BingoLotto med Loa Falkman

2008-10-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

En av Sveriges mest mångsidiga artister kommer på söndag att bli granskad i sömmarna av BingoLottos Lotta Engberg. Han är hovsångare ena dagen och skådespelare i storsatsningar i TV den andra. Mannen bakom epitetet mångfacetterad är Loa Falkman som på söndag kan lägga till bingospelare på listan.

Han har stått på flera operascener, spelat in filmer och tv-serier. För fem år sedan blev han utsedd till hovsångare och på tv har vi sett honom i serier som Ett gott parti, Cleo och Nisse Hults historiska snedsteg. Loa Falkman har hunnit med mycket sedan debuten på Kungliga Operan 1973.

BingoLottos programledare Lotta Engberg och Loa Falkman har en hel del gemensamt. Bland annat har båda ställt upp i Melodifestivalen. Med varierande resultat.

- Det blir nog en del snack om Melodifestivalen på söndag. Loas låt Symfonin under Melodifestivalen 1990 hamnade sist i resultatlistan men är faktiskt en av de låtar som alla som då var med minns, säger Lotta Engberg.

BingoLotto är det svenska föreningslivets egna spelbolag där en av produkterna, BingoLotto, årligen drar in miljoner till de svenska föreningarna. Loa Falkmans hjärta klappar lite extra för en av alla dessa, nämligen Skillinge IF. Därför har han valt att skänka 10 000 kronor till den skånska föreningen.

Finalspelet är spelet som kan ge en ensam vinnare tre miljoner kronor - men då gäller det att gissa rätt! Utifrån 12 liggande kort ska Jan Strömberg från Häggeby gissa om det liggande kortet är högre eller lägre än nästa kort som är på tur att vändas upp. Håller nerverna kan spelet som mest ge tre miljoner kronor - och som minst 100 000 kronor.

.

Skrämmande bingo hos MamaMia

2008-10-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

Även MamaMia ställer till med spöklik bingo denna weekend. Bingohelgen inleds på fredag med 100 % i bonus på en insättning upp till 400kr. Fredagen fortsätter sedan med  spöktimmar i chatten mellan 20-23 då rummet Extra-Bingo är öppet där du köper 3 brickor men bara betalar för 2. Det blir som bonus+bonus i bingon det!

Lördag blir det Alla helgons dag med Gustaf där han bjuder på mys och tävlingar. Detta startar redan 12:00! I Club60 blir det en spökrunda som startar 20:00 med nya chattspel speciellt till dagen i ära och mycket mycket mer. Var med du också!

På söndag får du gissa vem zombien på bilden är. Om du vet och skickar in rätt svar kan du vinna 200kr att spela bingo för.

En välfylld helg hos MamaMia Bingo - häng på du också!

Expekt Halloween Bingo

2008-10-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

Expekt erbjuder dig Halloween Bingo med otäcka mönster, startsummor, gratis bingospel och skrämmande höga jackpottar.

Halloween-Bingohallen är öppen mellan den 31:a okt och den 2:a november kl 14-18

Logga in och börja leta efter gratisspelet ”Scary skeleton” eller spelet ”Flying Bats” där du köper 20 brickor för €2, rättvist för alla!

200kr i bingobonus hos Ladbrokes

2008-10-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

Eftersom bingo är dubbelt så roligt online ger Ladbrokes dig 200 kr tillbaka för de första 100 kr du sätter och spelar för i deras bingo. Allt görs i tre enkla steg:

1. Registrera ett konto
2. Gör en insättning
3. Välj ditt bingoalias

Förutom bingo så kan Ladbrokes erbjuda dig en kavalkad av andra spel - varför inte prova??

MamaMia fredagsbonus

2008-10-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

Idag får du 100 % i bonus på en insättning upp till 500kr!! Passa på att dubbla dina pengar!

Dessutom blir det fest i chatten igen! Förra veckan var så otroligt rolig att det måste göras igen. Det blir alltså DF (Distansfest) i chattrummen. Ladda upp stämbanden för sång och skratt. Chattvärdarna kommer att ordna extra roliga tävlingar, sjunga festliga visor och mycket mycket mer. Hela kvällen fram till kl. 23:00! Var med du också!

Distansfest - vem annan än MamaMia Bingo skulle komma på det..??

Spela 5 dagar = gratis bingo

2008-10-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

Spela Bingo under 5 dagar eller mer mellan den 20:e oktober och den 9:e november så kvalificerar du dig till Expekt gratis bingo hall "Free Bingo" den 19:e november med vinster upp till €500 i kontanter.

