Aktuella erbjudanden – Bingorama Nyhetsbrev

2010-09-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingorama

Kanske du redan är prenumerant på vårt nyhetsbrev - om inte passa på att bli det! I nyhetsbrevet erbjuds:

 • lite speciella bingonyheter
 • erbjudanden från bingohallar vi skriver om
 • tävlingar som bara prenumeranter får delta i
 • annat smått och gott :)

Så här enkelt är det att få nyhetbrevet skickat till din mejladress:

 1. Fyll i din e-postadress i rutan till höger
 2. Kolla din inbox och klicka på länken för att bekräfta att du vill bli prenumerant
 3. Kolla din inbox igen för du har just fått ett första nyhetsbrev med några erbjudanden

De erbjudanden som presenteras just nu är

 • 100kr + 100% bonus + 2 biobiljetter från PingoBingo
 • 200kr + 200% bonus från TrendyBingo
 • 400% bonus från BingoDay

Biobiljetter från PingoBingo gäller bara september ut - så var snabb!!

Vinnare av snapsbingo

2009-12-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

bingo_shot_game_setVinnaren av snapsbingot har utsetts i vår lilla tävling där det gällde att förutspå storleken på den progressiva jackpotten hos BingoDay idag klockan 21:00

Vinnare blev Gerd Olsson som prickat nästan helt rätt. Hennes gissning var 6,146,078.23 dvs endast 954.82 från de verkliga 6,145,123.41 som räknaren stod på klockan 21:00 ikväll.

Ett stort grattis till Gerd - paketet kommer med posten - och ett stort tack till alla som deltagit.

Fler tävlingar kommer med chans på ytterligare snapsbingo. Kanske är det din tur nästa gång!

I väntan på nästa tävling kanske du ska försöka ta hem jackpotten hos BingoDay? $6 miljoner kan man ha mycket trevligt med ;-)

Vinn ett snapsbingo i nyhetsbrevet

2009-11-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingorama

Ett nytt nummer av vårt nyhetsbrev har skickats ut och innehållet denna gång var:

 • en ny bingohall
 • härliga erbjudanden
 • ...och en tävling

Du som inte prenumererar kan läsa nyhetsbrevet här och när du läst klart kan du anmäla din e-postadress i rutan till höger. Det är lika lätt att avsluta sin prenumeration som att starta den så du behöver inte vara orolig.

Bingoramas nyhetsbrev

2009-10-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingorama

Plötsligt händer det... Nej, vi menar inte Triss, utan att vårt nyhetsbrev faktiskt kommit ut igen.

Du som inte prenumererar kan läsa nyhetsbrevet här och när du läst klart kan du anmäla din e-postadress i rutan till höger. Det är lika lätt att avsluta sin prenumeration som att starta den så du behöver inte vara orolig.

Vissa erbjudanden kontrolleras mot e-postadresserna i listan, så vill du ta del av alla erbjudanden bör du bli prenumerant idag!

I nästa nummer utlovas en liten tävling, kanske en tidig julklapp...?

Bingorama – Nyhetsbrev och RSS-flöde

2008-08-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingorama

Vill du bli först att ta del av våra mest guldkantade erbjudanden som de bingohallar vi samarbetar med erbjuder - då ska du prenumerera på vårt bingo-nyhetsbrev. Alla specialerbjudanden går först ut till våra prenumeranter och efter ett dygn släpps de som vanliga nyheter här på Bingorama.

En extra orsak att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer snart att märkas här på Bingorama, men självklart kommer våra prenumeranter vara de första som får veta vad det gäller ;-)

Du anmäler dig superenkelt till vårt bingo-nyhetsbrev genom att ange din e-postadress till höger.
Gör det idag för att vara säker på att inte missa något!

RSS-flöden

Vill du bli automatiskt uppdaterad om vad som händer här på Bingorama? Det kan du bli genom att prenumerera på vårt RSS-flöde om du har och använder en egen RSS-läsare. Adressen är:

http://www.bingorama.se/feed

Vet du inte vad ett RSS-flöde är eller hur man använder en RSS-läsare så är det inget problem. Du kan numera även följa våra uppdateringar via tjänsten Bloggkoll.se där du antingen kan logga in på deras sida och läsa våra nyheter eller välja att få våra uppdateringar skickade till dig via e-post.

