Tommy Nilsson och Amy Diamond gäster i BingoLotto

2010-12-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Nu på söndag är det StjärnBingokväll med massor av vinster. Lotta Engberg har dessutom bjudit in Tommy Nilsson, Amy Diamond och Anna Christoffersson att stå för underhållningen! Det blir även en lektion i paketinslagning - mycket passande så här dagarna före jul.

Missa inte BingoLotto på söndag.!!

BingoLotto med Emma Wiklund

2010-11-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Skådespelerskan, supermodellen och programledaren Emma Wiklund är söndagens gäst hos Lotta Engberg i Bingolotto. Emma fick sitt genombrott för 20 år sen då hon gav minimjölken ett ansikte. Sen har det rullat på med långfilmer, styrelseuppdrag i börsbolag och mycket mer, så det finns åtskilligt spännande och roligt för Lotta att reda ut.
Läs vidare

Wizex och Drifters i BingoLotto på söndag

2010-10-16 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Efter förra veckans succé med Linda Bengtzing som vikarie är nu Lotta Engberg tillbaka efter en välförtjänt semester! Kvällen går i dansmusikens tecken, med legendariska gästerna Wizex och Drifters i studion, så det är bara att valla dansskorna och bjuda upp där hemma i vardagsrummet!

Wizex och Drifters är två av Sveriges mest älskade dansband, båda med betydande rutin i bagaget.

Drifters kan räkna sina anor ända bak till 1962, då bandet bildades i Skövde. Sångerskan Erica Sjöström har varit med sedan 1999 och lämnar då och då mikrofonen för att istället greppa saxofonen! Drifters utsågs 2004 till årets dansband i Sverige och är ett av ytterst få band som haft fem låtar från samma CD på Svensktoppen. Bandet har också släppt ett flertal skivor för den tyska marknaden, då under namnet Midsommar. Erica Sjöström kommer senare i höst också att synas i TV4 Plus satsning ”Dansbandsbrudar”.

Wizex spelade tillsammans första gången 1973, då med Kikki Danielsson som sångerska. Bland övriga välkända sångare i bandet finns Danne Stråhed och Charlotte Perelli, även om hon hette Nilsson på den tiden hon sjöng i Wizex. Gruppen släppte sin senaste CD, ” Innan det är försent” i maj och lär bjuda tv-publiken på ett smakprov. Även Wizex dyker upp i tv-rutan senare i höst, de ställer upp som ett av elva band i SVT:s ”Dansbandskampen”.

Kvällens finalspelare, med chans att vinna tre miljoner kronor, heter Berit Ivarsson från Våxtorp utanför Laholm.

Söndagen blir annars en helkväll för den spelsugne, med hela fyra bingospel och bland vinsterna finns kontanter, Volvobilar, semesterresor, vitvaror och heminredning.

BingoLotto gästas av Martina Haag

2010-09-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Hon är inte bara underbar och älskad av alla utan även gäst i BingoLotto - Martina Haag kommer till studion på söndag. Martina är författare, fyrabarnsmamma, rolig och målmedveten. Som barn var hon vild, mamma fick tillverka en skyddshjälm så att dottern inte skulle slå sig fördärvad!

Redan som liten ville hon bli skådespelare, men när Martina Haag tröttnade på att inte få de roller hon ville ha började hon skriva. I dag är hon en av landets mest populära författare med fem böcker i bagaget och en sjätte på gång. Hon arbetar allra bäst i kaos. Det mesta hon skriver om är självupplevt, hon kallar det en slags ”offentlig terapi”. När hennes första roman ”Underbar och älskad av alla” skulle bli film fick hon själv huvudrollen, inte helt vanligt när böcker ska filmas.

Förutom att Lotta kommer att ta reda på hur Martina egentligen är som mamma vill hon veta varför hon låste in sin lillasyster i garderoben när de var små. Och stämmer det verkligen att Martina kan sluka eld?

På scen står Jan Johansen och Jasmine Kara. Jan slog igenom i Melodifestivalen 1995 med låten ”Se på mig”. Han har därefter medverkat i musikaler och en rad olika tv-program och är nu aktuell igen med albumet ”En ny bild av mig”.

