Bilbingo lever vidare

2007-07-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bilar och husvagnar rullar in på måttsundsbackens grusparkering. Tystnaden lägger sig och bingoutropare Börje Isaksson hälsar alla välkomna. Det är bilbingo i Måttsund. Nu blir det spänning och väntan på att få bingo

Mer om Måttsunds bilbingo hittar du på nsd.se

 

Bilbingo i Harnäs

2007-07-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

I det vackra sommarvädret åkte Sofie Norström och Eddie Hallblom cabriolet till drive-in-bingon i Harnäs på måndagskvällen. I baksätet låg hunden Sally snällt och lyssnade på bingoutroparen Leif Söderlinds stämma. Flera hundra personer besökte bilbingon på Harnäs idrottsplats i hopp om att få "tuta bingo" och vinna en summa pengar.

Läs mer om Harnäs bilbingo på dalarnastidningar.se

MTGs spelbolag Bet24 lanserar Lotto

2007-07-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

Normalt serveras bara nyheter om bingo, men detta är för bra för att missas!

Bet24 meddelar idag att bolaget lanserar Lotto. Bet24s Lotto har en garanterad Jackpot på 15.000.000 euro varje vecka, med en dragning varje fredag 15.50, via www.bet24.com. Lotto är den populäraste spelprodukten i hela norra Europa och Bet24s inträde på Lotto-marknaden innebär att kunderna nu erbjuds ett spännande alternativ till den produkt som det statliga monopolet erbjuder, dock med en mycket högre Jackpot.

- Lanseringen av Lotto ligger helt i linje med vår strategi att alltid tillhandahålla marknadens bästa spelprodukter för att ge den bästa spelupplevelsen till våra kunder. Lotto är i våra nyckelmarknader den mest populära spelprodukten och vi är därför mycket glada över att vara det första privata spelbolaget i norra Europa som lanserar en så spännande online-produkt till marknaden. Med Bet24s Lotto har kunderna en chans på sju att vinna en gratisbiljett till nästa dragning. Sextio procent av omsättningen på Lottobiljetterna går tillbaka in i prispotten, medan fyrtiofem procent återgår hos Svenska Spel. Varje vecka garanteras en Jackpot på 15.000.000 euro vilket ligger högre än de statliga monopolen i termer av prispengar och säkerställer att vi alltid ligger i framkant när det gäller att belöna våra vinnande spelare, säger Lotta Lindquist-Brosjö, VD för Bet24.

ILLF (International Lottery in Lichtenstein Foundation) är den organisation som förser Bet24 med Lottoprodukten. De har sedan start donerat mer än 3.000.000 euro till organisationer som WWF, Röda korset och Human Rights Watch. Fem procent av intäkterna från varje såld lott doneras till hjälporganisationer.

Dragningarna kan följas genom LIVE visning varje fredag 15.50 svensk tid via www.bet24.com.

För mer information, vänligen kontakta Lotta Lindquist-Brosjö på:
+44 1895 433 000

Bet24 grundades 2001 och erbjuder spel och vadslagningsmöjligheter till sina kunder via www.bet24.com. Bet24 förser sina kunder med odds för internationella, nationella och lokala sportarrangemang, med en spännvidd från UEFA Champions League, via VM i dart, till Greyhound racing. Bet24 erbjuder även ett stort utbud av livebetting, där kunderna kan satsa under eventens gång, samt poker och kasino. Företaget har aktiva kunder i 70 länder runt om i världen, med en majoritet från de nordiska länderna.

PAF ger dig mer bingo för pengarna

2007-07-05 | Bingo · Skriv en kommentar 

PAF Bingo

PAF fortsätter sin bingokampanj och ger dig 100 kr i bonus när du sätter in 100 kr eller mer. Uppgekoden FL4L vid överföringen. Denna bonuskampanj gäller till och med söndagen den 15:e juli 2007 så skynda nu til PAF.se

Bingo lockar andra hästkrafter till travet

2007-07-05 | Bingo · Skriv en kommentar 

Kryssa rätt och tuta hårt. Bilbingo är inget för den saktmodige. Det går i ett högt tempo, men det finns också goda chanser till vinst, i alla fall om är född under en lycklig stjärna.

Mer om bingo på kalmartravet på barometern.se  

Grannar kritiska till bilbingo

2007-07-05 | Bingo · Skriv en kommentar 

Alla är inte lika glada över bilbingon. Boende i Rinkabyholm ska kontakta kommunen för en bullermätning.
- Det märks när det är onsdag om jag säger så, säger en boende i Dörbylundsområdet. Vi är säkert 100 villor som drabbas av det här varje onsdag.

Läs vidare om bilbingon på barometern.se

Bilbingo – ett sätt att få nya vänner

2007-07-05 | Bingo · Skriv en kommentar 

Det ska va bingo i sommar. Och helst bilbingo. Varje söndag i juli rullar bilarna in på parkeringen vid Fogdö IP.
- Mest är vi här för att träffa andra människor, säger Alva Sundqvist från Strängnäs.

Läs mer om bilbingo på ekurien.se  

Supertryckpress invigdes på E-Bingo

2007-07-05 | Bingo · Skriv en kommentar 

Den hörs knappt, är dryga 16 meter lång, kostade över sex miljoner kronor och så full av hemligheter att man knappt får lyfta en kamera i dess närhet. Det handlar om den nya tryckpressen för bingoblock som i går under viss pompa invigdes på det lilla tryckeriet E-Bingo i Edsbyn.

Läs allt om bingomaskinen på ljusnan.se  

Spelkoll kan ge rött ljus för spelare

2007-07-05 | Bingo · Skriv en kommentar 

"Spelkoll" är Svenska spels nya vapen mot spelmissbruk. Det är en ny tjänst som varnar när ditt spelbeteende börjar bli riskfyllt och kan ge rött ljus för problemspelare. Men tjänsten är frivillig och kan slås av när som helst.

Läs vidare på metro.se