Bingo för bingo i Hemlingby

2003-04-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

I 30 år har Friluftsfrämjandet arrangerat motionsbingo i Hemlingby. När iden kläcktes var motståndet hårt men nu må det väl vara bevisat att det blev bingo för bingon.

Läs hela artikeln på GD.se

Nytt Robin Hoodsystem kan rädda Bingohallarna

2003-04-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

Efter att utdelningen till föreningsrörelsen i stort halverats så har nu länsstyrelsen i Göteborg föreslagit ett "Robin Hoodsystem" i ett försök att rädda avkastningen från bingospelet. Något måste göras åt den nedåtgående trenden där Casino Cosmopol kapat åt sig en stor del av spelmarknaden i Göteborgsområdet.

Läs hela artikeln på GT.se

Kolla teleräkningen efter felaktiga debiteringar

2003-04-16 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Bo Lindevall ringde två samtal till Bingolotto en lördagskväll. Men enligt teleräkningen skulle han sedan ha ringt ytterligare 35 samtal, ibland flera gånger i minuten. Det är bara att betala, säger Telia.

Hela artikeln på DN Konsument

Guldkväll!

2003-04-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På Påskafton är det guldrush hela kvällen. 70 miljoner i potten, tusentals kontantvinster, fantastiska Turkronan, Superchansjakten och mycket mer. Köp Dubbellott - dubbla dina vinster!

Moms på Bingolotter – nytt statligt förslag

2003-04-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Föreningar riskerar ny smäll efter att en statlig utredning har lagt fram ett förslag som kan resultera i en ny 25-procentig skatt på försäljning av BingoLotter. Detta skulle leda till att svensk idrott förlorar en stor del av den miljard kronor som BingoLottopengarna generar varje år. Dessutom är många föreningar idag helt beroende av den inkomst BingoLottopengarna ger.

Läs hela artikeln på dagbladet.nu

Rånad på väg hem från bingon

2003-04-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

En 40-årig kvinna blev under helgen utsatt för rån under knivhot i Gävle. Hon tvingades att lämna ifrån sig såväl plånbok som smycken.

Information från SR Gävleborg

Sveriges mesta bingoerfarenhet?

2003-04-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

Med 37 års erfarenhet av bingo så torde Ruth Linde-Lindholm vara en av Sveriges mest erfarna bingoarbetare. Sedan 1966 har hon ställt upp ideellt för sin förening BBK.

Läs hela artikeln på NSD.se