Välbesökt bingo på Medborgarhuset

2007-04-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

Kvällens första utropare Jan Ove Karlsson hinner inte längre än till väl... innan det blir dödstyst bland kvällens 160 bingospelare i Eslövs Medborgarhus A- och B-sal.

Läs vidare på sydsvenskan.se

Öka dina vinstchanser med 200%

2007-04-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

CaliberBingo

CaliberBingo ger dig hela 200% i insättningsbonus ända upp till 1.250 kr, då du gör din första insättning någonsin som ny kund idag torsdag 3 maj. Sätter du in t.ex. 250 kr ger CaliberBingo dig hela 500 kr extra och dina vinstchanser ökar med helt otroliga 200%

200% bonus - bara idag, bara på CaliberBingo!

Årets åkare och stjärnskott gästar BingoLotto – direkt från Tärnaby

2007-04-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Tärnabys idrottsstoltheter Anja Pärson och Jens Byggmark gästar BingoLotto via länk från Folkets Hus i Tärnaby på söndag den 6 maj. Dessutom finns den folkkäre slalomåkaren Stig Strand på plats och den bingospelande Tärnabypubliken kommer att vara ett återkommande inslag under kvällens program.

Rickard Olsson kommer som vanligt att finnas på plats i studion i Göteborg och därifrån kommer även kvällens artistuppbåd att uppträda. Men alla intervjuer med gästerna kommer att sändas via bildlänk från Tärnaby där publiken sitter tillsammans med Anja, Jens och Stig och tittar på programmet. Även bingospelen sänds från Tärnaby.

Hela helgen är en folkfest i Tärnaby då man gjort det till en tradition att fira sina lokala idrottsstoltheter. Nyligen fick Anja Pärson och Jens Byggmark utmärkelserna Året åkare respektive Årets stjärnskott. För Anja är det här inget nytt då det är sjunde gången som hon får denna utmärkelse!

Helena Brunsberg är Sveriges främsta bingospelare!

2007-04-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

  Så blev det äntligen dags för final i Bingo-SM i ett direktsänt BingoLotto. För de tio finalisterna handlade det om att hålla duttpennorna stadigt i hand och fokusera. Först ut att få bingo var Helena Brunsberg och strax därefter fick även Yvonne Löfgren Malm bingo. Mellan dessa två väntade sedan en sista uppgörelse under Treans bingo – en match som Helena Brunsberg gick segrande ur och därmed hade Sveriges allra första vinnare av Bingo-SM korats.

Jakten på Sveriges främsta bingospelare har pågått under hela april månad på bingolotto.se och tävlingen har lockat många som känt sig manade att vara med och pröva sin bingotalang. Genom kvalomgångarna som övergått till gruppspel och vidare till semifinal, vaskades tio stycken tappra finalister fram som möttes i kvällens direktsända BingoLotto.

Yvonne Löfgren Malm från Karlskoga och Helena Brunsberg från Enköping var de två som fick bingo först och fick därmed gå vidare och göra upp i en sista bingoduell under Treans bingo i programmet. Efter 21 dragna nummer stod det klart att Helena Brunsberg fått bingo och därmed vunnit titeln som Sveriges främsta bingospelare och även vunnit vinstsumman på 28.651 kronor samt en signerad konstglasvas av formgivaren Kjell Engman

- Jag brukar inte ha tur i spel, berättar Helena Brunsberg, men till påsken köpte jag en bingolott över nätet, och vann – 100 kronor. Vinsten betalades ut över nätet så jag bestämde mig för att spela upp hundralappen på nätbingolotto. Och så gick det som det gick, jag hamnade i SM och vann.

- Efter att ha spelat BingoLotto med TV-tittarna i femton års tid, kände vi att det var hög tid att få kröna den främsta bingospelaren i Sverige i en större bingotävling. Det känns jättekul att få vara med om detta historiska ögonblick, säger Hans Sahlin, vvd för Folkspel.

Dags för årets första bilbingo

2007-04-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon i Sibbhult flyttar från och med tisdag den första maj utomhus. Då är det dags för säsongens första bilbingo klockan 15 på Sibbhults Idrottsplats. Därefter blir det bilbingo varje tisdag.

Texten från Kristianstadsbladet

Månadsfinal i BingoLotto – Glenn Strömberg bjuder på heta tips

2007-04-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

När SMHI nu lovar varmare väder, vad passar då bättre än lite heta tips för grillen? På söndag kan du få dem serverade av matoraklet och fotbollsexperten Glenn Strömberg, som då gästar BingoLottos stora Månadsfinal.

På scen står de rockande grabbarna i The Boppers – som firar 30 år. 

