Prova PingoBingo i helgen!

2011-02-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

PingoBingo

Visste du att PingoBingo har den högsta återbetalningen av alla bingosidor? De betalar tillbaka minst 78% på alla spel och de visar öppet hur pengarna kommer att fördelas på raderna och jackpotten.

Som vanligt har de fantastiska chattaktiviteter såsom dubbla chattvinster och vänvinster, ta en titt i schemat så får du reda på när! Utöver det så bjuds det på högre jackpott i 1001, billiga brickor i Mad och 200kr garanterat på första raden i Dan varje spel!

Prova PingoBingo för en kul bingoupplevelse i helgen!

PingoBingo tar dig till solen….eller kylan

2010-11-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

PingoBingo

PingoBingo har ett bra erbjudande till alla november månad ut. Planerar du skidsemester eller hellre vill få lite värme så ska du passa på att spela bingo och få ett presentkort värt 400kr, då kan du själv välja om du ska till värmen eller kylan! Det enda du behöver göra är att spela bingo hos PingoBingo innan november är förbi - då får du ett presentkort hos SunnyRentals.com värt 400kr

Skulle det vara så att du tycker det är trevligare att stanna hemma så i kylan så kan du alltid värma dig med dubbla chattvinster, två vinnare i chatten eller en vänvinst! Annat som kan värma gott är VIP bonusar som dyker upp hela veckan och givetvis Mad med sina lätta jackpottar.

Valet är ditt - värme, kyla eller bådadera - allt är möjligt tillsammans med PingoBingo!

PingoBingo bjuder på 2 biobiljetter

2010-09-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

PingoBingo

PingoBingo firar nystarten lite extra tillsammans med Bingorama. Som tack för att du läser vårt nyhetsbrev bjuds du på 2 biobiljetter när du gör din första insättning.

Som ny bingospelare får du alltså allt detta hos PingoBingo:

  1. 100kr direkt när du registrerar dig
  2. 100% bonus på första insättningen
  3. 2 biobiljetter vid första insättningen

Erbjudandet gäller:

  • både gamla och nya prenumeranter av nyhetsbrevet
  • bara om du registrerar dig via länken i nyhetsbrevet
  • under september 2010 så det gäller att vara snabb!

Du kan starta din prenumeration genast i rutan uppe till höger

PingoBingo

2010-09-02 | Bingo · Skriv en kommentar 

PingoBingo

PingoBingo är en nygammal bingohall (hette tidigare NoesisBingo) som nyöppnat. De erbjuder ett flertal olika 75 och 90-bollars bingospel, chattspel samt mängder med sidospel, skraplotter, keno med mera. Som bingospelare är det lätt att förstå hur allt funkar och att komma igång med sitt bingospelande, de har dessutom en föredömligt enkel registrering - välj bingoalias, lösenord och plita ner e-postadressen - sen är det bara att vinna!

Att de sedan har bingovärldens coolaste pingvin som maskot får de ett extra plus för :-)

För att ytterligare förenkla starten får du som nyregistrerad 100kr att spela för och 100% bonus på din första insättning - testa PingoBingo idag du också!