När spelberoendet tar över livet…

2006-09-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

Från bingo, stryktipset och Jack Vegas till den nya tidens internetpoker. Nästan 125 000 svenskar har utvecklat ett så allvarligt spelberoende att de inte kan kontrollera sina liv. I Röstånga öppnar nu landets första klinik som behandlar spelmissbrukare enligt Minnesotamodell.

Läs hela artikeln på hd.se

Premiär för inomhusbingo

2006-09-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

På tisdag startar Sibbhult-Hjärsås/Värestorps Bingoallians inomhusbingo i Sibbhults Folkets hus. Det hela börjar klockan 19 och det blir sedvanlig vinstlista.
Föreningen hälsar alla välkomna och det finns tillgång till hiss för dem som är rörelsehindrade. Man ordnar även med speciella brickor för dem som har svårt att se.

Artikeln kommer från kristianstadsbladet.se

Kronérs bingo-jubileum kan stoppas

2006-09-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Den 4 november firar "Bingolotto" sin 15:e födelsedag. Planen är att de tidigare programledarna - Leif "Loket" Olsson, Gunde Svan och Lasse Kronér - ska medverka. Men Kronér kan missa den tv-sända festen på TV4. Hans jobb på SVT kan hindra honom att ställa upp i "kommersiella" sammanhang.
- Vi tycker det låter helt barockt. Om SVT sätter stopp är det fånigt som fan, säger programledaren Rickard Olsson.

Artikeln kommer från aftonbladet.se

Babsan och Robbie – bingofantaster

2006-09-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

Först tänkte man att SVT var fullständigt ute i skogen och svajade när de bestämde sig för att satsa på programmet "Bingo Royale", som, precis som det låter, går ut på att tv-publiken ska spela bingo. Hallå, bingo? 2006? Liksom.

Men satans vad de är rätt ute.

Bingo är nämligen hett som fasen.

Läs hela artikeln på arbetarbladet.se

Fler än väntat kvar på pubarna

2006-09-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

Den brittiska pubjätten Green King rapporterar ett mindre tapp än väntat i försäljning på sina pubar i Skottland sedan rökförbudet infördes i april.

Försäljningen hade under de första 13 veckorna fram till sista juli minskat med 2,4 procent, skriver branschtidningen Caterer & Hotelkeeper.

Green King är Storbritanniens tredje största pub- och bryggeriföretag med närmare 2 400 pubar över hela landet i sin portfölj. Inför ett sannolikt rökförbud snart även i England håller pubjätten på med en översyn av sitt utbud av mat för att kompensera uteblivna intäkter från ölförsäljning.

Bingohallarna i Storbritannien kräver å sin sida en skatterabatt på 10 miljoner pund för att kompensera uteblivna intäkter och förlorade arbetstillfällen efter att det blivit rökfritt i Skottland.

Reds anm: Något för svenska hallar att ta efter...?

Artikeln kommer från restauratoren.se

Alnöpar vann bil på Bingolotto

2006-09-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

De hade möjlighet att vinna miljoner på Superchansen vid gårdagens Bingolotto.

Men Jan-Erik och Ingrid Havh från Alnö fick nöja sig med Volvo S80 Biofuel.

Läs hela artikeln på st.nu

Superchanslotten blev värdelös

2006-09-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

I januari såldes vinstlotten på Statoil i Götene. Redan dagen efter dragningen kom en av stamkunderna till macken och visade mackägaren Ronny Andersson att han var ett nummer från att bli Superchansvinnare.

Men ägaren till miljonlotten hörde aldrig av sig.

I måndags gick preskriptionstiden för lotten ut. I dag är den värdelös.

Läs hela artikeln på expressen.se

Agneta från Sollefteå tog hem bilvinsten

2006-09-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Agneta Liden och maken Lars Lundberg prenumererar på bingolotto genom Sollefteå hockey där sonen är med och spelar. På söndag kväll var de med i finalspelet med chans på miljonvinst.

Agneta Liden var den som fick spela och hon kom aldrig så långt att hon fick snurra på hjulet men vann en Volvo S80 värd 312 000 kronor och det är väl inte fy skam det heller.

Läs hela artikeln på tidningen.to

Malin Andersson vann en miljon i Bingolotto

2006-09-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Sköldinge har fått en Bingolotto-miljonär! Igår gick Malin Andersson till final i direktsänd TV och fick Superchansen. Hjulet stannade på en miljon kronor.

- Det känns otroligt, säger en omtumlad Malin Andersson som inte kunde hålla tårarna borta.

Läs hela artikeln på kkuriren.se

Babsans nya jobb: bingovärdinna!

2006-09-01 | Bingo · Skriv en kommentar 

24-timmars kryssning med bingo­spel. På måndag inleds satsningen på bingokryssningar med två folkkära artister på Birka Paradise.
Lotta Engberg och Babsan (Gävle­sonen Lars-Åke Wilhelmsson) varvar som programledare, de står bland annat för bingoutrop och musikalisk underhållning.

Läs hela artikeln på gd.se