Vinn en ansiktbehandling värd 2000kr

2008-03-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

Best Bingo

Någon har sagt att ansiktet är själens spegel. Nu är våren här och vårkänslorna börjar spira. Ta hjälp av BestBingo att bli av med lite av vinterns glåmighet genom att vinna en ansiktsbehandling värd 2000 kr i bingon.

Allt du behöver göra är att sätta in 300 kronor på ditt bingokonto, så kan du vinna. Tävlingen pågår mellan den 27 mars och den 3 april och all information hittar du hos deltagande hallar - CaliberBingo, BestBingo, LyckoBingo, MinBingo.

Mycket nytt hos Bertil Bingo

2008-03-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

Det verkade som om påskharen på Bertil Bingo var på extra gott humör i helgen. Malvie drog hem den största vinsten hittills - hela 108 944 kr.

Men nu är påsken slut och vi går in i april. Vad hör mer till april än aprilskämt? Nylonstrumpor framför TV:n, mint-godis-krita och ladda batteriet via SMS? Var med i 1:a april-tävlingen du också - kanske det blir du som vinner 1000 kronor??

Det är roligare att spela tillsammans. Värva en vän, släkting eller en arbetskollega (tips - spela under kaffepausen!). Du får 100 kronor för varje ny vän som börjar spela på Bertil Bingo

Månadsfinal i BingoLotto

2008-03-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På lördag är det Medelhavet som står i centrum i BingoLotto. Nu när vintern har parkerat över Sverige flyttar Rickard Olsson blickarna söderut och lottar ut resor till Sicilien, Kroatien, Grekland och Cypern. Barbados, Tomas Andersson Wij och Gunilla Backman står för örongodiset.
Över 700 000 tittare såg BingoLotto på påskdagen. Av dessa valde flera tusen att ringa in till kändispanelen för att teckna en prenumeration av bingolotter.
- Resultatet av inringningarna innebär att över 1 miljon kronor kan gå direkt till våra föreningar. Ett glädjande resultat. De behöver all hjälp de kan få för att hålla sina viktiga verksamheter i gång, säger programledaren Rickard Olsson. 

Tre Grammisar, tio guldskivor och tre platinaskivor. Meritlistan för dans- och popgruppen Barbados är imponerande. Bandet kommer till BingoLotto på lördag och de har med sig inte bara en ny låt utan även en ny sångare. Låten de framför heter Bara för en dag och bakom micken står Björn Lagerström.

Rickard Olsson gästas även av en jubilar. Tomas Andersson Wij firar i år tio år som skivartist. Tomas gjorde stor succé förra året med en egen tolkning av Carolas låt Evighet, som han framförde under finalen i Melodifestivalen i Globen. Han är aktuell med sin åttonde skiva som heter En sommar på speed, där han tagit hjälp av bland annat en 16 man stor stråk- och blåsorkester plus en skivstudio av rang.

Musikalstjärnan Gunilla Backman är aktuell med föreställningen Best of Broadway på Berwaldhallen i Stockholm. På lördag kommer hon till BingoLotto för ett framträdande - både på scen och i Rickard Olssons intervjusoffa.

Till de allra mest populära inslagen i BingoLotto hör Superchanshjulet. De tre som på lördag får göra upp om ett snurr på hjulet - som i sin tur kan ge tre miljoner kronor - är Rose från Tumba, Wania från Tyresö och Karin från Timmele.

Blir du bingomiljonär i påsk?

2008-03-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

MariaBingos superduperjackpott Ion är nu uppe i helt otroliga 938.470 kronor och den jackpotten kan bli din! Under påsk erbjuder dessutom Maria bland annat guldtimmar med 50% påskbonus, dolda radvinster i JP53 och Frukostbingon.

Surfa över till MariaBingo och ta en omgång på Ion och se vad mer Maria hittat på i påsk!

ArenaBingo firar påsken

2008-03-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

Missa inte att ArenaBingo spelar ut Påskraketen på annandag påsk klockan 20.30 oavsett slutsiffra. Den spelas totalt 24 gånger och går den inte ut under helgen kommer jacken vara på drygt 10.000 kronor på måndag kväll.

Det är snart dags för månadsfinaler på ArenaBingo. Söder kör tisdag 25/3 klockan 10.00-24.00 och Farsta onsdag 26/3 klockan 10.00-18.00. Välkomna till Stockholms trevligaste bingo!

Påsken hos Bertil Bingo

2008-03-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

Mycket roligt händer på Bertils Bingo i påsk! Bertils enklaste jackpott blir nu i påsk även Sveriges trevligaste jackpott, du får tre brickor för priset av två under hela påskhelgen!

Bertil bjuder dessutom på påskbonus hela helgen. Spela för 200 kr få 50 kr tillbaka varje dag, skärtorsdag till annandag påsk

Påskägget

2008-03-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

CaliberBingo

Vad vore väl påsken utan färgglada påskägg och bingo? StMinvers hallar sätter gärna färg på tillvaron genom att erbjuda lite extra spännande bingospel. Påskägget ger dig chansen att vinna 2.000 kr, men du kan inte vara säker på hur mycket du vinner förrän spelet är slut. Vilken bingo-rysare...

Spela det varje dag kl. 20.00 hos någon av följande bingohallar:
CaliberBingo, BestBingo, LyckoBingo, MinBingo.

