Månadsfinal i ett gyllene BingoLotto

2007-03-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På söndag är det stor Månadsfinal i BingoLotto. För att fira den andra av BingoLottos tre Gyllene veckor lottas det ut extravinster i form av resor för miljoner.  I Rickards intervjusoffa – och på scen – får vi se och höra Eldkvarn, Magnus Carlsson och årets vinnare av Let´s Dance.  

Månadsfinal i BingoLotto innebär att resor värda miljoner lottas ut i programmet på söndag – jorden runt-resor, direktcharter till Thailand och resor till ön Gozo utanför Malta bland annat.

– Under våra tre Gyllene veckor kommer vi även att fylla ett specialchartrat flygplan till Lanzarote – med 180 BingoLotto-vinnare. Projektet är möjligt tack vare vår sponsor Solresor som har egna flygplan till resmålet, säger Hans Sahlin, vvd och produktchef på Folkspel. Värdar under resan, som går av stapeln i början på december, är inga mindre än programledaren Rickard Olsson och Janne ”Loffe” Carlsson.

Melodifestivalen lever vidare i BingoLotto. Magnus Carlsson kommer till studion för att framföra sin senaste hit – ”Live forever”. En låt som just nu ligger på tredje plats på svensktoppen, sexa på Tracks-listan och nia på digilistan.

Eldkvarn – med den intensivt bloggande Plura (eldkvarnsvartblogg.nu) – släpper den fjärde april ut ett nytt album som heter, just det: ”Svart blogg”. På söndag förhandsspelar Eldkvarn en av låtarna i BingoLotto: ”Fulla för kärlekens skull”.

Under bingospelen bjuds det på söndag kväll på gitarrspel av högsta klass av Max Schultz som spelat med artister som Tommy Körberg, Marie Fredriksson och Victoria Tolstoy.

Tre miljoner kronor. Det är den högsta vinsten i SuperChanshjulet. De tre som får vara med om att tävla om ett snurr på hjulet kommer denna vecka från Hagfors, Sundsvall och Ängelholm.

50% extra hos Bingo.se

2007-03-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bara idag torsdag 29 mars får du 50% extra på allt du sätter in hos Bingo.se! Sätter du in 200:- får du 300:- att spela för, sätter du in 400:- får du hela 600:- att spela för. Hasta över till Bingo.se innan dagen är slut!

Bingo.se ger dig mera för dina pengar! 

MariaBingo har fyllt 1 år

2007-03-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

MariaBingo fyllde 1 år igår och firade med stort kalas som vi tyvärr inte kunde tipsa er besökare om. SvenskBingo.nu vill gratulera så här lite efteråt, för på den stora dagen låg feberdimman tät och omöjliggjorde alla försök till gratulationer.

Grattis MariaBingo! 

25 % BONUS på ALLT!!!

2007-03-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

25% EXTRA på alla insättningar - Hela Helgen! Äntligen fredag och Bingo.se vill att du ska känna dig nöjd. Därför ger vi 25% extra på alla insättningar du gör inte bara en gång alltså utan PÅ ALLT! När Fredag 23/3 kl 00:00 - Söndag 25/3 kl 24:00 Lycka till!

Startskott för 3 gyllene veckor i BingoLotto

2007-03-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Från och med söndag och tre veckor framåt är det extra viktigt att inte sitta lottlös framför TVn på söndagskvällarna. Den 25 mars går nämligen starten för BingoLottos tre gyllene veckor. Tre veckor som är extra laddade med vinster och avslutas med Guldkvällen den 8 april.  Nu på söndag kommer Rickard att snurra på Folkets Superchanshjul vilket innebär att massor av vinnare får dela på miljonerna. Nanne Grönvall och Marie Lindberg har lovat att förgylla kvällen från scen.

