Bingon.com ger dig 300% Megabonus

2012-01-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com ger 300% i bonus på din första insättning! Det betyder att de välkomnar dig med minst 300 kr GRATIS. Detta är ett exklusivt erbjudande som är tidsbegränsat och gäller bara fram till 7 februari.

Om du t ex väljer att sätta in 100 kr har du hela 400 kr att spela med (100 kr + 300 kr extra).

Denna välkomstbonus kan du använda både i bingo och i minispelautomaterna i bingorummen.

Ju mer du sätter in desto högre blir din bonus! Du kan få upp till 2 000 kr i bonus på första insättningen.

Insättning Bonus du får Du har att spela för
100 kr 300 kr 400 kr
200 kr 600 kr 800 kr
500 kr 1 500 kr 2 000 kr

 

Om du redan är en lycklig bingospelare hos Bingon.com eller vill göra en extra insättning så får du 75% bonus på alla följande insättningar.

Hos Bingon.com kan du spela såväl 90- som 75-bollars bingo och inte minst så finns 2 bingorum där du kan spela gratis bingo hela dagen. Därutöver finns spelautomater, bordsspel, videopoker och andra roliga spel när du känner för lite extra action utöver bingo!

Ta vara på möjligheten och  gör din första insättning idag!

Bingon tripplar poängen

2011-12-09 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com ger nu alla sina spelare tre gånger så många poäng vid spel på deras spelautomater. De har ett stort utbud av automater och minispel - från klassiska enarmade banditer till slots med 1, 5, 9 och 20 linjer. Du kan enkelt spela på över 40 olika, spännande och roliga automater och 9 olika mini-slots i bingorummet.

Erbjudandet gäller t o m onsdag 14 december.

100 poäng motsvarar 1 kr i bonus. Bonus kan användas i både bingo och minispelen.

Snurra på hjulen och lycka till!

Bingon.com – 350% plus 100% bonus månaden ut

2011-08-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com välkomnar alla nya bingospelare med hela 350% i bonus när du gör din första insättning. Om du t ex väljer att sätta in 100:- får du hela 450:- att spela med (100:- + 350:- gratis). Denna välkomstbonus kan du använda både i bingospelen och i minispelen.

Ju mer du sätter in desto högre blir din bonus! Du kan få upp till hela 2 000 kr i bonus på första insättningen. Ta vara på möjligheten och gör din första insättning idag!

Som om inte det vore nog så får du även hela 100% i bonus varje gång du gör en insättning hos Bingon.

Detta är två exklusiva erbjudanden som bara gäller t o m 31 augusti!

Missa inte detta fantastiska erbjudande. Du kommer alltså att få dubbelt så kul för pengarna hos Bingon.com!!

Vinn juicepress med Bingon.com

2011-07-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com har nu ett riktigt saftigt uppfriskande sommarerbjudande! De ger bort två superlyxiga juicepressar som de lottar ut bland alla som spelar spelautomaten Fruit smoothie.

Du behöver bara snurra på hjulen på spelautomaten Fruit smoothie för att delta i dragningen - enklare än så blir det inte!! Erbjudandet gäller till onsdag 3 augusti. Ju fler gånger du spinner hjulen desto större vinstchans har du. Lycka till!

Hur hittar jag Fruit smoothie?
1. Logga in på Bingon.com
2. Välj Alla Spel i menyn
3. Fruit Smoothie finner du under Slots 20 linjer-rubriken

Bingon.com ger otroliga 3×200% bonus

2011-07-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com ger alla nya spelare massor av extra bonus, eller vad sägs om att få 200% bonus på dina 3 första insättningar. Ja, du läste rätt - man får 200% extra bonus på 3 insättningar. Om du gör maxinsättningar så kan du få upp till 6000kr extra!! Inte nog med att du får en sån enorm bonus de första gångerna, utan på alla följande insättningar får du 75% extra på det du sätter in. Ju mer du sätter in, desto mer gratispengar får du!

Bingon.com har länge varit en riktig bonus-favorit bland bingospelare inte bara för deras bonusar, utan även för att de erbjuder en bra bingo med roliga bingospel och dessutom en hel del bra sidospel när man vill göra annat än att spela bingo.