Temat i BingoLottos månadsfinal är Hus & Hem. Bakom luckor och vinnande nummer döljer sig vinster som grillar, vitvaror, möbler och verktyg. De som mer lockas av en mobil fritid bör vara på alerten då BingoLotto lottar ut en Kabe husvagn.

Med Glenn Strömberg exporterades svenskt fotbollskunnande till Italien. När fotbollsskorna var utslitna – efter bland annat 185 matcher i Atalanta – hade han samlat på sig ovärderlig kunskap om internationell fotboll och samtidigt börjat nysta upp hemligheterna bakom den italienska matkulturen. I dag har Glenn en egen serie av matprodukter inspirerade av det italienska köket. Bakgrunden till denna serie och heta tips för grillen samt massor av fotbollssnack bjuder han på i BingoLotto på söndag.

1977 var året då bandet The Boppers bildades. I år firar de 30 år på scen.

- Svenska folket har rockat till The Boppers musik i tre decennier, säger Nils von Matern, musikansvarig på BingoLotto. Med 14 album bakom sig ger bandet nu ut nya plattan som kort och gott heter ”30”. På söndag får vi vara med när de firar jämt.

Skivan innehåller nyskrivet material, hårt riffade gitarrer och mängder av starka refränger med stämsång.

I förra veckan stannade Superchanshjulet på 1 miljon kronor – en vinst som gick till Örebro. På söndag är de tre vinnarna som gör upp om ett snurr från orterna Ulricehamn, Stenkullen och Halmstad.

Bingobataljen – minst 100 000 kr i slutspelspotten!

2007-04-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

Spela Bingo på ett nytt, spännande sätt! Bingobataljen spelas i två steg, först grundspel och sedan slutspel där potten är minst 100 000 kronor.

Läs vidare på svenskaspel.se

Sista bollen gav Irene 97 000 kronor!

2007-04-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

I bingoturneringen Helgturen gäller det att få full bricka inom 54 dragna bollar för att komma åt jackpotten. Irene från Stockholm klarade det på...54:e bollen! Utdelningen blev 97 170 kr!

Läs vidare på svenskaspel.se

Ny chans till spelare från Småland efter miss i BingoLotto

2007-04-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

BingoLotto erbjöd honom en ny chans. Smålänningen Anders Svenningsson tog den. På söndag får vi veta hur mycket missen i förra veckans direktsända BingoLotto var värd.
Det var när de två återstående spelarna i förra helgens BingoLotto skulle göra upp om vem som skulle få snurra på Superchanshjulet som det uppstod förvirring i spelandet då ”fel” bokstavslucka öppnades. BingoLotto korrigerade genast händelsen, men trots detta ger BingoLotto Anders Svenningsson en ny chans.

- Vi rättade genast till misstaget under programmets gång men kände att Anders Sveningsson förtjänade en ny chans, säger Leif Flatow, lotteriföreståndare på Folkspel.

Men valet är inte enkelt för Anders Sveningsson. BingoLotto ger honom flera valmöjligheter: Antingen kan han acceptera att få samma vinstsumma som Superchansvinnaren Elisabeth Carlsson snurrade hem: 500 000 kronor eller att återigen ställa sig framför tomma luckor, som i sin tur kan innebära att han får stanna på 50 000 kronor eller möjligheten att få spela om ett snurr på Superchanshjulet. Ett snurr där kan ge honom upp till tre miljoner kronor.

På scenen på söndag får vi möta sångerskan Emilia som främst är förknippad med den för några år sedan flitigt spelade hiten Big Big World. Nu är hon tillbaka med ett nytt album: Små ord av kärlek. Texterna må vara mörkare, men kärleken till musiken har aldrig varit större. Pernilla Andersson och Dregen är två av de artister som vill hylla den 70-årsfirande Svante Thuresson. Svante har de jämna åren till ära samlat några av sina vänner och gjort albumet Svante Thuresson & vänner. I BingoLotto på söndag får vi höra trion framföra smakprov från albumet.

Martin Timell är en av frontfigurerna i TV4:s miljösatsning. På söndag hälsar han på Rickard Olsson för att hjälpa honom att dela ut vinster som gör bostaden mer miljövänlig.

En chans på Superchanshjulet denna vecka gör upp mellan spelare från Örebro, Uddevalla, Åmål – och kanske även Burseryd. Det avgör Anders Sveningsson.

Anders snuvades på miljonvinst

2007-04-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

D blev G – och Anders Sveningsson snuvades på miljonvinsten i BingoLotto. Nu erbjuds han en halv miljon som plåster på såren.
– Det var en missuppfattning i kontrollrummet, säger vd:n Leif Flatow.

Läs hela artikeln på aftonbladet.se

Nästa sida »