Den första gyllene veckan passar vi också på att ”fylla jämt” – då är det är nämligen program nummer 600 som drar igång.  En siffra som påverkar snurret i Folkets Superchans – hela 600 vinnare får dela på summan som programledare Rickard Olsson snurrar fram. Och inte nog med det – Elakingen passar på att byta skepnad denna kväll. I vanliga fall innebär ett stopp där 250 000, men på söndag blir elakingen värd mycket mer - 3 miljoner kronor!

Rickard ska också börja fylla ett helt flygplan som har destination Lanzarote. Med på den resan kommer inte bara 180 lyckliga vinnare utan även två ”specialguider”, BingoLottos Rickard Olsson samt Janne ”Loffe” Carlsson.

Gäster och artister denna gyllene kväll är inga mindre än melodifestivalveteranen Nanne Grönvall och stjärnskottet från Munkedal, Marie Lindberg.

- Vi har verkligen laddat inför kommande tre veckor. Det är dessutom månadsfinal vilket innebär att dubbellott ger ”dubbelt av allt”. Så är man sugen på t ex två nya bilar eller extra mycket pengar så ska man definitivt satsa på en dubbellott och bänka sig framför TVn på söndag, säger Hans Sahlin, vvd och produktchef på Folkspel.

Som vanligt finns tre förväntansfulla Superchansvinnare på plats i studion som hoppas att de har Fru Fortuna på sin sida. De tre kommer från Trelleborg, Vänersborg och Tjudö på Åland.

EU drar åt snaran på spelmonopol

2007-03-21 | Bingo · Skriv en kommentar 

EU drar åt snaran på spelmonopol EU-kommissionen kräver att Danmark, Finland och Ungern upphäver sina spelmonopol. Att Sverige inte fick samma besked tolkas som att regeringen är på väg att vika sig och öppna för konkurrens.

Läs vidare på e24.se  

BingoBerra – bäst för nybörjare?

2007-03-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoBerra har avslutat verksamheten. Informationen endast kvar som arkiv

Norskan Malindameis vann den 19 mars en glödhet jackpott på hela 61.891:- i det nätverk där BingoBerra ingår. Då kan man snacka om nybörjartur, för hon registrerade sig hos BingoBerra dagen innan!

Glödhet jackpott till glödhet nybörjare - BingoBerra i ett nötskal?

Miljon till Marianne från Långås

2007-03-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Hon tog sig till hjulet i Bingolotto och fick snurra efter miljonerna. Marianne Johansson från Långås kan nu titulera sig miljonär.
- Vi är väldigt glada, men kan knappt fatta att det är sant.

Läs vidare på hn.se

Bertil bjuder på 60:- att spela för

2007-03-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

SvenskBingo kan i samarbete med Bertil Bingo erbjuda medlemmarna 60:- att provspela för. Vanligtvis erbjuder de 40:- , men som medlem på SvenskBingo erbjuds du ytterligare 20:- dvs du får hela 60:- att spela för - utan några krav!

Hos Bertil Bingo får du dessutom 100:- i insättninsgbonus första gången du sätter in pengar.

Passa på registrera dig hos Bertil idag! Erbjudandet gäller under en begränsad tid.

OBS! Glöm inte promotionkoden SB20 för att få 20:- extra!!
Anger du inte den får du endast 40:- att provspela för

Bingo.se – Sveriges kandisbingo

2007-03-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingo med Bingo.... Självaste Bingo Rimér själv har spelat bingo på Bingo.se. VIP-klubben fylls på varje dag med nya kändisar och det ryktas om att det kommer att komma upp ett kändisrum. Snacket går...

Det som inte är snack är att Bingo.se har 50% bonus i helgen...
Ja, du läste rätt - 50% extra på alla insättningar!

Detta gäller fredag-söndag denna helg och sker 3 gånger om dagen. Så håll ett öga på chatten och nyhetsfönstret!

Hos Bingo.se räcker dina pengar längre - bättre kan det inte bli!

Nästa sida »