Följ min blogg med bloggkoll

SvenskBingo.nu blir Bingorama.se

2008-07-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingorama

Bingo när den är som bäst - det är vad vi sedan starten 2003 erbjudit er medlemmar och besökare av SvenskBingo.nu och tittar man på utvecklingen för bingo i Sverige så har vi hela tiden varit på rätt spår - långt före boomen för bingo på internet.

Samtidigt som det dykt upp nya svenska bingohallar där man kan spela bingo online så har det poppat upp åtskilliga guider till bingo. Några är bra, många är tyvärr dåliga...
Vi siktar på att bli ditt naturliga val när du vill veta vad dom händer inom bingo på nätet. Hur ska vi då nå dit? Med vår kunskap sedan tidigare och vårt kontaktnät inom bingo så kommer en satsning att göras för att kunna erbjuda nyheter, recensioner, guider och speciella erbjudanden till dig som besöker Bingorama.

Du som besökare kommer inledningsvis att kunna prenumerera på vårt nyhetsbrev där erbjudanden och annat kommer att levereras. Framöver har vi en del planer som involverar dig som vi fått goda reaktioner på bland våra testpiloter. Vill du vara med så prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Någon har sagt att alla resor börjar med ett steg.
Vårt första steg är ett namnbyte till Bingorama.
Vill du vara med på nästa steg?

PS. Det är fortfarande lite tomt på vissa ställen men vi fyller kontinuerligt på med mera material
Hittar du något fel får du gärna berätta det för oss så vi kan rätta till sånt som blev fel i flytten
Du kanske vet själv hur det är när man flyttar...   DS.

Nyheter på SvenskBingo.nu

2006-11-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingorama

Nu har vi åter öppnat möjliheten att registrera sig som medlem här på SvenskBingo.nu  Anslut dig redan idag till alla de som redan finns registrerade och spana in vilka av dina vänner som är medlemmar. Skulle det vara så att ingen av dina vänner finns med ännu så kan du alltid tipsa dem att bli medlemmar eller helt enkelt hitta nya!

Varför ska man då bli medlem på Sveriges största(?) bingo-community?
Som medlem får du din egen personliga sida där du själv bestämmer hur mycket eller lite du vill dela med dig av dig själv till andra medlemmar. Du får även en egen personlig gästbok och snart kommer vi även lansera din egen personliga bingo-blogg! För att hålla ordning på dina vänner finns ett kompis-system där du kan se vilka som är eller vill bli dina kompisar.
Vårt forum kommer endast hålla öppet för medlemmar för att på så sätt hålla upp nivån på inläggen. Alla kan läsa vad som skrivs, men bara medlemmar kan skriva.

Utöver detta kommer vi arbeta på att skaffa fram nätest bästa bonusar på olika bingosajter. Vi kommer anordna tävlingar med fina priser och annat skoj - men enbart för våra medlemmar.

Så vad väntar du på? Bli medlem nu! 

SvenskBingo på Eniros nyhetssök

2006-07-12 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingorama

SvenskBingo.nu indexeras numera av Eniros nyhetsbevakning, något som upptäcktes av en slump idag. Kul!

Har du besökt Eniros nyhetsbevakning?

Statistik för SvenskBingo

2004-11-08 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingorama

Det känns kul att kunna berätta att SvenskBingo.nu för varje månad får allt fler besökare. Under juli låg antalet besök per dag i snitt på 82 besök. I augusti hade det ökat med 41% till 116 besök om dagen. September innebar ytterligare 33% ökning till nya toppsiffran 154 besök om dagen.

Under oktober fick vi totalt 6056 besök vilket ger ett snitt på 195 besök om dagen!! Detta är en ökning med ytterligare 27% mot september.

Nu ser vi med spänning fram emot siffrorna för november (som börjat bra...)

Bingostatistik

2004-08-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingorama

Lotteriinspektionen har sammanställt hur svenskarna har spelat under åren 1995-2002 i en broschyr som finns på deras hemsida. I denna kan man bland annat läsa att svenskarna lade ut totalt 4 626 miljoner på bingospel under 2002. Av dessa pengar är den del som återgår till spelarna är 43% för BingoLotto, men hela 67% för övrig bingo!

Sammanställningen för 2003 visar att bingospel tappat 2% i omsättning 2003 jämfört med 2002. Motsvarande siffror för BingoLotto visar på hela -22%.

Största spelform 2003 är Jack & Miss Vegas med en omsättning på hela 6919 miljoner!

Lotteriinspektionens hemsida

Statistik 1995-2002

Statistiken 2003

Nästa sida »