Jill och Tina i ett BingoLotto där väst möter öst

2007-11-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

BingoLottos musikscen gästas denna vecka av den 10-årsjubilerande Jill Johnson. Sällskap i TV-rutan får hon av Tina Thörner som varit i Kina och kollat läget inför nästa års OS. I bagaget har Tina dessutom flera Kina-resor som programledaren Rickard Olsson lottar ut till ressugna BingoLotto-spelare.

I ett decennium har Jill Johnson stått på den svenska musikscenen. I dagarna släpper hon sin första coverplatta, Music Row. Titeln är inspirerad av namnet på högkvarteret för musik i Nashville, USA. BingoLotto-publiken får höra låtarna Angel of Morning och Jolene, den sistnämnda ursprungligen framförd av Dolly Parton.

– BingoLotto är inte bara det enda programmet med live-musik och utlottning av miljoner. Det är också ett program som – efter 16 år – fortfarande engagerar, konstaterar Rickard Olsson efter att ha besvarat högen av veckans fan-brev.

Nu är det ett halvår kvar till nästa sommars stora sporthändelse, OS i Kina. Den svenska rallystjärnan Tina Thörner har tagit en paus i sina Dakar-förberedelser och besökt landet med över en miljard invånare. I ett resereportage berättar Tina mer om Mittens Rike, dess sevärdheter och kultur. Rickard kommer dessutom att lotta ut resor till landet som rustar för OS.

Många är de BingoLotto-spelare som drömmer om Superchanshjulet. Flera hundra miljoner har genom åren delats ut till alla de lyckligt lottade som fått se nålen stanna på sjusiffriga belopp. På söndag är det en av följande som får spela på hjulet: Per-Elof från Växjö, Sten-Olof från Kållered eller Lars från Huskvarna.

Ladbrokes ger extra bonus!!

2007-11-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes Bingo

Torsdag, fredag, lördag, söndag. 4 dagar då du får mer för dina pengar! Ladbrokes ger dig nämligen 100:- i bonus om du sätter in 100:- hos dem! Detta gäller alla - nya som gamla spelare.
Se det som att du sparar 100:- till julklappar istället. Tack Ladbrokes!

Erbjudandet gäller bara fram till 2:a december, så passa på innan det försvinner!

 

Extra bonus hos BestBingo!!

2007-11-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

Best Bingo

I samarbete med BestBingo kan vi nu erbjuda 40:- i bingobonus när du blir medlem där. För att du ska få bonusen anger du "BEST40" som promotionkod när du registrerar dig.

Du får då automatiskt 40:- insatt på ditt konto så du kan testa de roliga spel som BestBingo erbjuder. Du kan välja mellan bingo, kasino, automater och keno.

Gratis Pengar! Vad sägs om det erbjudandet?

Postkodlotteriet går om Bingolotto

2007-11-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Postkodlotteriet är på väg mot miljardomsättning. Därmed är lotteriet, som marknadsförs i TV4, på väg att gå om BingoLotto som har en vikande trend med minskad försäljning och färre tittare.
Under rekordåren i mitten av 1990-talet omsatte BingoLotto mer än 3 miljarder kronor per år. I år är förhoppningen att omsättningen når upp till 1 miljard.

Postkodlotteriet går om Bingolotto

Leta bingobollar i tidningen – bli miljonär

2007-11-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

Svenska Spel kör i dag igång en kampanj för sitt bingospel på nätet. Reklambyrån Starring har gömt 75 bingobollar i tidningar, på nätet och ute på stan. När alla bollarna är hittade startar Svenska Spels stora jackpotspel med en miljon i potten.

Leta bingobollar i tidningen - bli miljonär

Först i landet med Radiobingo

2007-11-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

Som första närradiostation i landet startar Radio Krokom Radiobingo som är något av en folkrörelse i Norge och Danmark.Radiobingo kommer att sändas på 101,0 MHz två måndagskvällar före jul, 26 november och 10 december.
- Alla klarar av att hänga med i spelet. När man fått bingo ringer man in till vår sändning. Och vinsten kan hämtas ut där man köpte sin bricka, säger Radio Krokoms producent och sändningsledare Kjell-Erik Jonasson.