Sedan Jasmine Kara, kvällens andra artist, släppte sin debutsingel ”In the basement” har karriären gått spikrakt, via uppträdande på Jazzfestivalen i Stockholm och Allsång på Skansen till ett nytt album producerat av mannen bakom Rolling Stones senaste skiva.

På söndag är det återigen Jackpot-kväll med massor av kontanter! Kvällens finalspelare, med chans till tre miljoner kronor, heter Per-Olov Bäckstrand och kommer från Kristinehamn.

BingoLotto gästas av Lasse Brandeby

2010-09-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Lasse Brandeby är, tillsammans med Nationalteatern och Sweetshots, söndagens gäster hos Lotta Engberg i Bingolottostudion. Lasse är väl mest känd som den självgode hemmamannen Kurt Olsson. För de yngre är han troligen mer bekant som mannen som fullständigt struntade i uppmaningen ”Lets dance” i TV4:s program med samma namn. Mindre bekant är kanske hans bakgrund som saxofonist i bandet High Notes, tvåa i ”Twistbandstävlingen 1964”. Han lär ha varit saxofonist mer för att han ägde instrumentet än för att han kunde spela på det.

Läs vidare

Queen gästar BingoLotto

2010-09-02 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På söndag är det en historieberättare av rang som tar plats bredvid Lotta i BingoLotto-studion. Herman Lindqvist har skrivit över 50 böcker, och har en oerhört dramatisk period som krigskorrespondent bakom sig. För musikunderhållningen svarar Linda Bengtzing tillsammans med gänget bakom ”Champions of rock” med sin hyllning till legendariska rockgruppen Queen.

Herman Lindqvist föddes i Sverige, men är uppvuxen i Finland. Han pratar sex språk, är en riktig arbetsmyra och saknar i princip lokalsinne. Herman Lindqvist är en drastisk, rolig berättare och förhoppningsvis kommer Lotta att få honom att berätta lite om sin egen historia.

Innan han slog igenom som författare var han en välkänd krigskorrespondent. Han har bland annat bevakat Vietnamkriget, Röda khmerernas intåg i Kambodja och konflikter i Mellanöstern och Afrika. I Pakistan lyckades han lura den stenhårda censuren genom att påstå att texten han skickade hem bara innehöll namn på svenska hjälparbetare. Där stod bland annat att ”Mr and Mrs Flygplatsen är bombad, with children”. Ett trick som fick uppmärksamhet även i internationell press. Kanske kommer han också att berätta varför han inte gillade skolan, vem som var kungafamiljens skräck som barn och varför han gick med i Stockholms anarkistklubb vid 21 års ålder.

Linda Bengtzing bildade sin första sångduo i Gullspång, vid nio års ålder. Idag är hon en av Sveriges mest etablerade artister, med bland annat två finaler i Melodifestivalen bakom sig. På scen står också gänget från succéturnén Champions of Rock - Peter Johansson, Jessica Andersson och Jenna Lee James. De är för tillfället ute på en turné där de hyllar rockgruppen Queen.

Kvällens finalspelare, med chans till tre miljoner, heter Lillemor Fredriksson och kommer från Tidaholm. Det är också en Stjärnbingokväll på söndag.

Bergkvist och Rybak först ut i BingoLotto

2010-08-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På söndag drar Lotta Engberg igång med höstens första BingoLotto. Ett premiärprogram det alldeles säkert kommer att slå gnistor om! Ingen mindre än skådespelaren Kjell Bergkvist är kvällens gäst och på scen står Alexander Rybak. Varva dessa båda scenpersonligheter med att studion är fylld av en mängd nya spännande spel – och inte mindre än tre Färgfemmor!

Läs vidare

Bröllopspecial i helgens BingoLotto

2010-05-12 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

I söndagens BingoLotto kommer Lotta att presentera det brudpar som ska gifta sig i direktsändning i nästa veckas program! Dessutom får hon besök av Julio Iglesias svenska favoritjournalist – Annika Jankell. Hon berättar om sin framgång och om möten med några av världens största artister.

