Maj-Britt snurrade hem två miljoner

2006-10-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Igår vann Maj-Britt Pettersson från Trollhättan två miljoner kronor på superchanshjulet i Bingolotto.
- Man blir alldeles knäsvag, sa hon till tidningen direkt efter tävlingen.

Läs hela artikeln på ttela.se  

Den rätta raden leder till ett tutande

2006-10-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

Tut-tut! Någon har fått bingo och kontrollanten rusar till. – Den raden stämmer, konstaterar utroparen Hans-Arne Hansson från sin högt uppsatta position i den specialinredda bingocontainern.
32 gånger i år har Bingoalliansen för klubbarna Sennans IF och Oskarströms IS arrangerat bilbingo på den stora öppna parkeringen i det gamla industriområdet utmed Nissan.

Läs hela artikeln på hallandsposten.se

Bingo är bättre en sitt rykte

2006-10-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingo förknippas ofta med pensionärer som inte har något bättre att göra på dagarna än att sitta och kryssa i siffra efter siffra på en lapp med olika rutfält och ordet ”bingo” högst upp. Men motsvarar den bilden verklighetens bingohallar?

Läs hela artikeln på osterbottningen.fi

Måndag är veckans höjdpunkt

2006-10-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

Måndag kväll är det samma som bingokväll i Mörrums Folkets park. Stor koncentration och total tystnad krävs när spelen pågår. Nils "Spader" Persson har varit här i stort sett varje måndag i 26 år.
Så fort siffrorna börjar ropas upp råder total tystnad i salen. Alla tittar ner på sina lotter och kryssar och duttar för glatta livet. Det är stressigt om man ska hinna med alla sina lotter. Vanligtvis har varje person tre lotter, men någon har upp till sex stycken i det så kallade förspelsbingot.

Läs hela artikeln på blt.se

Svenska Spel vänder trenden

2006-10-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

Svenska Spel redovisar en vinst på 1 266 MSEK för tredje kvartalet 2006. Detta är en ökning med 189 MSEK eller 17,5 procent jämfört med motsvarande period 2005. Ackumulerat visar Svenska Spel en vinst på 3 406 MSEK för de tre första kvartalen 2006, en ökning med 25 MSEK jämfört med samma period i fjol.
- Trots en aggressiv marknadsföring från utländska nätspelbolag och nedgången för restaurangspel har vi hittills i år kunnat hålla ställningarna på den svenska spelmarknaden, säger Svenska Spels vd Jesper Kärrbrink.

Läs hela artikeln på sponsorworld.com

Stora bingolottovinster till skåningar

2006-10-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Bengt-Arne Andersson från Dösjebro blev två miljoner kronor rikare i söndagens Bingolotto. Nanette Jönsson från Veberöd fick nöja sig med 50 000 kronor.
- Det är helt fantastiskt, jag fattar fortfarande ingenting, säger Bengt-Arne Andersson till Sydsvenskan, bara minuterna efter att han blev miljonär.

Läs hela artikeln på sydsvenskan.se

Bingorenässans råder

2006-10-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Snart fyller Bingolotto 15 år och Rickard Ohlsson laddar för kalas. Han känner vind i seglen nu när till och med de brittiska kungabarnen spelar Bingo på fredagkvällarna.
Har Bingo blivit trendigt?
- Nja, det kanske inte har blivit supertrendigt men vi genomgår definitivt en renässans. Allt fler kollar igen. Vi har jobbat bort töntstämpeln, helt klart.
Hur då?
- Bingo har överlag blivit mer poulärt, till exempel på internet. Sen finns det ju alltid elitister som gnäller men överlag tycker inte folk att det är så töntigt som tidigare. Det handlar ju mest om att dutta och ha kul.

Läs hela artikeln på tv4.se  

Kris på bingon efter rökförbud

2006-10-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

Blå hallen är i kris. Sedan rökförbud införts har inkomsterna halverats och små idrottsföreningar drabbas hårt.
-Många av våra gamla trogna bingospelare röker och de har uppenbarligen sökt sig till andra ställen det senaste året, säger Blå hallens driftschef Jarl Thorstensson.
Siffrorna talar sitt tydliga språk. 2004 hade Blå hallen en vinst på 4,1 miljoner. 2005, när rökförbud infördes, sjönk vinsten till 2,7 miljoner.

Läs hela artikeln på aftonbladet.se

Bingotradition väcks till liv

2006-10-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

Efter 1,5 år i träda kör man i gång ikväll igen. Det handlar om bingospel i Hedemora Folkets Park. Tidigare var det Hedemora SK som under 30 års tid ansvarade för bingon under vinterhalvåret men spelet upphörde då föreningen fick det svårt att rekrytera funktionärer. Men nu är det Hedemora Handboll med Larsa Hallström i spetsen som väcker traditionen till liv.

Läs hela artikeln på dalademokraten.se

Bingo för kvinnor

2006-10-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

Den värsta pokerhetsen är över. Nu är det ett annat spel som får spelbranschen att hoppas på jackpot: bingon. I Sverige omsätter bingo-spel 3 miljarder kronor, slantar som nu är på väg att flyttas ut på nätet. CS har träffat Malin Stråhle - kvinnan i spetsen för bingoboomen.

Läs hela artikeln på computersweden.idg.se

Nästa sida »