Guldtimmar hos MariaBingo

2008-08-29 | Bingo · 1 kommentar 

MariaBingo Bingo

Det finns inget guld som flödar under guldtimmarna men bonusarna gör det på MariaBingo!

Du får fantastiska 120% BONUS på ALLA insättningar du gör under guldtimmarna!

Guldtimmarna pågår fram till och med mån 1 sep under dessa tider:
09.00-11.00, 14.00-16.00, 18.00-20.00, 22.00-24.00

Testa nya Quick Bingo

2008-08-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

Blue1 Bingo

Är du ibland otålig och önskar att saker och ting kunde gå lite fortare..?! Då ska du testa nya Quick Bingo! Quick Bingo är helt enkelt vad det heter - ett vanligt bingorum men där spelet går lite fortare! Du hinner fler bingospel på kortare tid och har därmed fler chanser per timme att få bingo

Fram till måndag 1 sept finns det dessutom 250kr i dolda radvinster 2 gånger per timme i Quick Bingo

De dolda radvinsterna går föjlande tider:
Kl. 10-12, 15-17, 19-21 och 22-24!

Bli först att kolla in Quick Bingo hos Blue1Bingo

Skandinavisk chattfest

2008-08-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

Under söndagen blir det extra roligt i chatten hos MamaMia Bingo. Sandra kommer att erbjuda extra höga chattspelsvinster och extra många supertrav.

Allt detta mellan kl. 10:00-19:00 i rummet: "Skandinavisk Bingo".

Vinn bingokryssning med Bertil Bingo

2008-08-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

På lördag och söndag gäller det att vara snabb i chatten, för då kan du vinna en härligt lyxig bingokryssning. VIP-incheckning, massor med mat och dryck ingår och roligt umgänge med Bertilteamet och en massa glada bingospelare!

Var med på lördag och söndag 16.30 och 18.30 hos Bertil Bingo

Premiär för världens bästa bingo

2008-08-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

I vår har vi sett henne leda en kör i TV4:s satsning "Körslaget" och under sommaren har hon glatt tusentals besökare på Liseberg med "Allsång med Lotta". Men under hösten kommer Lotta Engberg att dra ned på sjungandet och i stället iklä sig programledarrollen för BingoLotto.

- Jag ser jättemycket fram emot att jobba med BingoLotto. Att återigen få leda ett direktsänt tv-program ska bli kul! Jag kan lova att hösten kommer att bjuda på flera överraskningar, både för TV-publiken och för gästerna, säger Lotta Engberg.

Det är inte bara programledaren som är ny för säsongen: Det nya bingospelet - med högvinster direkt på bingoraderna - är något alldeles särskilt. Med de nya lotterna kan man vinna en bil, en resa eller upp till 10000 kronor - direkt på spelet. I Lottas "Spelhåla" kommer det att finnas både enarmade banditer och andra turspel samt ett helt nytt Finalspel.

- "Världens bästa bingo" med storvinster direkt på bingot kommer garanterat att gå hem i stugorna, säger Lotta Engberg om en av nyheterna i höstens BingoLotto. Finalspelet är också helt nygjort och kommer att bjuda på rafflande spänning.

En annan nyhet i Lottas BingoLotto är vinjetten "Lotta nyfiken på" där en mängd aktuella och intressanta människor kommer att dyka upp i studion för att intervjuas och överraskas av Lotta. Först ut är bioaktuelle skådespelaren Peter Stormare. Några andra som kommer att sitta i Lottas intervjusoffa är Bert Karlsson, Christer Lindarw, Lasse Berghagen, Anna Book, Lasse Lönndahl, Towa Carson, Marit Paulsen, Eva Rydberg, Loa Falkman, Sissela Kyle och Lasse Holm.

Bertil ger alla månadspeng

2008-08-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

På måndag ger Bertil Bingo alla som sätter in och spelar för 200kr en extra bonus - du får direkt 100kr extra. Man känner sig som i ungdomen när man fick månadspeng...

En rejäl slant kan du dessutom plocka hem om du vinner Variantbingons jackpott som är uppe i 160,000 kronor. Den gick inte ut förra veckan, men den här veckan kanske någon lycklig får skrika bingo bingo bingo!!

Nu har du dessutom chansen att åka på en avslappnande kryssning kryddad med bingo. Bertil Bingo ordnar bingokryssningen som avgår 17 september. Lämna disken hemma och njut istället av smörgåsbordet, frukostbuffén, bingo och en liten present från Bertil Bingo. Kanske du även får träffa den hemlige gästen...
Skynda boka för platserna börjar ta slut.

