Svenska Spel tar fram grillen

2009-06-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

Svenska SpelSvenska Spel har tagit fram grillen och startar upp sin GrillBingo igen. Chattvärdarna delar varje kväll ut mängder av fina priser som hör sommaren till, det blir inte bara tillbehör till grillen kan utlovas...  Vill du dessutom vinna lite extra semesterpengar får du se till att vinna i bingon också.

Sommar, grillat och bingo - låter som en ljuvlig kombination i mina öron

Visste du förresten att sedan Svenska Spel nylanserade 15 september så har de delat ut 3528 jackpottar till ett värde av 21,342,243 kronor. Det ger 14 jackpottar varje dag och 84000 kronor i jackpottar varje dag!!
Högsta jackpotten 641,685 kronor vanns i Nian - som delat ut tre av de fyra högsta jackpottarna.

Kanske dax att någon av de 14 dagliga jackpottarna på Svenska Spel trillar ner i mitt knä snart :-)

Svenska Spel ger oss Bingobataljen

2009-05-12 | Bingo · Skriv en kommentar 

Svenska Spel

Svenska Spel har idag lanserat Bingobataljen, en turnering i bingo som pågår fram till 26 maj. En lycklig vinnare går hem med 100,000 kronor varje dag.

Bingobataljen består av två delar - ett grundspel och ett slutspel. Grundspelet pågår varje dag mellan kl. 1000 - 2100, och då kan man utöver radvinsten vinna en bingobricka till slutspelet samma kväll. Kriteriet för att vinna i grundspelet är att bli först med en vågrät rad.

Har du vunnit finalbrickor under dagen har du alltså automatiskt en plats till slutspelet som startar kl. 21:30 samma kväll. Först med full bricka i slutspelet vinner 100,000 kronor - lika lätt som bingo!

Passa på att spela Bingobataljen hos Svenska Spel innan chansen försvinner - ses där!

Glitterbingo – 100 000 kr i jackpot!

2008-06-05 | Bingo · Skriv en kommentar 

Den 2 juni startade Svenska Spel ett tillfälligt spel kallat Glitterbingo. Glitterbingo är ett klassiskt bingo som du bara kan spela fram till 15 juni mellan klockan 07:00 och 01:00.
Glitterbingo har en jackpot som startar på 100 000 kr och för att vinna jackpotten ska du få en vågrät rad inom 9 nummer.

Dessutom anordnar chattvärdarna varje kväll en chattävling där du kan vinna ett glittrigt presentkort från Guldfynd värt 150 kr! 10 presentkort tävlas ut per kväll - ta chansen att vinna ditt, samtidigt som du kniper jackpotten så klart...

Svenska spel letar skådisar på Youtube

2007-12-03 | Bingo · Skriv en kommentar 

SvenskaSpel.se startade igår en Youtube-kanal för att hitta skådespelare till sin nästa reklamfilm. Sex vinnare kommer att klippas ihop till en film som ska uttrycka vanliga spelares spelglädje eller frustration.
SvenskaSpel.se har tidigare låtit användarna tävla om att bli rösten som ropar ut bingonummer på sajten. Nu försöker spelbolaget hitta framtidens reklamskådisar bland spelarna också.

Svenska spel letar skådisar på Youtube

Vann halv miljon på nätbingo – Svenska Spels största bingovinst

2007-10-31 | Bingo · Skriv en kommentar 

En man i Onsala vann på söndagen den största nätbingovinsten på Svenska Spels sajt någonsin. Prissumman på 579 588 kronor är troligen även rekord för nätbingo i hela landet.
- Vilken underbar känsla! Det här känns helt sagolikt, jublar vinnaren när Svenska Spel når honom på måndagsmorgonen.
Mannen, som vill vara anonym, brukar spela Bingo på nätet då och då. Han ser det som ett roligt och avslappnande nöje efter jobbet.
- Både jag och min fru brukar spela, och faktum är att hon kammade hem 32 000 på Svenska Spels nätbingo för bara någon månad sedan. Och så har vi lyckats plocka någon jackpot på 10 000 tidigare också.
För pengarna ska vinnaren satsa lite på huset och kanske investera i en husbil.

Storvinsten kom på spelet Glitterbingo. Det är ett klassiskt bingospel som har gått som kampanjspel vid olika tillfällen. Nytt för den här gången var att jackpotten startade på 100 000 kronor och började ticka därifrån. Tidigare har jackpotten varit nollställd när spelet börjat.
- Anledningen till att potten blev så stor är att det är ett väldigt populärt spel. Många spelare och många brickor gör att potten växer snabbare, berättar Lottha Burlin, försäljningschef för Bingo och Turspel på Svenska Spel.

Spela Dansbingo – tävla om en danslektion med Martin och Cissi!

2007-09-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

Alla som spelar Dansbingo under perioden 24 september – 14 oktober är automatiskt med i tävlingen. Första priset är en danslektion med de välkända TV-profilerna Martin och Cissi från Let´s Dance. Ta chansen att förbättra dansen!

Vinstplan:
1:a pris: En danslektion med Martin Lidberg och Cissi från Let´s Dance, och i priset ingår även resa och logi i Stockholm. Värde ca 10 000 kr.

2:a – 10:e pris: 300 kr att spela för, sätts in på ditt spelkonto.

11:e - 20:e pris: En CD-skiva, värde ca 150 kr.

Bingobataljen – minst 100 000 kr i slutspelspotten!

2007-04-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

Spela Bingo på ett nytt, spännande sätt! Bingobataljen spelas i två steg, först grundspel och sedan slutspel där potten är minst 100 000 kronor.

Läs vidare på svenskaspel.se

Sista bollen gav Irene 97 000 kronor!

2007-04-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

I bingoturneringen Helgturen gäller det att få full bricka inom 54 dragna bollar för att komma åt jackpotten. Irene från Stockholm klarade det på...54:e bollen! Utdelningen blev 97 170 kr!

Läs vidare på svenskaspel.se

Anna Glavenhult Sveriges nya Bingoröst

2007-03-12 | Bingo · Skriv en kommentar 

Anna Glavenhult från Göteborg. Där har ni Sveriges nya Bingoröst, utsedd av en jury bestående av Claes af Geijerstam, Kjell Alinge, Jonas Hallberg och Pernilla Wahlgren. Den namnkunniga gruppen har bestämt sig efter att ha tagit del av de många bidrag som strömmat in på SvenskaSpel.se de senaste veckorna.

Läs vidare på Svenska Spel

Clabbe och Wahlgren väljer bingoröst åt Svenska Spel

2007-02-12 | Bingo · Skriv en kommentar 

Nätbingo är det segment som ökar allra snabbast av Svenska Spels nätspel. Nu låter spelbolaget användarna tävla om att bli Sveriges nästa bingoröst. I juryn sitter bland andra Claes af Geijerstam, Pernilla Wahlgren och tv-profilen Jonas Hallberg.

Läs vidare på dagensmedia.se  

Nästa sida »