Expekt Bingo

Expekt BingoExpekt har lagt till bingo till sin portfölj av bra speltjänster vilket är ett lyckat drag både för dem som leverantör av speltjänster – men inte minst för oss som gillar att spela bingo!

Hos Expekt har du förutom bingo även möjlighet att spela poker, casino eller satsa på tusentals olika odds, så de är förmodligen nätets mest heltäckande leverantör av speltjänster.

Just Expekts bingo har växt snabbt utan att drabbas av växtvärk. Bingohallen har ett bra upplägg och en färgskala som tilltalar både män och kvinnor, men framför allt har de roliga spel oavsett om du väljer att spela bingo eller något av alla de sidospel som finns att tillgå. Det blir aldrig tråkigt att spela hos Expekt.

Expekt framhåller sig själva som den mest sociala bingoupplevelsen och socialt är det! Du hittar alltid roliga människor i chatten där det ofta förekommer kul chattspel. En extra dimension av det sociala är deras bingoutropare som växlar mellan olika kända personers röster. Det är alltid kul att känna igen en röst! Du har dessutom chansen att vinna i de tävlingar som hålls då man byter bingorösten.

Bonus

Expekt erbjuder bra bonus till nyregistrerade och återkommande bonusar till existerande bingospelare. Tyvärr ingen startbonus för nya spelare, men det tar man igen genom att erbjuda värva vän-bonus. Insatta pengar ska omsättas 6 ggr innnan bonusen faller ut, vilket är bättre än de mer vanliga 10 ggr som ofta förekommer.

Spel

Antalet bingospel kanske inte imponerar, men det gör verkligen alla övriga spelmöjligheter som finns när man vill spela annat än bingo. Grundinsatserna startar på låga €0,2 och jackpottarna faller snarare ut ofta än blir enorma.

Support

Supportmöjligheterna är lite begränsade, men istället får man snabba och trevliga svar när man har bekymmer. Ett plus är möjligheten att använda många olika språk

Pengar

En fantastisk massa möjligheter främst att sätta in pengar, men även goda möjligheter att hämta hem dem efter vinst. De flesta transaktioner är avgiftsfria men det kan förekomma avgifter, något du kan läsa mer om här

Programvara

Alla spel spelas direkt i din webbläsare så du behöver inte ladda ner någon speciell programvara och kan på så sätt lätt få tillgång till ditt konto och spela från olika datorer – tänk dock på att skydda ditt lösenord när du använder allmänna datorer.
Det är lätt att komma igång med sitt spelande och man finner sig snart tillrätta och trivs

>> Besök Expekt Bingo <<

–> –> –>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *