Valborg med MamaMia Bingo

2008-04-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

Onsdag & torsdag ger MamaMia Bingo 50:- i bonus till alla som spelar för 200:-  Under fredagen regnar det bonus - 100% upp till 500:-, så passa på! Under lördagen tävlas det ut en weekend i Stockholm med resa, hotell och lyxmiddag!!

De' e' mycke nu hos MamaMia Bingo 

Svenska Pärlor i BingoLotto

2008-04-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Med sommar kommer sol och partyn. På lördag lottar BingoLotto ut partyattiraljen nummer ett - grillen. I den nya vinstserien Svenska Pärlor står en lyxig midsommarvecka i Dalarna på spel. Nordman, Sylvia Vrethammar och Sven-Erics underhåller mellan bingospelen och miljonutlottningarna.

- Nu är det snart dags att damma av shortsen, surra fast hängmattan och plocka fram favoritboken. De lata semesterdagarna i solen är inte långt borta vilket vi haft i åtanke när vi tog fram vinsterna till kvällens program, säger programledaren Rickard Olsson.

Ett av de mest kontroversiella bidragen i årets upplaga av Melodifestivalen stod Nordman för. Häxbålen på scenen fick en och annan att höja på ögonbrynen. Musikaliskt blev dock bidraget I lågornas sken en stor framgång. I Andra chansen slog de ut självaste Carola och gick därmed till final i Globen.

Det är inte varje dag BingoLotto kan stoltsera med en artist som har en plats i Guiness Rekordbok. På lördag är det dags. Då kommer nämligen Sylvia Vrethammar till studion. Sylvia hade enorma framgångar 1973 med låten Eviva Espana. Skivan sålde närmare en miljon exemplar och låg på engelska hitlistan i 39 veckor - vilket förärade henne en plats i Guinness rekordbok. I lördagens BingoLotto ger hon prov på sin breda repertoar som sträcker sig från schlager och jazz till visor och samba.

Även på lördag kan vi se ett dansband på BingoLottos musikscen. Denna kväll är det Sven-Erics som spelar Love really hurts without you.

Superchansvinnarna denna vecka - varav en har chansen att snurra hem tre miljoner kronor - är Andrea Edillor från Vittangi, Paula Karell från Norrtelje och Eva Rang från Nossebro.

Bonusregn hos MamaMia Bingo

2008-04-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

Vi hälsar MamaMia Bingo välkomna till SvenskBingo.nu och hoppas att både medlemmar och besökare upplever det positivt att de finns representerade här.

Denna fredag har MamaMia Bingo ett extra bra bonuserbjudande. Du får hela 100% i bonus på din insättning upp till 500 kr. Observera att erbjudandet endast gäller för en insättning. 

På lördag kan du vinna en weekend för två i Stockholm! Eftersom våren bringar vårkänslor passar det ju alldeles utmärkt att åka på en weekend till Stockholm. Alla som sätter in 300 kr eller mer under lördagen är automatiskt med i utlottningen. I priset ingår resa+hotell och en härlig kväll på den välkända restaurangen Villa Godthem som ligger på vackra Djurgården. Priset gäller för två personer.

Varje torsdagkväll kan du dessutom chatta med självaste Arne Weise hos MamaMia Bingo. De du!

BingoLottos månadsfinal går i sommarens tecken

2008-04-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Äntligen har våren gjort entré. Och med den kommer också lusten att vistas utomhus. På lördag lottar BingoLotto ut grejer som sätter extra krydda på fritiden: bilar, båtar, husvagnar och motorcyklar ligger i vinstsäcken och väntar på nya adresser. Och för musiken står en trio som representerar var sin musikstil: Lasse Lindh, Umberto Marcato och Maria Möller.

- På lördag har vi en veritabel motorfrossa i programmet. Vi har flera bilar, båtar, husvagnar och motorcyklar som väntar på nya ägare. Naturligtvis ligger de "vanliga" vinsterna i form av chans till miljoner i kontanter också kvar, säger programledaren Rickard Olsson.

I helgens omgång av BingoLotto är det två herrar och en dam som står för de musikaliska framträdandena. Först ut är Lasse Lindh som är aktuell med det kritikerrosade albumet Pool. Lasse var också med i Melodifestivalen i våras med Du behöver aldrig mer vara rädd - en låt som haft stora framgångar på Trackslistan under våren.

Kvällens andre manlige artist, Umberto Marcato, tog under 60- och 70-talen bokstavligen hela världen med storm med låtar som Volare, Ciao Ciao Bambina och Quando quando. På lördag lämnar han hemstaden i italienska Padova för ett framträdande i BingoLotto.

Maria Möller är en klassiskt skolad mezzosopran vars repertoar sträcker sig från opera till rock. När sången inte lockar testar hon vingarna som skådespelerska, komiker och imitatör. Maria är aktuell med en egen show på Vasateatern i Stockholm och i höst väntar en Sverigeturné.

Förutom bilar, båtar, husvagnar och en skräddarsydd fiske- och äventyrsresa till Nordnorge finns det också miljoner i kontanter som ska lottas ut. I Superchanshjulet får en vinnare chans att snurra hem tre miljoner kronor. De tre som denna lördag får göra upp om ett snurr är Kenth Florin, Kungälv, Bertil Eklund, Almunge och Elisabeth Andersson, Lindesberg.

Extra allt hos Bertil Bingo i helgen

2008-04-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

I helgen blir det bingo med extra allt hos Bertil Bingo! Det är chattextra i helgen, extra många brickor, extra stor jackpott och extra mycket skoj i chatten.
När du spelar Jättelätt i helgen har du extra stor chans att vinna - du får en extra bricka när du köper tre stycken. Om inte det är nog så har jackpotten extrakryddats i helgen!

Bertil Bingo hälsar dig välkommen till helgens bingo!

MariaBingo firar våren

2008-04-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

Våren är här och det firar MariaBingo under helgen. Till att börja med kan du på lördag vinna extra höga chattspelsvinster i bingon. Du kan även vinna en ny hoj i Aprilfesten eller vad sägs om 1.083.878 kr som Ion är uppe i just nu! Vi hoppas få höra någon skrika BINGO!!

Passa dessutom på att göra insättningar lördag och söndag 20-21 - du får då 120% BONUS!
Fredag 20-22 samt lördag 09-10 får du 50% BONUS!

Allt detta och mer hos MariaBingo i helgen

Förfriskningar – de mest uppfriskande bingospelen!

2008-04-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

Best Bingo

Ibland är det läge för något uppfriskande, och vad kan vara mer lämpligt än att spela något av BestBingos läskande spel. Tävla i Fruit Smoothie och Fruit Salad mellan den 24:e och 30:e april och vinn sköna priser. Låter galet gott och härligt somrigt!

Du vet väl att du varje torsdag 14-18 kan spela bingo för bara en krona per bingobricka

Dessa spel gäller på alla StMinvers hallar - BestBingo, CaliberBingo, MinBingo

Nu älskar männen bingo

2008-04-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

Hör du också till dem som tror att bingo endast tilltalar äldre damer? Då är det dags att tänka om.
– Hos oss är flest bingospelare män, berättar Nicole Melleroth, projektledare för Bingo på Svenska Spel.
På Svenska Spel är det männen som dominerar på bingosajten. Hela 65 procent av spelarna är män. Och det är inte bara pensionärer.
– Majoriteten av våra spelare är mellan 30 och 49 år, berättar Nicole Melleroth.

Sanna Nielsen och Drifters i BingoLotto

2008-04-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På lördag är det resorna som sticker ut lite extra i BingoLottos vinsthög. I "Semesterplanen" får vinnaren välja vart hon eller han vill resa. De som längtar till Medelhavet bör passa på vid utlottningen av Italienresor. Sanna Nielsen, Tysklandsaktuella Drifters och mångkonstnären Morgan Alling besöker studion.

- Utöver alla våra resor, som är lite av ett tema för kvällen, bjuder vi också tittarna på en hemlig lådvägg. Det är ett spel där vinnaren får flera chanser att ta hem en bil, berättar programledaren Rickard Olsson.

Sanna Nielsen var ytterst nära att sjunga hem årets upplaga av Melodifestivalen med låten Empty Room. På lördag har tittarna chansen att åter höra henne framföra den mäktiga balladen. Publiken får även lyssna till ett smakprov från hennes kommande album.

Drifters tillhör ett av landets mest meriterade dansband. I år var de Grammisnominerade och bandet är ständigt på turné landet runt. Nu är de stora även i Tyskland där de under mars månad låg etta på den nationella radiolistan över mest spelade schlagers - en av de största kategorierna i landet. För att inte förväxlas med amerikanska The Drifters kallar sig bandet i Tyskland för Midsommar.

- De ville ha ett fint namn som associerar till något svenskt. Och vad är väl svenskare än just midsommar?, säger sångerskan Erica Sjöström.

"Våldsamt skoj. Föreställningen Slapstick bjuder på makaber och fysisk humor i världsklass." Så skriver en av Stockholms största dagstidningar om Morgan Allings föreställning som är en hyllning till den gamla stumfilmens hjältar som Chaplin och Buster Keaton. Morgan kommer till BingoLotto på lördag där han berättar mer om hur det är att vara skådespelare, komiker, regissör och manusförfattare.

Förra lördagen åkte Superchans-vinnaren hem med 2 miljoner kronor i bagaget. Denna vecka är det Ethel Isaksson från Boden, Barbro Gustavsson från Iggesund och Carin Tranell från Tranås som gör upp om ett snurr på hjulet och därmed också chansen att vinna tre miljoner kronor. De två övriga åker dock inte hem lottlösa: de gör upp om en bil eller 50 000 kronor.

Bertil storsatsar under april

2008-04-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

Bertil Bingo satsar stort under april och när Bertil satsar görs det på spelarna! Just nu finns det tre kalaserbjudanden för både nya och gamla spelare på Bertil Bingo

Aprilbonus: Spela för 200kr, få 50kr extra att spela för. Det här gäller varje dag till 17/4 - missa inte!

Värva vän-bonus: Du har väl inte missat att Bertil har dubblat värvarbonusen under hela april - du får 200kr för varje värvad vän. Värva idag - innan någon annan gör det!!

SuperBonus: En extra present till alla nya spelare - 300 kronor resecheck! Du får 100 kronor extra i bonus första gången du sätter in pengar hos Bertil. Inte nog med det - du får dessutom en resecheck från Flygvaruhuset värde 300 kr! Om du inte är registrerad hos Bertil sedan tidigare får du ytterligare 40 kr GRATIS!

Trippel bonus - nästan så man vill ropa Bingo!!  ...eller Bertil Bingo!!

Nästa sida »