Dolda radvinster i ion!!

2007-12-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

I MariaBingos bingorum ion kan du vinna över 400.000 kr bara genom att satsa en TIA! I skrivande stund är jackpotten upp i hela 567.353 kr!!!
För att ytterligare öka spänningen gömmer MariaBingo extra radvinster i ion under helgen! Dagtid göms 500 kr i timmen och kvällstid hela 1.000 kr TVÅ gånger i timmen!

Dessutom kan du se fram emot fler guldtimmar i helgen då du får 100% bonus på alla insättningar!! 

200% julbonus hos MariaBingo

2007-12-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

MariaBingo ger 200% bonus under julafton och dessutom 100% bonus t.o.m.torsdag!! Bingobonusen ges bara under vissa tider så  kolla in MariaBingo för aktuellt bingoschema.

Räknas detta som julklapp, mellandagsrea eller bingo?!?!

Bingo med Betsson

2007-12-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

Betsson Bingo

Tipsa minst 5 av dina vänner om Betssons bingo så får du en mp3-spelare från Samsung värd 700kr! Allt dina vänner behöver göra är att öppna ett bingokonto och sätta in 100 kr eller mer. Bingo är ju roligare med sina vänner - eller hur!

Erbjudandet gäller fram till 31 dec 2007, så skynda dig till Betsson för att tipsa!

Massor av julstämning i BingoLotto

2007-12-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På söndag är det åtta dagar kvar till en av årets höjdpunkter, julafton. I BingoLotto firas tredje advent till tonerna av Arvingarnas Winter Wonderland. Julens budskap – i form av toner – står även Daniel Lemma för som framför låtar från sitt senaste album Somebody on your side. De som vill fylla på present- och matförrådet bör zappa över till BingoLotto på söndag – och förse sig med en lott.

Arvingarna kommer till BingoLotto-studion på söndag för att sprida julglädje. Casper, Kim, Lasseman och Tommy tar med sig låten Winter Wonderland till studion. Men de nöjer sig inte med det – de står även för bingomusiken.

En annan artist – vars musik sprider glädje men också tröst – är Daniel Lemma. Daniel är aktuell med sitt fjärde album Somebody on your side. I programmet får vi höra låten Keeps Getting Better. Albumet är producerat av Lemma själv och ges ut på egna etiketten DextraMusic.

På Folkspel har man i dag bråda dagar. Förutom alla julklappsvinster och uppesittarkvällen som nalkas (23/12) har man även en Sverige-premiär att se fram emot:
- Den 30 december smäller det! Då är det premiär för Sveriges enskilt största lotteri – Svenska Rikslotteriet. I en direktsänd gala från Globen kommer vi i samband med lotteriet att hedra några av all dem som gör ett fantastiskt jobb ute i våra föreningar. 17 personer, från hela Sverige, kommer att få ta emot stipendier för sina insatser, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel.

På söndag är det dags för årets näst sista snurr på hjulet. Tre lyckliga spelare får göra upp om ett tryck på den röda knappen som i sin tur kan ge tre miljoner.

Osäker framtid för bingohallar

2007-12-13 | Bingo · Skriv en kommentar 

Det spås svåra tider för bingohallarna när konkurrensen från nätbingon ökar. I Kalmar län finns två hallar som redan tappat besökare efter att rökförbudet inomhus infördes och den trenden befaras fortsätta efter nya hot från bingo på internet.

Osäker framtid för bingospel  

Sverige har ingen spelpolitik

2007-12-13 | Bingo · Skriv en kommentar 

De är inte överens om mycket. Men på en punkt kan de enas, Svenska Spels vd Jesper Kärrbrink och utmanaren Petter Nylander på Unibet: Den svenska spelpolitiken suger.

Sverige har inget spelmonopol

Högt spel med statliga medel

2007-12-09 | Bingo · Skriv en kommentar 

Statliga Svenska Spel är ett bolag med en alldeles speciell ställning. Det tjänar enorma pengar åt statskassan – samtidigt har det ett särskilt samhällsansvar: Sälja, men med omsorg. Bolaget styrs därför med fast hand av ägaren, staten. Det finns en massa saker de inte får göra utan tillstånd. Men de senaste åren har någonting hänt.

SR Kaliber granskar Svenska spel

Bingo! Du får en hel kasse med mat!

2007-12-07 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

Rena bingovinsten med Bertil Bingo! Bertil gör julen ännu godare. Spela bingo för 400 kronor mellan den 6:e och 16:e december så får du 100 kronor att handla mat för! 

En riktigt god jul önskar Bertil Bingo

På spaning – bingo igen

2007-12-07 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingo. Du tänker kanske Amerika, tjocka hemmafruar hemmahörande i närmaste trailerpark med papiljotterna kvar i håret, kedjerökande.

Eller så tänker du bingo och de där mjuka kvinnliga rösterna (”hej allihopa”, ”lycka till nu”) som hörs hemma hos den snygga medelålders kvinnan som just har hämtat kaffe och sätter sig framför datorn för en omgång bingo online.

Två väldigt olika bilder, eller hur? Men med det gemensamt att det är kvinnor som spelar.

Bingo igen

De som vårdar spelberoende behöver bättre kunskaper

2007-12-07 | Bingo · Skriv en kommentar 

Allt fler spelar om pengar. En del får problem med överdrivet spelande och hamnar så småningom inom socialtjänsten eller kriminalvården. Men kunskaperna om spelberoende är bristfälliga - många får inte den hjälp de behöver.

De som vårdar spelberoende behöver bättre kunskaper

Nästa sida »