Mer info om kryssningen och aktuella jackpottar får du hos Bertil Bingo

MariaBingo ger superbonus

2008-08-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

MariaBingo ger dig superbonus under helgen - 200% på alla insättningar under Guldtimmarna som är mellan kl. 09.00-10.00, kl. 11.00-13.00 och mellan klockan 20.00-22.00 till och med måndag.

Under helgen erbjuds du som spelare dessutom en massa andra roligheter som dolda radvinster i Skandinavisk Superbingo, Happy Hours där jackpotten går ofta (62 drag!!) och extra roliga nätter med 500kr extra i dolda vinster.

Du hittar hela helgens spelschema hos MariaBingo

Bingorama – Nyhetsbrev och RSS-flöde

2008-08-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingorama

Vill du bli först att ta del av våra mest guldkantade erbjudanden som de bingohallar vi samarbetar med erbjuder - då ska du prenumerera på vårt bingo-nyhetsbrev. Alla specialerbjudanden går först ut till våra prenumeranter och efter ett dygn släpps de som vanliga nyheter här på Bingorama.

En extra orsak att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer snart att märkas här på Bingorama, men självklart kommer våra prenumeranter vara de första som får veta vad det gäller ;-)

Du anmäler dig superenkelt till vårt bingo-nyhetsbrev genom att ange din e-postadress till höger.
Gör det idag för att vara säker på att inte missa något!

RSS-flöden

Vill du bli automatiskt uppdaterad om vad som händer här på Bingorama? Det kan du bli genom att prenumerera på vårt RSS-flöde om du har och använder en egen RSS-läsare. Adressen är:

https://www.bingorama.se/feed

Vet du inte vad ett RSS-flöde är eller hur man använder en RSS-läsare så är det inget problem. Du kan numera även följa våra uppdateringar via tjänsten Bloggkoll.se där du antingen kan logga in på deras sida och läsa våra nyheter eller välja att få våra uppdateringar skickade till dig via e-post.

Följ min blogg med bloggkoll

Peter Stormare gäst i säsongens första BingoLotto

2008-08-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Det blir storbesök i BingoLotto när säsongen drar igång söndag den 31 augusti. En av Sveriges största internationella skådespelare finns på plats - Peter Stormare. Välkänd både hos biopublik och TV-tittare och nu senast aktuell i filmen Varg. Ett av Peters absoluta favoritband har också lovat att komma - Flamingokvintetten.

Nya programledaren Lotta Engberg garanterar ett riktigt hejdundrande premiärprogram av BingoLotto. Självklart ska det spelas bingo som vanligt men inte vilken bingo som helst. "Världens bästa bingo" enligt Lotta - innebär högvinster direkt på bingoraderna. Unikt i sitt slag och ett bingo som garanterat kommer att höja pulsen hemma i TV-sofforna.

Ett intensivare bingospel innebär också mer utrymme för gäster. Under vinjetten "Lotta nyfiken på" kommer TV-publiken att möta en lång rad intressanta och aktuella människor på söndagskvällarna.

- Upplägget är lite som ett "Här-är-ditt-liv" i miniformat. Det ska bli jättespännande att möta Peter och alla andra gäster som kommer under säsongen. Tänk att äntligen få ställa alla de där frågorna som man har! Jag kan lova att det blir program som är fyllda av överraskningar, både för TV-publiken och gästerna, säger Lotta Engberg som nu har bråda dagar för att förbereda sig inför premiären.

Varje gäst hos Lotta får dessutom skänka 10 000 kronor till en valfri förening i Sverige.

Övriga gäster under säsongen är bland annat:
Bert Karlsson, Christer Lindarw, Lasse Berghagen, Anna Book, Lasse Lönndahl, Towa Carson, Marit Paulsen, Eva Rydberg, Loa Falkman, Sissela Kyle och Lasse Holm.

Vad skulle du göra med 12,000,000 kronor?

2008-08-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

Oavsett vad du drömmer om så kan det nu bli... bingo! Kanske du vill köpa ditt drömhus, åka på din drömsemester eller bara be chefen dra dit pepparn växer - nu har du chansen! Hos PartyBingo spelas just nu om en enorm jackpott värd £1,000,000. 1 miljon pund!

Denna jackpott spelas det om 4 gånger varje dag i deras Lilac Lounge- men bara fram till 7 september, så det gäller att passa på innan den försvinner! Brickorna kostar dessutom bara 5p (60 öre) stycket!!
Kanske blir det ditt livs bingo hos PartyBingo!

Om du inte spelat hos PartyBingo tidigare får du dessutom en fin bonus!

Nästa sida »