Fredagbonus och mer hos Mama Mia Bingo

2012-02-03 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

Idag är det fredag vilket innebär fredagsbonus hos MamaMia Bingo. Just idag får du 100kr extra på en insättning - gratis bingo bonus smakar alltid gott ;)

Under denna weekend kan du dessutom se fram emot:

 • Förkväll och Fredagskulorna på fredag
  Förkväll, numera en klassiker, där det gäller att gissa en kändis. Sen gäller det bara att ha rätt och vara snabb så kan det bli extra tillskott på kontot!
  Fredagskulorna är ett nytt chattspel där man ska välja tal och har chans att vinna utifrån dessa. Det finns 20 kuor att välja mellan när man vinner och i alla kulor finns ett belopp som går direkt till ditt konto. Det finns dessutom lite andra överraskningar i en del av kulorna....
 • Tripp, trapp, trull! och Färgchansen på lördag
  TTT leder till att det blir supermånga chattspelsvinster, så där gäller det att hålla sig framme!
  Färgchansen, ännu en klassiker, ger dig möjlighet att kamma hem ganska mycket pengar att spela för. Mur mycket? Det beror på hur långt du kommer...
 • Supertrav och Söndagsmys avslutar helgen
  Söndagsmyset är veckans bästa bingo - lite mer avslappnat och skönare än alla andra dagar! Kolla in du också

Ska du spela bingo på nätet så ska du spela bingo hos MamaMia Bingo!

MamaMia Bingo firar in 2012

2011-12-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo bjuder in till nyårsfest och det börjar bra - alla får 100 % bonus upp till 150 kr på en insättning. Sedan fortsätter det i rasande takt med en massa roligheter, eller vad sägs om att minnas 2011 i Förkväll. I detta nyårsquiz gäller det att ha koll på året som gått för gär kommer det dyka upp frågor om allt mellan himmel och jord. Det blir frågor om bingo, världen i stort och smått. 400kr vinst för den som minns mest och bäst!

Om inte quiz är din starka sida så kanske Fredagskulorna kan passa bättre! Fredagskulorna är ett nytt chattevent som fungerar ungefär som pengachansen. Man anmäler 2 B tal, 1 N tal och 2 O tal. Exempelvis *FREDAGSKULORNA* 1 5 36 67 74. Det kommer att finnas 20 kulor att välja mellan vid vinst. I varje kula gömmer sig ett belopp som betalas ut till ditt spelkonto. Utöver pengar finns det även små överraskningar i vissa kulor. Dessa överraskningar kan variera - likt ett Kinderägg vet man aldrig vad som väntar!!

På Nyårsdagen håller Kalle och Olle nyårsfest i chatten. Det blir chattfest mellan 9-14 där det dyker upp en massa roliga tävlingar och events.

Kika förbi MamaMia Bingo du också!

Bingo med Weise

2011-07-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo fortsätter torsdagskvällarna med TV-legenden (och snart bingo-legenden) Arne Weise. Det är nu länge sen jag spelade bingo och deltog i frågesporten med Arne, men ikväll tänkte jag att det skulle bli av igen!

Som vanligt är det i Arne Weises eget bingorum kl 17-18 som 4 vinnare skall utses, 4 bonusvinster delas ut och så Arnes egna lilla jumbopris så klart!

Vi ses hos MamaMia Bingo ikväll hoppas jag!

PS. Imorgon fredag blir det 100kr bonus så bingokvällen blir lite längre ;)

Med MamaMia Bingo till Gran Canaria

2011-06-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo har äntligen släppt biljetterna till årets Gran Canaria-resa och bokningarna bara strömmar in. Mer än 20 platser är redan bokade så om du vill vara en av alla som hänger med är det hög tid för dig att skicka in just din anmälan. Vem kan motstå härlig frukostbingo vid poolen och sedan lite avslappnande vattengympa? För att läsa mer om årets häftiga bingoresa besöker du bloggen hos MamaMia Bingo.

Skulle det mot förmodan vara så att du struntar i bingoresan så kan du som alltid spela bingo hos MamaMia Bingo som vanligt ;-)
Du missar väl inte Söndagsmyset - veckans givna avslutning!!

