Full Bricka – Skåne i fokus

2008-11-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

Denna vecka presenteras Skåne i Full Bricka och programmet ser ut enligt följande:

Tisdag 4 november
På tisdagar bjuder James Ebbezon från Fiskekrogen i Göteborg på middagstips. Denna tisdag tillagar han en skånsk gåsamiddag, vilket innebär knaprigt gåsbröst med rödkål, brysselkål, katrinplommon och äpple. Till det bjuder han på gräddsås och stekt potatis.

Onsdag 5 november
På onsdagar fokuseras på dialekter, ortsnamn och historia. Jenne Nilsson, ortnamnforskare vid Institutet för språk och folkminnen, finns på plats hos Harald för att berätta om den skånska dialekten.

Torsdag 6 november
På torsdag är Viveca Lärn på besök i studion och bjuder på trevliga samtal mellan bingospelen.

Fredag 7 november
På fredag bjuder C-M Carlsson på reggae rotad i den skånska myllan: Peps Persson besöker Full bricka och veckans inslah med David Lega visas 

Full Bricka visas varje tis-fre klockan 13:30 i TV4!

Full Bricka har premiärvecka

2008-09-30 | Bingo · 2 kommentarer 

Denna vecka är det äntligen premiär för Full Bricka - vardagsbingo med Harald Treutiger i TV4. Varje vecka kommer programmen att hängas upp kring ett landskap, och först ut är Bohuslän. Här är lite kort över vad som händer under premiärveckan.

Tisdag 30 september
Tisdagar innebär bl.a. lite matlagning och på tisdag gästas vi av kockar från välrenommerade Fiskekrogen som bjuder på olika sillinläggningar och äkta bohusländsk äggost.

Onsdag 1 oktober
På onsdagar fokuserar vi på dialekter, ortsnamn och historia. Gästar oss i studion gör Annika Nordström, etnolog och folklivsforskare samt musikgruppen The Fantastic Four (www.fantasticfour.se).

Torsdag 2 oktober
På torsdag hälsar Lotta Engberg från storasyster BingoLotto på.

Fredag 3 oktober
Snart helg! På fredag dyker Bengt-Erik "Professorn" Larsson upp och pratar trav, vi tar en titt på vad som händer i BingoLotto på söndag och vi visar ett inslag med David Lega som pratar motivation i livet.

Full Bricka spelas varje tis-fre klockan 13:30 i TV4!

Full Bricka – premiär för varje-dag-bingo med Harald Treutiger

2008-09-18 | Bingo · 14 kommentarer 

Tisdag den 30 september är det premiär för Folkspels nya produkt Full Bricka. Ett TV-program för alla som älskar att spela bingo. Programledare är Harald Treutiger och han utlovar inte bara spännande bingospel. Det blir också ett program med gäster, aktualiteter och överraskningar. Precis som BingoLotto, som också är en Folkspelsprodukt, går allt överskott från lotteriet till föreningslivet .

Full Bricka är Folkspels höstsatsning på bingospel i TV. Varje vecka - tisdag till fredag - drar bingospelet igång och det är ingen mindre än den välkända profilen Harald Treutiger som ska lotsa tittarna genom spel och nöje.

- Att spela bingo är oerhört populärt och uppskattat av många människor och här får de möjlighet att göra det varje dag via TV. Ibland har vi med aktuella gäster och återkommande inslag för att lyfta regionala och lokala särarter. Det kan exempelvis handla om olika maträtter, ortsnamn eller dialekter. Att spela "Full Bricka" innebär dessutom att man gynnar svenskt föreningsliv eftersom allt överskott från lotteriet går till föreningar och klubbar, säger programledaren Harald Treutiger.

Bingo spelas vid tre tillfällen i programmet och målet är att få en full bricka, det vill säga fylla ett 25-nummersfält. Dessutom har Harald laddat upp med "hemliga vinster" för de tittare som får bingo och har möjlighet att ringa in.

Full Bricka startar tisdag den 30 september och höstsäsongens finalsändning är fredag 19 december 2008. Programmet sänds i TV4 mellan 13.30 - 14.30, tisdag - fredag varje vecka.