Annika Jankell är en svensk programledare och journalist. Under slutet av 80-talet gick hon över från SVT till TV4 och blev känd som en mycket duktig intervjuare. Hon hade bland annat ett eget intervjuprogram och fick träffa några av världens största artister.

Med Julio Iglesias gjorde hon ett specialprogram och blev så omtyckt att han skickade en jätteväxt till Annika som tack! Nu leder hon nöjesprogrammet ”P4 Premiär” som går varje lördag i Sveriges Radio.

På scen blir det rockabilly då både The Refreshments och sångerskan Eva Eastwood sjunger några av sina mest populära låtar.

På pingstdagen den 23 maj är det bröllopsspecial i BingoLotto. Lotta har fått in mängder av ansökningar till utlottningen av bröllopet. Nu på söndag presenterar hon det lyckliga par som kommer att få gifta sig i direktsändning med Lotta själv som vittne!

Musik och magi i BingoLotto

2010-03-31 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Guld, guld och åter guld. På påskdagen står denna ädla metall i centrum i BingoLotto då man bland annat kan spela om fem kilo (!) äkta guld. Lotta har dessutom bjudit in det svenska curlinglandslaget, som vann OS-guld i Vancouver, till programmet och kvällen till ära har hon utökat den populära Färgfemmans 25 luckor till 100. Joe Labero, Brolle, Linda Bengtzing och Velvet samt Fantastic Four står för underhållningen.

På söndag gäller det att sitta stadigt på kvasten för att hinna med i BingoLottos Guldkväll. Till påskstudion kommer Joe Labero, Brolle, Linda Bengtzing och Velvet, samt Motown-gruppen Fantastic Four. Den populära Färgfemman har bytt skepnad och svällt till Färgfemman De Luxe: Hela hundra guldluckor finns laddade med miljontals kronor och fem kilo rent guld! Bland annat.

Joe Labero har denna magiska afton lovat att utföra några för kvällen avgörande konster med programledaren Lotta Engberg. Linda Bengtzing och Velvet framför vinnarlåten Victorious och Brolle kontrar med sin senaste hitlåt Anything she wants. De fyra killarna i Fantastic Four tar hjälp av BingoLottos husband och gör en egen tolkning av den stora 60-talshiten I can´t help myself.

BingoLottos påskupplaga kommer att generera många nya miljonärer. En av dem kan bli veckans finalspelare som har chans på tre miljoner kronor. Med några tips från Joe Labero kanske kort-resan till högsta vinsten blir en enkel match för Jan-Erik Erlandsson från Älmhult.

Picasso ställs mot väggen hos Lotta

2010-03-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Ända sedan barnsben har Marie Picasso haft en stark vilja och envishet. Som åttaåring bestämde hon sig för att bli vegetarian och i tonåren kom hon på att hon skulle byta namn. Vissa påstår även att Marie var en riktig vilding i tonåren. Hur det egentligen ligger till tar Lotta reda på i BingoLotto på söndag.

Hon förknippades länge som dokusåpakändisen från Big Brother. Men 2007 tog hon en rejäl revansch då hennes dröm om att sjunga och bli känd gick i uppfyllelse – då vann hon TV4:s talangprogram Idol. Idag leder hon sin egen kör i TV-programmet Körslaget och hämtar gärna energi från den andliga världen.

Marie ska inte bara gästa Lottas soffa, vi får även se henne på scen där hon sjunger sin nya singel ”Turn myself into pieces”. På scen uppträder Roger Pontare, som även han har erfarenhet från Körslaget. Han kommer att sjunga låten ”If walls could talk”. Tillsammans med Marie sjunger han låten ”Stjärnorna”, som Roger gjorde med Marie Bergman i melodifestivalen 1994.

På söndag är det jackpotkväll vilket innebär att plånböckerna ska fyllas med kontanter. Lyckas du dutta rätt nummer på bingobrickan har du chans att vinna upp till 88 000 kronor, på en enda rad. Dessutom finns det över 200 000 kronor i vinstregnen!

Nästa sida »