Bertil bingo

Bertil BingoBertil Bingo var en av de första riktigt svenska bingohallarna på nätet och lanserades september 2006. Sedan dess har det varit en av favoritsajterna för svenska bingospelare.

Hos Bertil kan du välja mellan ett flertal olika bingospel, beroende på vilken tid på dygnet du vill spela så spelas olika bingo. Utöver bingo finns även Bertil Tivoli – små sidospel när du vill spela annat än bingo.

Bertil Bingo andas ett ord – användarvänlighet! Det är lätt att spela, det är lätt sätta in pengar eller ta ut vinster. Du har helt enkelt en mycket bra översikt! För nybörjare på bingo online är Bertil Bingo en utmärkt start.

Funktionen Mitt Bertil är trevlig där du kan skriva om dig själv och välja vem som får ta del av informationen.  Du har även full koll på vilka du värvar som medlemmar (vilket ger dig bonus), din spelhistorik och en hel del andra bra saker. Givetvis finns möjligheten till spelbegränsning.

Bonus

Bertil Bingo erbjuder bra bonus till nyregistrerade och återkommande bonusar till existerande bingospelare. Just nu får nyregistrerade 80 kr gratis att spela för + 100kr spelbonus och en pizza när man sätter in 100 kr. Bertil har inget omsättningskrav för sin bonus!

Support

Snabb och trevlig support! Bra att man kan prata med supporten på telefon eller välja att mejla om det är på tider då telefonsupport inte finns att tillgå.

Pengar

De vanligaste in- uttagsmöjligheterna finns. Minus att man inte kan ta ut direkt till VISA/MasterCard och att det tas ut avgift om man vill ta ut pengar flera gånger på en vecka.

Programvara

Alla spel spelas direkt i din webbläsare så du behöver inte ladda ner någon speciell programvara och kan på så sätt lätt få tillgång till ditt konto och spela från olika datorer – tänk dock på att skydda ditt lösenord när du använder allmänna datorer.
Bertil känns väl uppbyggt och det är lätt att komma igång med sitt spelande

>> Besök Bertil Bingo <<

–>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *