vet hur man får till en mysig afton, nämligen Ragnar Dahlberg, tidigare programledare för Go´kväll. Mellan intervjuer och vinstregn spelar dansbandet Drifters - live från studion.

Ragnar Dahlberg, mest känd som programledare för Café Norrköping och Go'kväll, är Lotta Engbergs pratgäst i söndagens BingoLotto. Ragnar har lagt programledaryrket på hyllan men inte saktat ned på arbetstakten för det. Han har flera projekt på gång, bland annat driver han ett café och spelar cittra i världens enda manliga cittragrupp - Cittronilerna. Kanske får vi ett smakprov på söndag?

Folkspel, vars största produkt är BingoLotto, ägs av svenskt föreningsliv och verkar för att alla, barn såväl som vuxna, ska få en meningsfull fritid. För det behövs pengar. Pengar som dras in bland annat via Folkspel och dess produkter.

- BingoLotto är som det berömda chokladägget - tre överraskningar i ett: underhållning, vinstchanser och god nytta - föreningslivets överlevnad, säger Lotta Engberg.

Ragnar Dahlberg har dock mer än bakelser och cittror på agendan. Även han vill att föreningslivet ska fortsätta att blomstra. Ragnar är en hängiven supporter av Waldemarsviks IF. Därför skänker han på söndag 10 000 kronor till klubben som sysslar med både fotboll och ishockey.

Finalspelet är spelet som kan ge ett rejält tillskott i kassan. Denna vecka är det Monica Bergström från Hagfors som ska testa turen. Som mest kan hon vinna tre miljoner kronor på spelet som går ut på att gissa om nästa spelkort har en högre eller lägre siffra än det liggande. Som minst åker Monica hem med 100 000 kronor.

Delad jackpott i PAFs bingofinal

2008-11-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

PAF Bingo

Världsartisten och violinisten Linda Lampenius stortrivdes som bingovärdinna under PAFs finalbingo på Åland.
- Det blev ju dubbelglädje när den garanterade jackpotten på 10 000 euro delades, sa hon efter att ha delat ut två PAF-checkar på vardera 5 000 euro till Marja Järvinen från Mäntsälä och Vesa Maunu från Littois.

Bingo! Bingo! Två gånger om. Jubel utbröt bland de cirka 300 bingofinalisterna och PAFs bingofinal nådde kvällens klimax. Programledaren Tom Stenman och bingovärdinnan Linda Lampenius tog sig ner från den stora färgsprakande scenen och ut i publikhavet för att leta upp de två som ropat bingo, och för att kontrollera om årets bingofinal fått två jackpottvinnare med full bricka - samtidigt. Och visst var det så.

Linda nöjd med premiären
De två jackpottvinnarna Marja Järvinen från Mäntsälä och Vesa Maunu från Littois eskorterades upp på scen och fick ta emot var sin PAF-check på 5 000 euro av bingovärdinnan Linda Lampenius.
- Det här var hur roligt som helst. Fast helst hade jag suttit nere bland publiken och spelat. Och vilken känsla att dela ut så mycket pengar. Extra kul tycker jag att det blev två vinnare, dubbel glädje så att säga, framhåller Linda Lampenius efter sin premiär som PAFs bingovärdinna.
- Jag kan mycket väl tänka mig att fortsätta som PAFs bingovärdinna, tillade hon.
Linda Lampenius uppträdde med fyra nummer innan själva finalbingon, och hela publiken dansade och klappade takten till hennes sista nummer - "Säkkijärven polka".

Omtumlade vinnare
Marja Järvinen har varit PAFs bingokund i cirka två år och vann sin finalplats på nätet.
- Otroligt generöst av PAF att bjuda på resa, hotell och spelunderhållning med så här fina vinster, konstaterade hon.
Marja erkände att hon blev smått chockad när sista rutan kryssades i:
- Vilken glädje! Jag trodde knappt det var sant.
Även Vesa Maunu var omtumlad och lycklig. Han vann sin finalplats på en kryssning under höstlovet.
- Den här vinsten var bästa tänkbara farsdagsgåvan, konstaterade han och skrattar.
Vinstpengarna ska han och frun lägga på en resa och på fortsatt renovering av huset.

Andra upplagan
Årets upplaga av PAFs bingofinal var den andra i rad.
- Våra bingospelare såg ut att trivas och många tackade för en trevlig kväll, där förstås Lindas artisteri och jackpottbingon var höjdpunkterna, sammanfattade PAFs event- och sponsoransvariga Jaana Salminen bingokvällen.
Hon räknar med att PAF ska kunna utveckla bingoeventet ytterligare till nästa år.
- Men först ska vi smälta årets bingofinal och utvärdera den, tillade hon.

Cool bingohall
Idrottsgården i Mariehamn var omvandlad till Ålands coolaste bingohall i lördags kväll. Innan finalbingon spelade två betalbingon. Programledaren och sångaren Tom Stenman och kvällens unge pianist Emmanuel Ferrari underhöll och värmde upp publiken under den första och andra bingon.
Irene Nordgren från Hallstavik vann den första bingon och inkasserade 289 euro. Den andra bingon vann esbobon Kurt Byman, som var värd 306 euro. Sammanlagt delade PAF ut drygt 13 500 euro i vinstpengar.

PAFs finalbingo
Lördagen den 8 november i Mariehamn, Åland.
5 000 euro, delad jackpott: Marja Järvinen, Mäntsälä och Vesa Maunu, Littois
1000 euro: Matti Lehtonen, Åbo
750 euro: Paula Mattila, Åbo
500 euro: Henrika Salmi, Vanda
250 euro: Yvonne Norlén, Bålsta

Pressrelease

Veckofinal hos MariaBingo

2008-11-07 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingo

MariaBingo förgyller vecoslutet i sin bingo på mer än ett sätt! Vad sägs om 5000kr i dold radvinst, Marias egna Guldtimmar eller Happy Hour?

Happy Hour
Helgen inleds med Happy Hour mellan 16-20 på fredagen. Kasta av dig vardagsstressen och låt helgen börja med bingo och ett glas vin. Skål & bingo på dig!

Guldtimmar
Guldtimmarna är MariaBingos egen bonus-specialare. Denna helg innebär det 50% extra i spelkassan och delas ut på ALLA insättningar mellan 20-21 hela helgen! Som vinst varje gång!!

Kafferep
Under kafferepet gäller det att hålla sig vaken! Jackpotten höjs till 1200kr och vännerna chattar loss. Häng på du också - ju fler desto roligare!

Veckofinal
Veckan avslutas på bästa sätt när 5000kr delas ut till en lycklig vinnare. Någon gång mellan 18-22 på söndag finns en dold radvinst värd 5000kr i Skandinavisk Superbingo. Ska den bli din?

BingoLotto med Sissela Kyle på Fars dag

2008-11-06 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På söndag är det Fars dag, vilket BingoLotto tagit fasta på och därför komponerat vinsterna utifrån prylar som pappor vill ha. Eller vad sägs om en GPS, hemmabio, kläder eller en fotbollsresa till England?! Och inte nog med det - som soffgäst har Lotta bjudit in Sissela Kyle som är högaktuell med sin show "Dina dagar är räknade".

Det går bra för BingoLotto - riktigt bra. I söndags slog man tittarrekordet för kanalen under 2008.
- Ja, det är jättekul, säger programledaren Lotta Engberg. De nya spelen och intervjugästerna som sitter med under hela programmet uppskattas verkligen av tittarna.

På söndag är det pappa som blir ordentligt firad i BingoLotto. Vinsterna är framtagna speciellt med åtanke på Fars dag. Och veckans gäst - Sissela Kyle - kan säkert bidra med något till alla pappor på sitt eget alldeles speciella vis.

Veckans finalspelare heter Inger Abrahamsson. Inger, som bor i Moholm utanför Mariestad, har på söndag chans att bättra på saldobeskedet med 3 miljoner kronor, om Fru Fortuna är på humör. Som minst kan vinstsumman bli 100 000 kronor.

Missa inte BingoLotto i TV4 Plus, söndagen den9 november, 19.00 - 21.00

Pressrelease

Monsterjackpott hos MariaBingo

2008-11-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

Just nu spelas MariaBingos bingospel Monster med en jackpott på smått fantastiska 1 038 228kr! Vi är nog flera som minns förra superpotten, där nästan 1.2 miljoner kronor gick till Karnelis58.

Testa din lycka hos MariaBingo - kanske det är din tur att skrika bingo bingo bingo denna gång?!

Nästa sida »