Ladbrokes svenska vinnarvecka

2009-11-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes Bingo

Ladbrokes har haft en fin vecka med hela fyra svenska storvinnare i casinot. Thomas från Kalmar vann hela 280 000 kr på Cyberstud poker och Helena från Stockholm var inte långt efter med 255 640 kr på bonusspelautomaten "What on Earth". Spelare från Stockholm och Enviken tog också hem en vinst på närmare 80 000 kr var.

Är det bingons tur för storvinster i helgen då kanske...

Gratis midnattsbingo

2009-08-21 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes Bingo

Ladbrokes bjuder alla på mysig bingo vid midnatt. Du kan spela gratis vid midnatt under deras bingohelger från fredag till måndag, fram till den 7 september. Prispotterna har ett värde av upp till 450 kronor och spelen pågår från midnatt till kl 02.00.

Ta med dig täcket och mys med gratis bingounderhållning. Vilket pyjamasparty Ladbrokes ordnar!!

Ladbrokes minispel

2009-08-21 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes Bingo

Har du provat minispelen på Ladbrokes Bingo? Om svaret är nej så har du missat mycket skoj! Du kan spela minispelen när du väntar på nästa bingospel och även under tiden du spelar bingo.

Ladbrokes erbjuder dessutom en härlig överraskning till dig denna helg. Om du spenderar minst 100 kronor på valfritt minispel mellan fredagen den 21 augusti och måndagen den 24 augusti, så får du 150 kronor i BONUS!

Passa på att testa Ladbrokes minispel i helgen du också - vem vet, det kanske blir "bingo"...

Ladbrokes nya expert på bingo

2009-07-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes nya expert på bingoEn äldre dam i England blev bannlyst ifrån sin lokala bingoförening efter att ha arrangerat en resa till en rivaliserande bingohall. Mecca bingo som äger över 100 bingohallar gick till och med så långt att man portade henne på livstid ifrån alla deras lokaler, för så kallat antisocialt bingobeteende.

Niklas Zintio, Bingo Affiliate Manager på Ladbrokes:
- När Mrs Clemsons olyckliga situation kom till vår vetskap kunde vi inget annat göra än att agera. Det kan tyckas drastiskt, men i det här fallet är deras lojala kund vår vinst och Mecca bingos förlust. Med all den bingokunskap som Mrs Rose har, kommer hon att vara en ovärderlig tillgång för Ladbrokes.

Som en del i sponsringen har Ladbrokes bingo nu gett Rose en splitter ny laptop, samt en upphottad Ladbrokes el-skoter. Utöver detta får hon dessutom pengar insatt på hennes bingokonto varje månad så att hon kan spela gratis. I utbyte kommer Mrs Rose som spelat bingo i över 50 år bidra med sin kunskap och agera som expert på nya kampanjer och spel.

Mrs Rose uttalade sig:
- Jag kan inte förstå deras godhet – jag är helt överväldigad. Jag har bara inte fått en chans att spela mer, utan har ett nytt jobb vid 76 års ålder. Jag antar uttrycket stämmer, det finns inget ont som inte för något gott med sig. Jag kommer fortfarande kunna spela, samt att jag gläder mig till att kunna ge mig ut på min nya el-skoter för träffa mina vänner och sprida Ladbrokes bingo budskapet.

Ladbrokes bjuder på gratis bingo

2009-06-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes BingoLadbrokes bjuder på gratis bingo 6-7 juni mellan klockan 18-20.
Har du markerat dagen och tiden i kalendern, för det har jag!!

Allt du behöver göra är att besöka Ladbrokes hemsida och logga in på Salongen, som är ett av Ladbrokes svenska bingo rum. Mellan klockan 18-20 är vartannat spel gratis, så du behöver inte använda dina egna pengar om du bara vill testa bingo. Gratis spel men riktiga vinster!!
 
Hos Ladbrokes finns något för alla bingoälskare! Vill du ha mönsterbingo eller variantbingo, många bingobollar eller något färre, dyra eller billiga bingobrickor...?

Allt finns och är möjligt hos Ladbrokes bingo!

Ladbrokes Bingo blir större och bättre

2009-03-05 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes BingoEfter att flera bingorum slagits samman kan Ladbrokes Bingo nu erbjuda större garanterade jackpottar och dessutom möjligheten att spela bingo dygnet runt - med brickpriser från bara 1 krona och uppåt!

Bingo Salongen är öppen dygnet runt  och har en garanterad jackpott på minst 60 000 kronor.
Bingo Ateljén är öppen 1700-0030 och har garanterade prispengar på 20 000 kronor.

Ladbrokes Bingo firar sammanslagningen genom att erbjuda alla bingospelare en matchningsbonus på 100 kronor. Gör en insättning och spela för 100 kronor innan söndag den 8 mars så får du 100 kronor i bonus.

Gratis bingo hos Ladbrokes på lördag

2009-02-13 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes BingoLadbrokes Bingo kan du spela gratis Mönsterbingo mellan klockan 20.00-23.00 den 14:e februari. Sammanlagt ger de bort över 6000 kronor i prispengar så surfa förbi Ladbrokes istället - du har inget att förlora men allt att vinna!

De sämsta raggningsreplikerna!!??
Tror du att du har varit med om tidernas sämsta raggningsreplik? Nu är det dags att ta reda på det. Ladbrokes korar just nu sämsta raggningsrepliken och allt du behöver göra för att ha chans att vinns är att mejla din värsta replik  till quiz@Ladbrokes.com
De tre bästa insändarna att belönas med 500 kronor att spendera fritt på Ladbrokes Bingo!

200kr i bingobonus hos Ladbrokes

2008-10-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

Eftersom bingo är dubbelt så roligt online ger Ladbrokes dig 200 kr tillbaka för de första 100 kr du sätter och spelar för i deras bingo. Allt görs i tre enkla steg:

1. Registrera ett konto
2. Gör en insättning
3. Välj ditt bingoalias

Förutom bingo så kan Ladbrokes erbjuda dig en kavalkad av andra spel - varför inte prova??

Gratis bingo med Ladbrokes

2008-10-07 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes Bingo

Mellan den 8-12 oktober kan du spela GRATIS bingo hos Ladbrokes. Varje kväll kl 21.00 – 22.00 ligger det 250 kr i prispotten på alla bingospel – och brickorna är gratis! Du spelar gratis bingo i rummet Ateljen där du spelar rolig Mönsterbingo!

Superjackpot hos Ladbrokes Bingo

2008-09-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes Bingo

Onsdagen den 1 oktober växer Ladbrokes Bingo Superjackpot till hela 150,000 kr! Jackpotten börjar sedan spelas på 48 utrop och ökar sedan varje dag klockan 19:00 med en boll till maximalt 57 utrop där den spelas tills det finns en vinnare - någon måste alltså vinna! Superjackpotten hittar du inne i Salongen där du spelar Variantbingo.

Är det din tur att bli en vinnare hos Ladbrokes Bingo??

Nästa sida »