Bingo.se lanserar VIP klubben

2007-02-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

Nu har Bingo.se lanserat VIP-klubben. VIP-klubben är en plats för bingospelare där de kan umgås, chatta flirta med varandra och spana in varandras spelarprofiler. En tjänst som ingen annan bingohall har!

Just nu är det gratis medlemsskap och du får upp till 800:- i insättningsbonus när du blir medlem!

Snabba på att bli VIP-medlem på Bingo.se innan de börjar ta betalt för medlemsskapet! 

 

Chattspel med extra höga vinster hos MariaBingo

2007-02-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

Idag blir det extra trevligt i chatten på MariaBingo! Fredrik kommer hålla ett tre timmars chattspel ikväll mellan 20:00-23:00 i Skandinavisk Suberbingo-rummet med extra höga vinster!

10kr per rätt svar och 500kr till den som fått flest rätt svar varje timme!

Trimma dina kunskaper och chatta loss hos MariaBingo 

MariaBingo lanserar nytt rum – Weekend

2007-02-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

Inga planer för helgen? Slappna då av med en stor kopp te och en semla framför datorn, njut av snöfallet utanför fönstret och prova på MariaBingos nya rum "Weekend"!
"Weekend" har en generös startpott på 7 000kr som går inom 55 drag. Så missa inte chansen att förgylla din helg lite, kanske blir du vinnaren av den första jackpotten i "Weekend"!

MariaBingo - helt enkelt lite roligare!  

Vill du vara med i TV4s”Parlamentet”?

2007-02-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

Tävla om biljetter till inspelningen av Sveriges roligaste TV-program, Parlamentet!

Om du gör en insättning på mer än 200kr på MariaBingo mellan fredag den 23/2 och söndag den 25/2 så är du automatiskt med i utlottningen av två biljetter till inspelningen av Parlamentet!
Inte nog med det! Maria bjuder också på lyxmiddag till ett värde av 2 000kr samt resebidrag med 1 000kr!

MariaBingo - helt enkelt lite roligare!

Månadsfinal i BingoLotto med Anders Ekborg och Idol-Danny på scen

2007-02-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På söndag är det stor månadsfinal i BingoLotto. Detta brukar helt enkelt innebära – mer av allt. Utöver alla miljoner som finns till utlottning väntar även tio Volvo C30 på nya ägare. De nya bilarna kommer att lottas ut var tionde minut under programmet.

För musikunderhållningen står skivdebuterande Anders Ekborg och TV4-tittarnas favorit Idol-Danny för.

Sångaren och skådespelaren Anders Ekborg inleder nu ett nytt kapitel i sitt liv. Den populäre artisten är högaktuell med albumet ”Äkta vara”, som är hans första soloskiva. I BingoLotto på söndag framför han låten ”Han som vunnit allt” – en ballad skriven av Benny Andersson och Björn Ulvaeus.

Kvällens andra sångartist, Danny ”Idol-Danny” Saucedo, gästar BingoLotto på sin födelsedag för att framföra första singeln kallad ”Tokyo”. Danny har flest träffar av alla Idol-artister på TV4.se och ligger etta på Digilistan (före detta Hitlistan).

Fotografen Mattias Klum har de senaste åren rest runt i Linnés fotspår för att samla material till en film om 300-årsjubilaren Carl von Linné. Med sig på resan har han haft Folke Rydén och praktikanten Carl Philip Bernadotte. I BingoLotto berättar Mattias om sitt arbete och passar också på att lotta ut en resa som går till en av de platser Linné besökt.

En av stjärnorna i BingoLotto på söndag är den senaste medlemmen i Volvo-familjen – Volvo C30. Tio stycken Volvo C30 lottas ut under programmets gång – till några av dem som köpt bingolotter. Möjligheten att få tag i lotter har nu förbättrats genom att det är möjligt att köpa lotter On Line i BingoLottos lottbutik på nätet. Alla som vill stödja ”sin” förening och/eller utmana Fru Fortuna kan printa ut sina lotter från nätet – fram till en halvtimma före programstart. 

Veckans tävlande om ett snurr på Superchans-hjulet kommer från Norrahammar, Orsa och Munkedal.

Tokbillig bingo!

2007-02-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

LyckoBingo

På allmän begäran har 10-öres bingon uppdaterats, så att du kan få upp till hela 18 st bingobrickor till varje 10 öres bingospel. Det finns ett garanterat pris om 500 kr på detta tokroliga bingospel.

Kolla in LyckoBingo och CaliberBingo för ditt livs billigaste bingospel!

JP 59 – Enklaste Jackpotten någonsin!

2007-02-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

Spela om den enklaste Jackpotten någonsin på MariaBingo! I måndags öppnade de nämligen nya rummet "JP 59an" där Jackpotten går inom 59 drag. Med andra ord går JPn vääääääldigt ofta!!!!
Priset per bricka är 10kr och startpotten börjar på 400kr.

Lycka till i jakten på den enklaste Jackpotten någonsin. Bara på MariaBingo!

Kvinnor drabbas lättare än män av spelmissbruk

2007-02-21 | Bingo · Skriv en kommentar 

Är internetspel på väg att bli en ny kvinnofälla? Forskning pekar på att kvinnor snabbare än män blir spelmissbrukare. Och mycket tyder på att fler kvinnor börjat spela på internet.

Läs vidare på op.se

Internationell konferens om spelberoende i Östersund

2007-02-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

Internationella experter från exempelvis Nya Zeeland och Förenta staterna kommer den 20-22 februari för att diskutera det växande samhällsproblemet.
Konferensen blir en startpunkt för en ny studie om spelberoende som Folkhälsoinstitutet ska göra.
Tidigare undersökningar visa att två procent av landets befolkning ägnar sig åt spelmissbruk och att kvinnor fastnar i ett beroende snabbare än män.
Men de underliggande orsakerna är dåligt kartlagda och konferensen ska hjälpa till att hitta ett sätt att studera dem.

Artikeln kommer från op.se  

Bingo med tradioner i Vasaskolan

2007-02-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

Spänning och gemenskap lockar ett hundratal personer till bingo i Vasaskolans matsal varje torsdag. Och traditionerna är starka.
- Vi har alltid samma följd på spelen och de flesta sitter på samma platser varje gång, säger bingoveteranen Barbro Larsson.

Läs vidare på ekuriren.se  

Nästa sida »