Grattis Miljon-Marianne!

2006-05-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Strax före 20 i går kväll fixade Umeåparet Marianne Orre och Thomas Stalen en rejäl förstärkning av hushållskassan. Då snurrade paret hem drygt tre miljoner kronor på Superchansen i Bingolotto.

- Men jag höll nästan på att svimma under första draget, pulsen var minst 250.

Läs hela artikeln på folkbladet.nu

Speldjävulen tog min fru

2006-05-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

Laila Vik, 49, blev mer och mer spelberoende. Spelskulderna växte till flera hundra tusen kronor. Till slut tog hon sitt liv. Maken Jan hittade henne i en sjö nära bostaden.

- Speldjävulen mördade min hustru, säger han.

För många år sedan började Laila Vik spela bingo, från början två gånger i veckan. Sedan blev det oftare och oftare, till slut sju dagar i veckan.

Så kom spelautomaterna till en krog i familjens hem i norska Nord-Odal. Laila blev fast. Varje dag spelade hon på automaterna, satsade mer och mer pengar, förlorade mer och mer pengar.

Läs hela artikeln på expressen.se

Fruktansvärt att SvenskaSpel får härja

2006-05-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

Alltfler svenskar bli spelmissbrukare. Och antalet självmord kopplade till spelmissbruk ökar.
Statliga Casino Cosmopol ökar ständigt sin vinster, förra året till 310 miljoner kronor. Bingo och andra spel på internet omsatte förra året tolv miljarder kronor (12 000 000 000) och växer nu mycket snabbt.
Roger Thörn driver Kolmårdens behandlingshem för spelmissbrukare. Han säger:
- Jag tycker det är fruktansvärt att den här utvecklingen får pågå. Politikerna vet inte hur det ser ut i Sverige med människor som fastnar i spel, inte minst ungdomar.

Läs hela artikeln på expressen.se

Arbetslösa Mona drog miljonvinst

2006-05-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Mona Svärd från Älvdalen vann 1 750 000 kronor på gårdagskvällens Bingolotto. Hon drog hem den stora vinsten på miljonhjulet.

- Jag är jätteglad, säger en omtumlad Mona direkt efter programmet i telefon till Mora Tidning.

Hon har aldrig vunnit något tidigare även om hon ofta köper lotter.

- Vinsten kommer lämpligt. Jag har varit arbetslös en tid och studerar för tillfället data och småföretagande.

Läs hela artikeln på sodran.com

Bingorånare åtalades

2006-05-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

En 22-årig boråsare åtalas för rån två gånger om. Det var en dag i april i år som 22-åringen hotade en man och tvingade denna att ta ut 400 kronor från sitt bankkonto. Senare samma dag knivrånade mannen Norrby Bingo, och tvingade där en anställd att ge honom 4 500 kronor. 22-åringen har erkänt rånen

Artikeln kommer från sr.se

Snurrade hem miljonvinst

2006-05-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Paret Olle Hildingsson och Inger Hildingsson från Färjestaden åkte hem från Bingolottostudion i TV 4 i går 1 750 000 kronor rikare. För en vecka sedan hade de den vinstlott som gav dem chansen att snurra på Superchanshjulet.

Läs hela artikeln på ostrasmaland.se

Vårt behov av bingo

2006-05-02 | Bingo · Skriv en kommentar 

Finländarna är ett spelande folk och i Jakobstadstrakten skäms vi inte för oss på den punkten heller. Vi ligger ganska högt i spelstatistiken.

Det är en anmärkningsvärd ålder som lokala Drop-in Bingo i Jakobstad nu når med sina 35 verksamhetsår. Bingon landsteg i Jakobstad genom affärsmannen Stig-Olof Sandlin som hade med sig den nya flugan i bagaget när familjen flyttade hem från Sverige.Spelet fick en enorm genomslagskraft och blev snabbt ett sätt för olika föreningar att skaffa sig inkomster. Drop-in Bingo har genom åren ägts av flera olika föreningar, men nu är det idrottsföreningen Into som driver verksamheten vidare i egen regi.

Läs hela artikeln på jakobstadstidning.fi