Nostalgiskt bingo

2007-10-31 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingo Alliansen blåser nytt liv i bingo av nostalgiskt slag. Det gamla chokladhjulet från 60-talet åker fram och ett handvevat nummerhjul från 80-talet likaså.
Alliansen, bestående av Broby IF, FK Göingarna och BK Viking, står för arrangemanget som börjar klockan 19 torsdagen den 1 november på Tydingesjöns festplats.

Nostalgiskt bingo

PSI Spelinvest förvärvar Lyckobingo

2007-10-31 | Bingo · Skriv en kommentar 

LyckoBingo

PSI Spelinvest har träffat avtal om förvärv av Pommad AB som äger LyckoBingo, en av Sveriges ledande aktörer inom onlinebingo. LyckoBingo kommer att konsolideras in i PSI Spelinvest där MinBingo finns sedan tidigare.
I och med förvärvet blir PSI Spelinvest en förstärkt företagsgrupp inom onlinespel samtidigt som positionen inom onlinebingo på den svenska/nordiska marknaden stärks.

Lyckobingo pressrelease

IFK Värnamo slutar med bingospel

2007-10-31 | Bingo · Skriv en kommentar 

IFK Värnamo behöver dra in mer pengar från sponsorerna. Samtidigt aviserar klubben att de tänker sluta med bingoverksamheten.
IFK Värnamo har haft bingospel i drygt 20 år. Nu tycks det som den epoken går i graven vid årsskiftet.
– Det är på tal om det. Anledningen är att vi ser att intresset är lite för litet i förhållande till att det är ganska stor apparat att hålla i gång, säger ordförande Kaj Larsson.

Finnveden.nu

 

Vann halv miljon på nätbingo – Svenska Spels största bingovinst

2007-10-31 | Bingo · Skriv en kommentar 

En man i Onsala vann på söndagen den största nätbingovinsten på Svenska Spels sajt någonsin. Prissumman på 579 588 kronor är troligen även rekord för nätbingo i hela landet.
- Vilken underbar känsla! Det här känns helt sagolikt, jublar vinnaren när Svenska Spel når honom på måndagsmorgonen.
Mannen, som vill vara anonym, brukar spela Bingo på nätet då och då. Han ser det som ett roligt och avslappnande nöje efter jobbet.
- Både jag och min fru brukar spela, och faktum är att hon kammade hem 32 000 på Svenska Spels nätbingo för bara någon månad sedan. Och så har vi lyckats plocka någon jackpot på 10 000 tidigare också.
För pengarna ska vinnaren satsa lite på huset och kanske investera i en husbil.

Storvinsten kom på spelet Glitterbingo. Det är ett klassiskt bingospel som har gått som kampanjspel vid olika tillfällen. Nytt för den här gången var att jackpotten startade på 100 000 kronor och började ticka därifrån. Tidigare har jackpotten varit nollställd när spelet börjat.
- Anledningen till att potten blev så stor är att det är ett väldigt populärt spel. Många spelare och många brickor gör att potten växer snabbare, berättar Lottha Burlin, försäljningschef för Bingo och Turspel på Svenska Spel.

Var finns närmaste bingohall?

2007-10-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

På resande fot och sugen på bingo? Då kan du ringa 020-74 00 00 och fråga var närmaste bingohall ligger. Det är SVEBICO som erbjuder denna kalasbra gratis tjänst som kan nås vardagar.

Dygnet runt kan du även kolla listan över svenska bingohallar här på SvenskBingo

Bingo för Svenska Spel

2007-10-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

Svenska Spel redovisade en vinst på över ­ 4 miljarder kronor för årets tre första kvartal. Nästan 20 procent bättre än året innan.
Det är framför allt spelen på internet, det område där konkurrensen med Unibet, Ladbrokes och Expekt.com är som tuffast, som går bäst.
BINGO på nätet växte 32 procent jämfört med samma period 2006.
- Visst är vi konjunkturberoende. När folk har mer pengar ­ i plånboken finns det mer utrymme för spel, säger en nöjd Jesper Kärrbrink.

Loket söker efter nytt “Bingolotto”

2007-10-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Leif "Loket" Olsson vill tillbaka med ett klassiskt BingoLotto i tv. Men han söker redan sin efterträdare.
- Jag vet att många längtar efter gamla "Bingolotto", säger han.
Tillsammans med Västsvensk idrott har Leif "Loket" Olsson letat efter möjligheten till ett spelprogram enligt ett recept byggt på det klassiska BingoLotto.

Allt om "Lokets" planer för alternativt Bingolotto

BingoLotto har månadsfinal i Guldveckorna

2007-10-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Fortsatt guldregn över BingoLotto. Ja, så skulle man kunna beskriva denna andra Guldvecka som innebär extra många resevinster och stjärnglans på scen. Shirley Clamp, Måns Zelmerlöv och Anna Sahlin är några av de gäster som står för underhållningen.

- På söndag har vi alla en gyllene chans att vinna en resa till varmare breddgrader, säger programledaren Rickard Olsson. Dessutom kan våra spelare göra det med extra gott samvete. Allt överskott från bingolotterna går till den lokala föreningsverksamheten.

Shirley Clamp har de senaste åren intagit en permanent plats på den svenska musikscenen. Framgångarna i bland annat Melodifestivalen har bidragit till att Shirley nu lanserar sitt fjärde album: Tålamod, vilket också är namnet på låten som hon kommer att framföra i BingoLotto. Som albumtiteln avslöjar har det inte hastats fram. Skivan har fått ta tid att producera och Shirley har själv deltagit i låtskrivandet tillsammans med främst Amir Alv, Maciel Numhauser och Robin Abrahamsson.

23 år efter filmpremiären är det dags för en helsvensk musikalversion. Den 8 november är det premiär för Footloose på Storan i Göteborg. I filmen kunde vi se Kevin Bacon och Sarah Jessica Parker. I musikalen axlas deras roller av Måns Zelmerlöw och Anna Sahlin. Till BingoLotto på söndag kommer även Peter Johansson för att framföra ett specialregisserat medley.

De lyckliga tre som får göra upp om ett snurr på Superchanshjulet denna vecka är: Gunnbjörg från Föllinge, Håkan från Bagaremossen och Monica från Uppsala.

Halloween-bingo hos MinBingo

2007-10-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

MinBingo

Det spökar hos MinBingo den här månaden! Vampyrer, spöken, mumier och häxor hemsöker MinBingo, men var inte rädd! Det finns fina vinster för den som vågar ta upp kampen mot dessa monster. Tre gånger om dagen dyker det upp monster i bingon och då gäller det att vara med. Varje bricka man köper på dessa spel är med i en dragning där en lycklig vinnare får 15.000 kronor. Ju fler brickor du spelar desto större chans har du att vinna.

Spelen går mellan 8-9, 17-18 och 23-00 varje dag och tävlingen avslutas på själva halloween.

Lycka till med spelet, men se upp för monstren på MinBingo!

Ladbrokes Superjackpott på bingo!

2007-10-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes Bingo

På måndag, den 22:e Oktober börjar Ladbrokes Superjackpot-kampanj! De har lagt till 20 000 SEK i sin progressiva Superjackpot som i nuläget ligger på 12 359 SEK. Totalt ger de alltså bort 32 359 SEK – MINST! Eftersom Superjackpoten är progressiv och därmed ökar ju fler spelare som spelar kommer summan att öka därefter! Med andra ord kan Superjackpoten nå ännu högre höjder innan den betalas ut!

Är det du som vinner Superjackpotten hos Ladbrokes?

Nästa sida »