Månadsfinal i BingoLotto

2007-09-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Månadsfinal i BingoLotto innebär alltid något extra. Denna söndag i form av bilar och internationella toner framförda av Enrique Iglesias. Dessutom får vi en rapport från Bok & Bibilioteksmässan i Göteborg, där programledaren Rickard Olsson kör ett specialkomponerat ”kulturbingo”.

Bingo på en bokmässa? Ja, på söndag blir det en realitet. Då kör nämligen Rickard Olsson en specialvariant av BingoLotto på Bok & Biblioteksmässan, där vinsterna helt naturligt består av – böcker. Under söndagskvällens program får vi se hur det gick för Rickard och den BingoLotto-spelande mässpubliken.

Den spanskfödde artisten Enrique Iglesias har sålt över 40 miljoner album. Den senaste skivan tog tre år att producera. En process som innebar resor till Miami, Los Angeles och Sverige! Max Martin, Kristian Lundin och Anders Bagge är de svenska producenter som haft ett finger med i spelet vid produktionen av albumet Insomniac:

- När jag gör en skiva, jobbar jag på nätterna, säger Enrique på sin hemsida. Under tre år har jag jobbat på nätterna och sovit på dagarna. Jag har varit hyperaktiv i hela mitt liv. Ordet Insomniac var det första som slog mig när jag höll på att ta fram ett passande namn till skivan.

I BingoLotto får vi höra låtarna Tired of beeing sorry och Do you know. 

BingoLotto är det enda direktsända tv-programmet med live-underhållning och chans till miljoner. På söndag gör följande tre spelare upp om chansen till de tre miljonerna i Superchanshjulet: Lena från Hägersten, Gunda från Bispgården och Ulla från Oscarshamn.

Ta vara på en gyllene möjlighet!!

2007-09-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

CaliberBingo

Som du säkert har lagt märke till så gräver du guld hos CaliberBingo den här månaden. Nu erbjuder CaliberBingo dessutom ett presentkort på 100 kronor om du sätter in 500 kronor och spelar bingo för 500 kronor mellan den 27 september och den 3 oktober.

Mer guld och större chans till bingo - det är CaliberBingo det!

Guldfeber på MingelBingo

2007-09-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

Mingelbingo har avslutat verksamheten.
Informationen endast kvar som arkiv


Nu är det dags att ta fram hacka och spade, för i september är det rena rama guldfebern hos MingelBingo. De har en  jackpot på hela 90.000 kronor, och det härliga med den är att den garanterat kommer att vinnas av en lycklig spelare den 2:a oktober.

Varje dag i september spelas kvalificeringsrundor hos MingelBingo och då gäller det att vaska fram så många gyllene bingobrickor som möjligt, så att du har maximal chans att vinna finalen och kamma hem 90.000 kronor.

För var femte bricka som du köper i kvalificeringsrundorna, så bjuder MingelBingo på en gratisbricka!

Bingo – igen!

2007-09-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

För Britt-Marie Gullarberg, 57, är BingoLotto mer bingo än lotto. Hon har vunnit en miljon, två Volvobilar och andra storvinster däremellan.
– Det kändes lite knepigt, att jag skulle vinna igen, säger hon.
När hon i söndags kväll såg att siffrorna på hennes lott stämde för bilvinsten blev Britt-Marie glad, men även fundersam.
– Statistiskt sett ska ingen vinna så här mycket, säger hon.

Britt-Maries fantastiska bingosvit

Spela Dansbingo – tävla om en danslektion med Martin och Cissi!

2007-09-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

Alla som spelar Dansbingo under perioden 24 september – 14 oktober är automatiskt med i tävlingen. Första priset är en danslektion med de välkända TV-profilerna Martin och Cissi från Let´s Dance. Ta chansen att förbättra dansen!

Vinstplan:
1:a pris: En danslektion med Martin Lidberg och Cissi från Let´s Dance, och i priset ingår även resa och logi i Stockholm. Värde ca 10 000 kr.

2:a – 10:e pris: 300 kr att spela för, sätts in på ditt spelkonto.

11:e - 20:e pris: En CD-skiva, värde ca 150 kr.

TV4 Plus – minus för Bingolotto

2007-09-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

En älskad tv-epok i kanal 4 är över! BingoLotto ska nu sändas i "nischkanalen" TV4 plus.
- Det här är riskfyllt. Vi har inte kontroll längre, säger programledare Rickard Olsson.
- Ytterligare en nedmontering, säger Leif "Loket" Olsson.

Mer om Bingolottos kanalflytt

Var med och fira Bertil!