Hur kvalificerar du dig?
- Du måste spela minst ett spel på 5 olika dagar mellan 20 okt och 9 nov
- Spelen måste ske med riktiga pengar så det funkar inte med gratisspel

Alla spelare som har kvalificerat sig till "Free Bingo" kommer att bli kontaktade via e-post innan den 19:e november för att få mer information om kvällen med "Free Bingo". Free Bingo hall kommer att hållas öppen den 19:e november mellan 17 och 19 och det kommer att spelas ut massor av priser så alla spelare kommer att ha möjliget att vinna massor av kontanter!

Varför inte spela ditt första spel idag hos Expekt - så har du också chans att vinna!

Annat som händer hos Expekt

Måndagsdubbeln
Måndagsdubbeln ger dig dubbelt så mycket för pengarna! Varje bricka kostar €0.25 på måndagar mellan 14.00 och 18.00.

Tisdagsklassikern
Tisdagsklassikern bjuder på klassiska bingo spel - fler chanser att vinna på varje spel - hela dagen!

Onsdagsturnering
Kom in och var med på onsdagsturneringar - varje onsdag mellan 16 och 24. Priser för €200 i varje turnering.

Torsdags Happy-hour!
Missa inte happy-hour varje torsdag mellan 16.00 och 20.00! När du köper minst fyra bingobrickor får du två gratis.

Fredagsmys
Äntligen fredag och massor av mys! Fredagsmys i chattrummet med extra mysiga chattspel.

Lördagsladdningen
I Lördagsladdningen startar alla vinstpotter med €2 i varje spel mellan 19.00 och 21.00

Sköna sönda´n
Hela dagen spelas roliga mönster och klassiska del-spel och framför allt hoppas att någon av alla jackpottar blir din!

Nya spel och extra månadspeng

2008-10-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

Bertil hälsar 3 nya spel välkomna till Tivolit. Devil's delight - 5 hjul, 3 rader, 20 insatslinjer och med bonusspelat Soul Reaper. I Reel steal gäller det att få upp kassaskåp fyllda med guldtackor. Testa Golden Derby - sadla hästen och spänn upp tyglarna. Rid mot mållinjen!

Snacka om avkastning. Mellan den 25 oktober och den 30 oktober är det tid för Månadspeng. Om du sätter in och spelar för 200 kronor får du 100 kronor extra. Jippie!

Alltid kul hos Bertil Bingo!

Stora Jackpotts och Nanne BingoLotto

2008-10-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På söndag är det Jackpott och Nanne Grönvall som står i centrum i BingoLotto. Lotta Engberg lockar hemligheter ur Nanne och vad bingospelen beträffar lurar stora jackpotts - i varje spel.

Extra många vinstchanser står på agendan i söndagens BingoLotto. Jackpottomgången innebär storvinster i de tre bingospelen: 50000 kronor på ettans, 100000 kronor på tvåans och 250000 kronor på treans bingo. Dessutom innehåller treans bingo två spel. För den med turen på sin sida kan plånboken alltså fyllas på rejält - samtidigt som föreningslivet gynnas med extra resurser.

Nanne Grönvall, som är veckans Lotta nyfiken på, är en artist som sticker ut. Lotta Engberg, som under sommaren haft tillfälle att arbeta med Nanne under deras gemensamma Diggiloo-turné, har därför haft ett litet försprång vad gäller researcharbetet. Räkna med att Lotta har grävt fram saker som ingen annan reporter lyckats med.

- Nanne är en fantastisk människa. Hon är en begåvad och duktig artist och jag är enormt glad att få henne som gäst, säger Lotta Engberg.

Nanne Grönvall är aktuell med sin krogshow Vild på Rondo i Göteborg.

Varje gäst hos Lotta får skänka 10000 kronor till en av Sveriges alla föreningar. Nanne har valt att skänka pengarna till Rädda Barnen.

Veckans "storspelare" hittar vi i Olof Pettersson från Svenljunga. Olof har chansen att bli tre miljoner kronor rikare i Finalspelet. Om han gissar på rätt kort vill säga ...

Pressrelease från Folkspel

Bertil ger frispel till alla!

2008-10-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

Vill du vinna 350 000 kronor utan att satsa en enda krona? Klart att du vill! Just nu bjuder Bertil på 5 frispel i Tivolit på något av spelen Icy Wonders, Tiki Wonders och Geisha Wonders. Spelen är gratis, men vinsterna är riktiga!

Testa Tivolit hos Bertil Bingo och lycka till!

BestBingo fashion report

2008-10-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

Nu har alla modeintresserade bingospelare chansen att utöka garderoben inför vintern. Spela på BestBingo under kampanjperioden 16 oktober - 4 december och vinn en shoppingdag! Vinsten är fyra presentkort värde 3000kr på presentkorttorget.se

Med presentkortet kan du shoppa loss bland mängder av butiker i hela Sverige!

Varför vänta? Tävla om en ny garderob redan idag hos BestBingo!

Nästa sida »