Spela BingoLotto på nätet och få gratis Bingolott

2010-04-21 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

BingoLotto bjuder på jackpotkväll denna söndag och det utlovas vinstregn med kontanter i stora lass. Nu har du chansen att få en gratis Bingolott till denna vinstrika afton.

För att få din lott behöver du sätta in och spela bingo på nätet för 100 kr.

Häng på in i spelhallen hos BingoLotto och värm upp inför söndagens program som startar 19.00 i TV4 Plus.

Lämna kylan och snön – tävla om resor till värmen

2010-02-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Hos BingoLotto kan du varje dag till och med söndag tävla om totalt fem resor till värmen värda 5 000 kr styck. Allt du behöver göra för att kvalificera dig är att få bingo någon gång under dagen. Varje dag är det en ny tävling, så det finns anledning att spela varje dag.

Dagen efter att du har fått bingo så kommer du få ett meddelande i spelhallen. I meddelandet finns en e-postadress till vilken du skickar in en motivering. Bästa motivering vinner ett presentkort på en resa värd 5 000 kr. Plats 2-10 belönas med 100 kr att spela bingo på nätet för. Så enkelt är det!

Klart du ska vinna en resa hos BingoLotto!!

Hitta det hemliga ordet och vinn härliga priser

2010-02-13 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Alla Hjärtans Dag närmar sig och BingoLotto har en spännande tävling där du kan vinna härliga priser. De har gömt åtta hjärtan runt om på sajten som tillsammans bildar ett ord som har med Alla Hjärtans Dag att göra. Hjärtan kan finnas gömda överallt på sajten eller i spelen.

Hitta det gömda ordet och du kan vinna pengar att spela bingo på nätet för, choklad och biobiljetter. Tävlingen pågår till den 14/2 hos BingoLotto på nätet. Lycka till!

BingoLotto ger dig pengar!!

2010-02-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

BingoLotto verkar ha blivit tokigt - de ger dig faktiskt pengar!! Fram till 12 feb får du 5kr varje dag som du loggar in. När du ändå är inloggad kanske du ska passa på att nyttja 5-kronan till någon av deras jackar som går ut i stort sett varje dag. Ena dagen är det Xtrajacken och nästa kanske 90-bollars som gör någon lycklig

Ska det bli du som kniper nästa storvinst på BingoLotto?

Bonusdags hos BingoLotto

2010-02-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

BingoLotto på nätet har varit trevligt på sistone - vinsterna och jackpottarna har fullkomligt öst ner. Sedan Xtrajacken drog igång (som visat sig vara ett superlyckat spel) har massor av glada spelare på nätet vunnit. Inte nog med det. häromdagen gick en fantastisk 90-bollars jackpot ut på nästan 70 000kr!

BingoLotto vill fortsätta detta lyckosamma vinstregn och gör det genom att ge dig 100kr att spela bingo på nätet för! Allt du behöver göra är att sätta in och spela bingo på nätet för 100kr så får du 100kr bonus direk.

För såväl gamla som nya kunder gäller:
Sätt in och spela bingo på nätet för 100 kr innan den 5/2 klockan 24.00.
Då får du ytterligare 100 kr att spela bingo på nätet för.

Tack för det BingoLotto!!

Bli bingoutropare på Bingolotto.se

2010-01-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Vill du bli bingoutropare åt BingoLotto på nätet? Nu har du chans att göra just din röst hörd i deras spännande tävling som nyligen startat. De söker en bingoröst till bingospelet Jackpot och det kan bli du som tar över Lottas roll som bingovärd i en hel månad.

För att delta
Ring 031-345 90 40 och följ anvisningarna. Du ska sedan prata in frasen: Bertil 12, Ivar 20, Niklas 43, Gustav 59, Olof 73 och avsluta med Bingo!

Sen kanske det blir du som sköter siffrorna hos BingoLotto i en månad

Bingokryssning med bonus

2009-08-21 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Som vi skrivit tidigare så kommer höstens bingokryssning med Lotta Engberg att gå 2 november. Om du bokar före 15 september får du dessutom 100 kronor i bonus att spela för hos BingoLotto, så var snabb att boka för att vara säker att få plats - och dessutom få lite härlig bonus!!

22 timmar ombord på Birka Paradise med massa trevlig underhållning och så en massa bingo så klart!!

Bingokryssning med Lotta Engberg

2009-08-06 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

BingoLotto lättar ankar igen! Nu är det dags att boka in sig på hösten roligaste resa - Bingokryssning med Lotta Engberg. Den 2 november avgår båten!

Efter vårens succé är det dags att lätta ankar igen: den 2 november avgår Birka Paradise tillsammans med Lotta Engberg och 1 200 passagerare. Det blir 22 timmar av nöje: massor av bingo, härlig underhållning och roliga tävlingar med unika vinster. Vill du åka med?

För att boka Bingokryssning ringer du till Birka på telefonnummer 08-702 7230 och uppger kod: BingoLotto. Det finns olika prisklasser på hytterna - från 483 kronor inklusive trerätters meny och frukost - så denna gång väljer du själv vad som passar dig bäst.

PS. Augusti har börjat bra hos BingoLotto, 3 högvinster har gått ut och just nu är SuperJacken värd över 40.000 kronor

Största jackpotten i Sverige på nätbingo

2007-05-13 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

483 123 kronor. Så mycket var jackpotten i BingoLottos Guldjacken uppe i när en kvinna från Malmö plockade hem den. Det är den största jackpott-vinsten i ett svenskt bingospel på nätet – någonsin.
Den tidigare högsta vinsten på nätbingo i Sverige låg på 100 000 kronor. Men nu är alltså det rekordet spräckt med råge. Det populära bingospelet Guldjacken på bingolotto.se hade uppnått nästan en halv miljon kronor – 483 123 för att vara exakt – när en kvinna från Malmö spelade hem hela summan. Och det var en utstakad strategi som låg bakom vinsten.

- Mina brickor väljer jag med omsorg, säger den lyckliga och tagna vinnaren. Jag har två favoritsiffror som måste finnas med – en taktik som gått hem flera gånger tidigare. Jag började spela när potten låg på 200 000 kronor, var inne på bingolotto.se regelbundet och nu har jag kammat hem hela vinsten. En vinst som alltså slutade på rekordstora 483 123 kronor.

- Det är jättekul att vi äntligen fått en riktig storvinnare på bingolotto.se. I och med den här rekordvinsten visar vi att vi är ytterligare ett steg närmare vårt mål att bli störst i Sverige på bingospel på nätet, säger Hans Sahlin, vvd på Folkspel.

Yvonne nöjd med andraplatsen i Bingo-SM

2007-05-03 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

– Det var mer nervöst än när jag körde upp för körkortet!
Det säger Yvonne Löfgren Malm efter helgens andra plats i Bingo-SM.
Yvonne Löfgren Malm, som till vardags jobbar på Ica i Sandviken, gillar att spela bingo.
– På somrarna blir det en hel del. Men Bingolotto är inte riktigt min grej.
Trots det är hon inte orutinerad när det gäller att vinna på Bingolotto. Tvärtom. För ganska exakt sju år sedan fick Yvonne nämligen bingo, hon ringde och kom fram. I andra änden fanns Loket.
– Jag vann en låda. Den innehöll ett dammsugarmunstycke och en resa till Italien. Resan blev inställd men jag fick 15 000 i resecheckar. Det var trevligt, berättar Yvonne.

Läs vidare på nwt.se

Nästa sida »