Först i landet med Radiobingo

Månadsfinal i BingoLotto

2007-11-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Minst en gång varje månad är de vinstansvariga på BingoLotto på särskilt gott humör. Vilket innebär att de lägger till några extravinster till vinsthögarna. Månadsfinalen är ett sådant tillfälle. På söndag får alla BingoLotto-spelare chansen att vinna lite mer av allt. Bland annat väntar sju miljöbilar på nya ägare.

Även musikaliskt bjuds det på något speciellt – Björn Skifs besöker programmet, både i soffan och på scen.

Face to face var arbetsnamnet. Men när skivan väl såg dagens ljus föll valet på Eye to eye, eller i dessa SMS-tider, ”i2i”. Den 21 november lanserade Björn Skifs sin senaste platta. En skiva som innehåller både rock´n´roll som gåshudsballader. I BingoLotto får publiken höra A thing called love och Chevrolet.

– Björn Skifs är en av våra mest folkkära artister, säger Rickard Olsson, programledare för BingoLotto. Det ska bli jätteroligt att få lyssna till några av låtarna på hans senaste skiva men framför allt ser jag fram emot att få prata med honom. Redan 1963 startade han popbandet Slam Creepers, det är 44 år sedan …

I varje veckas BingoLotto erbjuds live-musik – även under bingospelen. Lars Karlsson och hans band har turnerat flitigt i Norden, Europa och USA. Nu gör de ett stopp i BingoLotto-studion för att framföra sitt unika sound. Lars Karlsson Band erbjuder en blandad repertoar, allt från folkmusik till blues.

CaliberBingo gör det igen!

2007-11-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

CaliberBingo

Än en gång ger CaliberBingo bort presentkort på mat till ett värde av 100:- till alla som blir medlemmar i deras bingohall. Dessutom får du 100% bonus och extra chanser att vinna 100.000 - varje dag!

Allt detta får du!
 1. 100 kronor mat på ICA
 2. 100%  extra bonus! (CaliberBingo dubblar din insats)
 3. Gratis skraplott varje dag. (100.000 kr i vinstchans)

Registrera dig hos CaliberBingo idag och få ditt presentkort!

Radiobingo – bingo för föreningar

2007-11-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

Radiobingo är utvecklat efter sin förlaga i Norge och Danmark där konceptet är en mycket vanlig spelform på deras lokalradio - jämförbar med närradion i Sverige.

Radiobingo är ett mycket populärt program med många lyssnare varje vecka och har på många orter blivit ett socialt fenomen där människor tar med sig kaffekorgen och hälsar på grannen och lyssnar tillsammans - här kan man verkligen prata om att förena nytta med nöje.

Radiobingo är det perfekta programmet där man kan blanda underhållning med spänning för lyssnarna och samtidigt få intäkter till sin förening och radiostation. Flera stationer i Norge och Danmark finansierar lönekostnaden till en eller ett par heltidsanställda med hjälp av Radiobingo.

Läs mer på www.radiobingo.se

Slappna av med Betsson bingo

2007-11-21 | Bingo · Skriv en kommentar 

Betsson Bingo

Vad gäller fantasirika namn på sina bingospel så får Betsson bingo!
Vad sägs om Mysbingo, Pralinen eller lyxspelet - Champagnebingo.
Trevliga namn på trevliga spel i en trevlig miljö - det blir Betsson bingo det!

Betsson ger dig som ny spelare 30:- att testa deras bingospel. Gillar du vad du ser får du 100% bonus när du sätter in pengar och dessutom en relax-DVD på köpet. Med Betssons spännande spel kan man behöva slappna av ibland med sin relax-DVD, praliner och kanske även champagne... 

Nästa sida »