Glad Påsk och lycka till!

Påsk = Guldkväll i BingoLotto

2008-03-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På påskdagen är det stora pengar på spel i BingoLotto. Vinster - resor, bilar och kontanter - värda 25 miljoner kronor kommer att lottas ut. Det blir trångt även i artistlogerna och på scen: Thorleifs, E.M.D., Eric Gadd och Sarah Dawn Finer är några av alla de som uppträder i programmet. Rickard flyttar för kvällen över från TV4 Plus och sparkar igång BingoLotto-showen 19.25 - i TV4.

- På söndag gäller det! Vi har ett stort och brett artistuppbåd och hela 25 miljoner kronor i vinstpotten. Guldkvällen är ett gyllene tillfälle för våra föreningar att få in mer pengar till sina aktiviteter. Var med och stöd svenskt föreningsliv - ring in till vår kändispanel och teckna en prenumeration, tipsar programledaren Rickard Olsson.

BingoLottos grundidé är att generera pengar till Sveriges breda föreningsliv, som i dag har cirka fem miljoner medlemmar. Därför finns en idrottspanel på plats som företräds av fd brottaren Martin Lidberg, fotbollspelaren Lotta Schelin, häcklöparen Robert Kronberg och fd längdhopperskan, Erica Johansson. Tillsammans kommer dessa idrottsprofiler att göra sitt bästa för att få tittarna att teckna BingoLotto-prenumerationer. Dessa kan i förlängningen innebära miljoner i vinster men borgar också för att vi kan hitta och lyfta fram nya talanger inom bland annat brottning, fotboll och friidrott.

Thorleifs, E.M.D., Eric Gadd och Sarah Dawn Finer står för musiken denna afton. Magikern Julien Dauphin trollbinder publiken med sina konster och Thomas Pettersson hjälper Rickard Olsson att hålla ordning på siffrorna. Dessutom huserar Lennart "Hoa-Hoa" Dahlgren i BingoLottos kök.

BingoLotto är späckat med vinster på söndag. 25 miljoner kronor står på spel. Bland vinsterna finns 19 bilar och resor till Rhodos, Mallorca, Kreta, Sydafrika, Malta, Cypern, Kina, Skottland, Menorca, Azorerna, Thailand och Orlando (Florida). BingoLotto erbjuder dessutom tittarna på en riktig cliffhanger à la Hollywood: En av bilarna som det går att ringa in på under programmets gång kommer att lottas ut under månadsfinalen nästa helg - då genom att Rickard slumpvis ringer upp en av alla de som ringde på bilen under påskdagen. Det gäller att vara hemma till helgen - och nästa!

Expekt – bästa bingon!

2008-03-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

OBS! Detta erbjudande gäller ej längre

Nyligen utnämndes Expekt till bästa bingohall av GamblingOnlineMag i konkurrens med nästan 300 bingohallar. Detta vill Expekt fira genom att ge besökarna på SvenskBingo.nu ett riktigt kalaserbjudande!

Expekt erbjuder inte bara branschens mest sociala bingoupplevelse utan även några av de roligaste sidospelen, fantastiska tävlingar, gratis bingobrickor, 100% bingobonus och utöver det extra bonusar med jämna mellanrum!

Expekt erbjuder dessutom kända bingoröster, nu senast Pontus Gårdinger, och i samband med att dessa byts genomförs tävlingar med fina priser. Nuvarande rösttävling pågår fram till 24 mars, så du hinner delta och ha chans på resan värd 10.000kr

Som en extra bonus för att fira utnämningen erbjuder Expekt alla besökare på SvenskBingo.nu 100kr att spela för! Du FÅR 100kr så du med egna ögon kan se varför Expekt belönats med titeln Bästa Bingohall. Allt du behöver göra är att registrera dig och mejla svensk@expekt.com - de enklaste 100kr du någonsin tjänat!!

Om du är en av de 50 första kunderna att registrera dig får du även Glenn Strömbergs italienska kokbok och ett förkläde (värde ~400kr). Det här är ingen vanlig kokbok. Det här är Glenn Strömbergs kärleksförklaring till italiensk mat! Recepten varvas med glimtar från Glenns fotbollsliv och hans många matminnen från hela karriären.
Varför vänta? Besök Expekt och bli en vinnare du också!

Varför vänta? Besök Expekt, registrera ditt konto och följ instruktionerna så är du också snart en vinnare!!

Ps. Prenumeranter på SvenskBingo fick detta erbjudande 24h innan alla besökare. Prenumerera du också!

Vinn hos Ladbrokes i påsk

2008-03-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes Bingo

Under påskhelgen, med start den 19:e mars ökar Ladbrokes Bingo antalet bingoutrop för Superjackpotten med 1 varje dag – intill dess att någon vinner! Med andra ord kommer någon GARANTERAT att vinna jackpotten och bli en lycklig vinnare under påsken!
10 000 kr extra är lagda i jackpotten som nu är värd hela 28 000 kr! Superjackpotten är progressiv och växer dessutom varje dag! För extra påskkänsla i bingohallen hålls nya chatspel med påsktema i vilka du kan vinna ännu mer!

Glöm inte att alla nya spelare hos Ladbrokes får 100 kr!

Nästa sida »