Bertil Bingo – vårt val i november

2008-11-02 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo har valts till november månads bingohall här på Bingorama med motiveringen:

En bingo som är lätt att komma igång med, lätt att hålla koll på och lätt att tycka om. Helt enkelt en bra bingo online - speciellt för nybörjare som får en bra start, men även för de som spelat längre finns här nåt att fastna för.

Läs gärna vår recension av Bertil eller besök Bertil Bingo för att spela deras bingo direkt

Expekt Bingo – vårt val i september

2008-09-02 | Bingo · Skriv en kommentar 

Expekt har prisats tidigare i år och nu är det dags igen - de har valts till september månads bingohall här på Bingorama med motiveringen;

Med ett otroligt bra upplägg som gör det lätt att komma igång erbjuder Expekt Bingo en härlig spelupplevelse alldeles oavsett vilken form av spel du föredrar. En suverän bingo och alldeles lysande sidospel tillsammans med det härligt lekfulla draget att använda olika kändisar som bingoutropare gör Expekt Bingo till en månadens bingovinnare!

Läs gärna vår recension av Expekt Bingo eller besök Expekt för att spela deras bingo direkt

MamaMia Bingo – vårt val i augusti

2008-08-03 | Bingo · Skriv en kommentar 

Månadens bingohall i augusti blir MamaMia Bingo som dykt upp likt en raket på den svenska bingohimlen. Sedan de lanserades i april har antalet medlemmar ökat konstant och därmed även de vinster du som bingospelare har chansen att vinna

Med suverän support och riktigt bra bonusar var det ett ganska enkelt val denna första gång som månadens bingo skulle utses.

Ett stort grattis till MamaMia Bingo!!

Läs gärna vår recension av MamaMia Bingo eller besök MamaMia Bingo nu direkt