PAF ger dig dubbelt upp att spela för!

2007-06-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

PAF Bingo

Just nu får du 100 kr i bonus hos PAF när du sätter in 100 kr eller mer. Uppge koden FL4L vid överföringen.
Denna bonuskampanj gäller till och med söndagen den 8:e juli 2007 så skynda nu til PAF.se

Värva hela sommarstugebyn till Bertil Bingo

2007-06-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

Det är roligt att spela bingo. Ännu roligare är det såklart att spela tillsammans. Under hela sommaren får du dubbel bonus, 200 kronor, när du värvar en vän som sätter in pengar på Bertil Bingo!

Ge dig nu ut på värvarstråt bland dina sommarstugegrannar!

MariaBingo lanserar Julikalendern

2007-06-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

MariaBingo är inte som andra...  Nu lanserar de en julkalender mitt i sommaren! "Julikalendern" kommer innehålla fantastiska priser - varje dag! Börjar idag och pågår juli månad ut. Varje dag kommer du att hitta nya fina överraskningar bakom luckan!

Så håll ett öga på kalendern, man vet aldrig vad som väntar i MariaBingos nya "Julikalender"!

MariaBingos Supernova – större jackpott varje gång?

2007-06-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

Supernova hos MariaBingo har delat ut otroliga summor sedan lanseringen! Eller vad sägs om följande:
129.653 kr den 14 juni
187.387 kr den 17 juni
288.233 kr idag 29 juni

Är det Du som vinner Supernova på MariaBingo nästa gång?

Här är din chans till extra semesterpengar i sommar!

2007-06-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

CaliberBingo

CaliberBingo kör just nu en helt fantatisk sommarbingo som pågår fram till och med den 28 juni. De ger dig chansen att utöka semesterkassan med hela 10,000:- om du sätter in och spelar för bara 100:-  Dels kan du vinna på vanliga bingon och dessutom vinna extra semesterpengar - hur låter det?

Spela bingo hos CaliberBingo - då kan du vinna både ofta och mycket! 

Ny spelutredning kan bli förödande för folkrörelserna!

2007-06-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

PRESSMEDDELANDE 2007-06-26

I en artikel i Svenska Dagbladet den 20 juni meddelade finansminister Anders Borg och folkhälsominister Maria Larsson att regeringen under dagen skulle besluta om spelpolitikens inriktning och att en särskild spelutredare skulle utses.

- Från folkrörelsernas sida har vi länge varit kritiska till att regeringen har tagit för lång tid på sig att bestämma hur lotteri- och spelfrågorna skall hanteras. Nu kommer äntligen ett initiativ i spelfrågan, vilket vi tycker är positivt, men vi hade velat ha ett betydligt kortare tidsperspektiv säger Björn Andersson, ordförande i Folkspel.

Folkrörelserna och andra idéburna organisationer som bland annat står bakom BingoLotto, Miljonlotteriet och Postkodlotteriet upplever en snedvriden konkurrens mellan de folkrörelseägda lotterierna och de statligt kontrollerade spelbolagen. Under de senaste åren har samtidigt alla svenska legala aktörer fått en allt starkare konkurrens från de utländska, icke-legala spelaktörerna på nätet, vilka inte inlemmat sig i det svenska regelverket. Efter att snabbt ha ögnat igenom utredningsdirektiven anser folkrörelserna att man från regeringens sida har fångat upp de problem och synpunkter som man från folkrörelsernas sida framfört under många år men med det tidsperspektivet som anges kommer sannolikt inget konkret att hända de närmaste 2-3 åren.

- Vi ser fram mot att det äntligen tas krafttag från regeringens sida för att skapa ordning och reda på den svenska spelmarknaden genom en ny utredning, säger Leif Larsson, ordförande i IOGT-NTO Lotterier. Men vi är samtidigt mycket oroade över vad som skall hända på spelmarknaden under den långa tid – över 1 år – utredningen är tänkt att pågå, och den tid som därefter följer i beslutsprocessen. En allt för utdragen process kan bli förödande, avslutar Leif Larsson.

Inom den samarbetsgrupp som bildats anser vi att regeringen redan nu - precis som den tidigare regeringen borde ha gjort - utan utredning och med stöd av lotterilagen kan vidta ett antal konkreta åtgärder för att lösa en del av problemen på spelmarknaden, t.ex. genom

  • att avsätta resurser så att gällande lotterilag kan efterföljas på ett effektivt sätt, t.ex. genom att Lotteriinspektionen och åklagarsidan stärks genom bättre sanktionsmöjligheter gentemot de som inte följer lagen.
  •  att se till att samtliga godkända aktörer på den svenska lotteri- och spelmarknaden sorterar under samma tillståndsmyndighet och efter samma regelsystem.
  • att, i avvaktan på utredningens förslag, ta bort begränsningen i lotterilagen av högsta tillåtna värdet av vinstutdelningar på Internetspel, så att de svenska spelaktörerna kan tillhandahålla spel och lotterier på lika villkor som de utlandsbaserade aktörerna.
  • att begränsa Svenska Spels aggressiva marknadsföringsaktiviteter och intrång på den marknad som av hävd ansetts tillhöra folkrörelserna.

_____________________________________________________________________

För mer information, kontakta: Björn Andersson, ordf. Folkspel, 0708-78 73 82 eller
Leif Larsson, ordf. IOGT-NTO Lotterier, 0708-87 77 34

Tuta och kör – nu är det bilbingo igen

2007-06-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

Omkring 2000 hoppfulla spelare tävlade om att kamma hem vinsten när Häggenås sportklubb ordnade stort bilbingo. Varje midsommardag ordnar Häggenås sportklubb jättebingo ute vid föreningslokalen. I år var högsta vinsten 75 000 kronor för den som fått de vinnande numren och uppslutningen var stor.

Läs om bilbingon på op.se

JätteKalas hela helgen!

2007-06-21 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

När dygnen är som ljusast ska det såklart vara fest dygnet runt. Därför kör Bertil Bingo både Jättelätt och Kalasbingo i helgen. Jättelätt startar kl 12 på torsdag och kl 18 drar Kalasbingot igång med en jackpott på 20 686 kronor! Sedan blir det JätteKalas hela helgen - hela schemat hittar du på Bertil Bingo

Varje dag från torsdag kl 12 får du dessutom 100 kronor i bonus när du spelar för 200 kronor. Gäller fram till kl 24.00 på söndag. Bara hos generösa Bertil Bingo!!

Megashoppa med MingelBingo

2007-06-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

Mingelbingo har avslutat verksamheten.
Informationen endast kvar som arkiv


Just nu pågår kampanjen "Shoppa tills du stupar" på MingelBingo. Om du gör en insättning på minst 100 kr och spelar bingo för 200 kr mellan den 12 och 17 juni så deltar du i utlottningnen av ett presentkort värt 20.000 kr på IKEA eller Bauhaus. Fler priser i form av bingobonus finns också att vinna. 

Dessutom får du fortfarande 50 kr i gratis bingobinus när du öppnar ett nytt konto.

Vad skulle du shoppa för 20 000? Besök MingelBingo så kanske du får svaret!

MariaBingo lanserar Supernova

2007-06-13 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

MariaBingo startar ett nytt spel kallat Supernova, ett spel som gör skäl för namnet. Jackpotten startar på otroliga 100.000:- och blir sen bara större!

Ska du bli den förste att vinna Supernovan hos MariaBingo?

Nästa sida »