2007-09-21 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

 Hela veckan, med start på måndag, är det kalas på Bertil Bingo. Det blir tusenlappen varje dag, JätteKalas på självaste 1-årsdagen och extra stort tryck i chatten med chattvärdar hela dagen. Det kommer att bli många spelare, vackra sånger, sprakande stjärnor och vinster i överflöd. Var med och fira på Bertil Bingo!

BingoLotto tillbaka till lördagar!

2007-09-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Den 5 januari 2008 gör Sveriges äldsta tv-lotteri debut på TV4 Plus. BingoLotto kommer då att för första gången på tre och ett halvt år återgå till sin ursprungliga sändningsdag – lördagar. BingoLotto, som varje vecka följs av en stor publik, tar därmed tillbaka tronen som Sveriges enda direktsända lördagsunderhållning med liveartister i studion.

- Äntligen är vi tillbaka i rutan på lördagar! säger programledaren Rickard Olsson. Det är utan tvekan helgens stora dag, då både vuxna och barn samlas framför tv:n och då ett underhållningsprogram av vår kaliber gör sig absolut bäst. Med start 2008 blir BingoLotto återigen en lördagsgodispåse för hela familjen.

Beskedet om att BingoLotto snart är tillbaka på lördagar tas emot med öppna armar av Sveriges föreningsliv. IK Sävehof är en av många klubbar som välkomnar satsningen.

-Det är en glädje för alla oss som har sålt lotter och följt programmet sedan starten för 16 år sedan. Att BingoLotto återigen sänds på lördagar kommer att öka suget efter lotterna. Följden blir ökade ekonomiska resurser som inte bara ger nya utvecklingsmöjligheter för vår klubb utan för svenskt föreningsliv i stort, säger Gertie Brandt, kansliansvarig på IK Sävehof.

Övergången till TV4 Plus sker i en tid då kanalen har etablerat sig på den svenska digital-tv-markanden. Efter årsskiftet sållar sig BingoLotto till skaran av kända program som tar klivet från TV4 till TV4 Plus.

-Vi är jätteglada att kunna erbjuda våra tittare en direktsänd lördagsunderhållning. På Plusen får Bingolotto en attraktivare sändningstid och en möjlighet att utvecklas och ta plats som kan göra programmet ännu bättre! Satsningen är ett led i att TV4 Plus är en kanal som växer och naturligt blir TV4:s andra kanal, säger Linda Grahn kanalchef TV4 Plus.

Efter BingoLottos övergång till TV4 Plus den 5 januari 2008 kommer Guldkvällar, påskprogram samt säsongsfinaler att sändas på TV4. Sändningstiderna för BingoLotto kommer att varieras efter säsong och årstid för att passa tittare och spelare på bästa sätt.

Bingomissen har hittills kostat 100 Mkr

2007-09-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

Svenska Spel har plöjt ner närmare 100 miljoner kronor i ett nationellt bingoprojekt som hittills fått nej från två regeringer. Av 70 planerade bingohallar finns idag bara en enda. Bakom det dyra fiaskot ligger en missbedömning från Svenska Spel. 

Svenska spel missbedömer bingo 

BingoLotto med Martina Haag och CajsaStina Åkerström

2007-09-13 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Martina Haags "Underbar och älskad av alla" har tagits emot med öppna armar av svenska läsare och biobesökare. Martina och regissören Hannes Holm berättar i BingoLotto på söndag om hur projektet ändrade form från bok till film. Dessutom står CajsaStina Åkerström på scen och fiskeexperten Martin Falklind har lovat att lotta ut en resa till Svalbard.

Succéfilmen Underbar och älskad av alla handlar om Isabella, spelad av Martin Haag själv, vars liv hamnat i vänteläge: skådespelarkarriären trampar vatten och privat springer vännerna om henne och skaffar hus och barn - tills en generös frisering av CV:n leder till ett jobb på Dramaten i Stockholm.

För den direktsända musikunderhållningen på söndag står CajsaStina Åkerström för. Skivan Visor från förr och nu är ännu ett bidrag till den svenska visstraditionen. Trion Steve Dobrogosz (flygel), Backa Hans Eriksson (kontrabas) och Johan Löfcrantz-Ramsay (trummor/percussion) hjälper CajsaStina att tolka bland annat Martin Koch, Bellman och Vreeswijk.

- Vi har ett fantastiskt kulturellt startfält på söndag med allt från författare, regissörer och vissångare, säger Rickard Olsson. 

För de mer strapatslystna lockar BingoLottos fiskeexpert Martin Falklind med en äventyrlig resa till Svalbard i nordligaste Norge. Valrossar, isbjörnar och luriga rödingar står på agendan för dem som vinner denna spännande vinst.

Nästa sida »