Veckan hos MamaMia Bingo

2010-11-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo har några vanor som vi bingospelare kan glädjas åt, eller vad sägs om... Bonusonsdag, Weisetorsdag, Bonusfredag, Marathonlördag och Söndagsmys :-)

Just denna vecka innebär det 50% bonus på onsdag, 4 vinnare av Arnes kluriga frågor på torsdag, 100% bonus på fredag, 100kr chattvinster i Marathon på lördag och veckans skönaste stund med söndagsmyset. Utöver allt detta finns ju även Pengachansen, dolda radvinster, Turnering i Trio, Förkväll, Supertrav o allt annat roligt som förgyller ens tillvaro

Alla dagar är bingo-dagar, men vilken MamaMia-dag är din favorit?

MamaMias fredags bingo

2010-11-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo ställer till med en fantastisk fredag - som alla fredagar brukar vara hos MamaMia. Man börjar med att erbjuda fredagsbonus! Du får 100 % bonus upp till 200 kr på en insättning!

Dessutom - Förkväll! MamaMia Singing Bee! Chattvärden skriver ut en del av en låttext med en lucka i texten. Där fattas ett ord och din uppgift blir att så fort du bara kan, skriva ut det rätta ordet i chatten. Exempelvis: "I hear jerusalem _____ a ringing, roman cavalry choirs are singing" Svar: Bells. Det är endast tillåtet att skicka in ett svar per person och text så tänk efter en gång extra innan du skickar in. Den som först svarat rätt vinner 10 kr att spela för och samlar en poäng. De tre spelare som har flest poäng vid spelets slut belönas med 400 kr, 200 kr och 100 kr att spela för.
Tävlingen pågår mellan kl. 16:00-17:00 i Club60. Lycka till!

Dessutom – Pengachansen! På fredagar lottas det ut kontanter av olika belopp. Lyckas du vinna chattspelet får du välja en lucka att öppna. Summan som finns där i betalas omgående ut till ditt spelkonto. En alldeles ypperlig chans att kamma hem lite extra shoppingpengar inför helgen.
Tävlingen pågår i chatten mellan kl. 18:00-00:00.

Trevlig fredagskväll!

MamaMia Bingo bjuder på roliga timmen

2010-10-01 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo har återinfört Roliga timmen som en del av fredagens Förkväll. Mejla in din roligaste historia till support@mamamiabingo.com så har du chansen att vinna en liten slant om just din historia presenteras i chatten. Dessutom förlänger du livet på dina medspelare - en vinst så god som någon :)
Andra saker som är roliga med fredagen är att du får 100% bonus och möjligheten att spela Pengachansen där du får välja mellan 10 lådor med olika belopp som vinster

På lördag blir det lite Twist (and shout när du vinner) och Skattjakt. Skattkartan innehåller 12 skatter av varierande värde, troligen varken guld eller diamanter...

Bingohelgen hos MamaMia Bingo avslutas med Supertrav och Söndagsmys - bingo när det är som trevligast!

Måndagsbonus med MamaMia Bingo

2010-09-13 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo firar att veckan startat och ger alla som idag måndag sätter in 200kr eller mer en härlig bonus på 50kr - varje gång!

Extraslanten kan passa bra att ha när det drar ihop sig till TRIO-timmen 14-15 där det koras tre vinnare i varje spel eller kanske till kvällens Kvällsmarathon med dubbla vinster.

MamaMia Bingo låter alla bli globetrotters

2010-09-02 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo låter alla bli globetrotters under fredagens Förkväll. Istället för att gissa kändisar gäller det att ta fram sina omvärldskunskaper och så tidigt som möjligt knäcka vilken plats CM söker - snabbt svar = mer cash!
Lite senare under kvällen har du chansen på någon av de 10 hemliga lådorna - alla innehållandes en okänd summa pengar!

Dessutom bjuder fredagen på bonus - 100% upp till 150kr

Under lördagen blir det Dubbla Chattspelsvinster och Skattjakten, som denna helg innehåller 12 nedgrävda skatter över hela världen värda upp till 1000kr. Söndagen innebär numera klassiska Supertravet och Söndagsmys i Trio innan helgen övergår i ny vecka. Men sörj inte att vecka startar om för hos MamaMia Bingo får du 50kr varje gång du sätter in 200kr - men bara på måndagar. Gör det måndagar till veckans bästa dag månne..?

MamaMia Bingo hälsar Arne åter

2010-08-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo har äntligen Arne Weise tillbaka, mycket efterlängtad!! Du kan träffa honom på torsdag 17:00 när han drar igång sin frågesport där du har chansen att vinna några av Arnes fina vinster.

På fredag blir det 100% bonus upp till 200kr och dessutom veckans mest populära event - Pengachansen! Vad gömmer sig i Din låda?

Nästa sida »