Fira Nationaldagen med Bingon.com

2011-06-06 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com ger alla coola bingospelare chansen att visa sig lite extra stolta och glada på Nationaldagen. De lottar ut t-shirts med trycket "Jag älskar Sverige". För att ha chansen att vinna en T-shirt behöver du bara göra en insättning på 200 kr eller mer hos Bingon idag måndag den 6 juni. Missa inte möjligheten att bli en av vinnarna!

Du vet väl att du alltid får 50% på insättningar hos Bingon.com och att du som ny spelare får hela 200% - prova idag, du kommer bli nöjd!!

Bingon.com lottar ut presentkort på H&M

2011-04-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com har en liten specialare så här i början av månaden: Om du gör en insättning på 200 kr eller mer senast torsdag 14 april så är du automatiskt med i dragningen av 6 presentkort från H&M med ett totalt värde av 3000kr

Visst skulle det vara roligt att få ge sig ut på en shoppingtur och inhandla en massa nya fräsha kläder? Ännu bättre skulle det väl vara om du slipper betala för kalaset! Bingon.com ger dig möjligheten att välja och vraka från H&M helt gratis. Missa inte chansen att förnya din garderob!

Varje insätting på 200 kr eller mer ger dig en lott i dragningen så ju fler insättningar du gör desto större chans har du att vinna ett presentkort!

Om du missat det så kan vi dessutom berätta att Bingon.com nu välkomnar nya spelare med hela 200% bingobonus på första insättningen. Om du sätter in 100 kr får du 200 kr helt GRATIS i välkomstpresent och du har sen alltså 300 kr att spela för. Du kan få upp till 2 000 kr i bonus vid första insättningen. Ju mer du sätter in desto högre blir din bonus! Du kan göra vad du vill med vinster från bonuspengar. Lycka till och tveka inte att göra första insättning i dag!

Bingon.com + Ukash ger 25% extra bonus

2011-02-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com ger 25% extra bonus till alla som använder Ukash för insättning, men bara fram till onsdag 2 mars så det gäller att snabba på om man vill nyttja detta!

Eftersom Bingon.com redan är givmilda med bonus så innebär detta att du på första insättningen får hela 175% extra och på alla andra insättningar får du 50% i bingobonus. Men bara om du använder Ukash!

Vad är då Ukash och hur får jag fatt på det? Ukash innebär att du betalar en summa och i utbyte får en kod som du kan använda för att sätta in pengar. På så sätt slipper du använda ditt kreditkort på nätet eller krångla med Internetbank. Du kan köpa Ukash hos bl.a. Pressbyrån, 7eleven och i Payzone-terminaler eller online hos Ukash.com

Kom ihåg! 25% extra bonus hos Bingon.com gäller bara till 2 mars och när du använder Ukash

Prova idag! Ett enkelt sätt att betala och få mer för pengarna!!

Bingon.com hjälper dig att bli FIT

2011-01-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com vet att det är populärt att starta det nya året med lite extraträning efter all god julmat och erbjuder nu en perfekt lösning - träna med Nintendo Wii + Wii Fit Plus!!

Helt plötsligt blir det roligt att träna! Wii Fit Plus erbjuder 50% fler övningar och spel än i Wii Fit samt andra nya funktioner och förbättringar. Wii Balance Board och spelkonsol medföljer! Bland många olika övningar kan du t ex träna aerobic och yoga.

Alla spelare som gör en insättning på 200kr eller mer innan 20 februari har en chans att vinna detta. Varje insättning räknas som en lott i dragningen så ju fler insättningar, desto större vinstchanser.

Inte nog med att det är roligt att spela bingo hos Bingon.com, de har ständigt dessa olika erbjudanden och bonusar som gör det extra fördelaktigt att spela hos dem - har du provat ännu?

Bingon.com ger alla 15% extrabonus

2010-12-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com ordnar ett riktigt bra slut och en riktigt bra start på nya året genom att ge dig 15% extra på alla insättningar mellan 29 december och 2 januari. Denna extrabonus ges utöver de vanliga insättningsbonusarna. Mer gratispengar att ha bingokul för!

Nästa sida »