Mer BingoLotto

2003-02-21 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

TV4 startar ytterligare ett Bingolotto - "Bingolotto plus", som kommer sändas i nya digitalkanalen TV4 Plus. Programmet kommer direktsändas och vara en uppvärmning inför "vanliga" BingoLotto. Programledare blir Lotta Engberg som kommer lotsa spelarna genom två bingospel och dessutom välkomna artister och besökare. Konceptet är mer bingo, mer gäster och enbart svenska artister.

Premiären sker 15:e mars.

Hela pressreleasen från BingoLotto.se

BingoLotto startar nytt program med Lotta Engberg

Den 15 mars är det premiär för BingoLotto PLUS – ett nytt program som blir en uppvärmning innan det ordinarie programmet. Lotta Engberg är programledare och kommer varje lördag spela bingo och presentera svenska artister och spännande gäster.

BingoLotto PLUS är ett nytt program och blir ett komplement och en uppvärmning till huvudprogrammet i TV4. Tanken är att det ska bli ett program för dom bingolottospelare som vill ha det lilla extra – som mer bingodragningar, svenska artister och tid för ingående samtal med gästerna

Det här programmet ska bli riktigt kul att göra. Ett bra sätt att "värma upp" för alla dem som verkligen tycker om att spela bingo. Jag kommer vara förband åt Lasse. Dessutom gillar jag att få värna om våra svenska artister, att ge dom utrymme, säger programledaren Lotta Engberg.

Programmet har premiär den 15 mars och kommer att sändas direkt varje BingoLotto lördag klockan 18.00 – 18.45. Musikinslagen blir med svenska artister som sjunger på svenska. Det kommer också vara med en gäst i varje program som Lotta får chans att prata mer ingående med. Och förutom det blir det tid över för spännande överraskningar.

-Lotta Engberg fick en liten uppvärmning när hon vikarierade för Lasse Kronér förra lördagen och det gick ju alldeles utmärkt. Hon kommer att ge den lilla extra "touchen" till BingoLotto PLUS, som blir ett bonusprogram för alla dem som köper bingolotter, säger Novamedias VD Per Ericsson.

Repris med lika stor vinstchans
Man spelar med den ordinarie lotten vars lottpris inte kommer höjas, utan lotten utvecklas.Eftersom alla inte kommer ha möjlighet att se programmet till en början, kommer det sändas en repris av BingoLotto PLUS varje söndag kl.10.00 i TV4. Vinstmöjligheterna blir ändå lika stora som under lördagen, eftersom telefonslussen är bemannad även på söndagarna.

-Vi är glada att kunna presentera BingoLotto PLUS i vår programtablå. Det blir ett spännande program och passar bra in i vårt programutbud eftersom BingoLotto engagerar så många svenskar, säger TV4 plus programchef Svante Stockselius.

Detaljerna om programmet, vinstplanen och hur man spelar kommer BingoLotto att informera om vid ett senare tillfälle.

Bingohallen – en god nyhet

2003-02-16 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ett reportage kallat "I väntan på bertil etta femma" har i hård konkurrens valts ut som ett av bidragen till Journalistförbundets antologi "Goda Nyheter".

Tina Enström och Angela Hanagarth på Nerikes Allehanda har skrivit reportaget om bingohallen Bingo 8:an i Örebro, som är en vardagsskildring där 7 personer fritt berättat om sig själva och sina drömmar.

Artikeln på nerikes.se

Ny programledare för BingoLotto

2003-02-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På lördag blir det ny programledare i BingoLotto. Lasse Kronér vill vara pappaledig en period och få möjlighet att umgås med sina barn, döttrarna Mathilda och Amalia, och hustrun Christina. Detta har varit känt på BingoLotto en tid nu.

Enligt Aftonbladet är nye programledaren Lotta Engberg, vilket Per Ericsson, vd för Bingolotto, varken bekräftar eller dementerar. Det enda som bekräftas är att det är ett tillfälligt inhopp och att Lasse Kronér kommer tillbaka.

Artikeln på Aftonbladet.se

Lila association

2003-02-02 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Vad förknippar du färgen lila med? Syren, kaffe, choklad eller BingoLotto?

Novamedia Bingolotto AB har fått avslag från PRV på sitt försök att registrera två nyanser av lila. Man fick även avslag när man överklagade beslutet till Patentbesvärsrätten.

Motiveringen löd bland annat:

"krävs mycket speciella omständigheter för att ett varumärke som består av en enstaka färg skall anses ha ursprunglig särskiljningsförmåga"

Dessutom ansåg man att BingoLottos lila färg:

"väsentligen [framstår] som en lila kulör i största allmänhet"...

Längre artikel i DN